Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tzymajcie wszyscy dl:

http://speedy.sh/RTtWH/L-for-4.13

Nazwa 4.13 ale jest 4.14 tylko ja nazwy nie zmienilem ( po zamienieniu plikow).

Jako ze dalem ten dll, pomoglby mi ktos ogarnac tego bota? Calkowicie nie wiem o co chodzi, moja postac biega za myszka, wchodzi pod wieze i w ogole.....

Niech ktos sie do mnie odezwie na pw tutaj na mpc, dodamy sie w lolu i na niestandardowej mi pokaze, wytlumaczy.

Bardzo prosze. Dlugo czekalem na tego bota i wreszcie mam, ale totalnie go nie ogarniam.

Opublikowano

Tzymajcie wszyscy dl:

http://speedy.sh/RTtWH/L-for-4.13

Nazwa 4.13 ale jest 4.14 tylko ja nazwy nie zmienilem ( po zamienieniu plikow).

Jako ze dalem ten dll, pomoglby mi ktos ogarnac tego bota? Calkowicie nie wiem o co chodzi, moja postac biega za myszka, wchodzi pod wieze i w ogole.....

Niech ktos sie do mnie odezwie na pw tutaj na mpc, dodamy sie w lolu i na niestandardowej mi pokaze, wytlumaczy.

Bardzo prosze. Dlugo czekalem na tego bota i wreszcie mam, ale totalnie go nie ogarniam.

to nie jest msvcr :P , to jest plik 13 to jest inna bajka , mi nadal to nie działa chociaź msvcr120.dll dałem do folderu z botem i nie działa , robiłem tak że update do starego wkleiłem

Opublikowano

Jeżeli komuś to działa to proszę o link z folderem ( w którym znajduje się update i wszystkie potrzebne rzeczy ) najlepiej na jakiś hosting wrzucić i podać linka , thx.

Opublikowano

@Myuis Mógłbyś pomóc mi z pobraniem i wgraniem skryptu do syndry i evade ?

nwm. Pomoglem osobie z tym directem, ale ja 1 raz uzywam tego bota... ja prosze o pomoc zeby ktos mi pomogl ogarnac go a nikt sie nie zglasza :/

Opublikowano

Nikt wam nie bedzie marnował czasy na uploadowanie. Macie jak na tacy podane na IRC to sobie pobierzcie. Ja sam pobrałem i działa świetnie. Ide teraz testować Robocopa zeratha i potem Karthusa.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@Chooca Eset przy pobieraniu trojana wykrywał ale wyłaczylem go i pobralo i wczoraj jeszcze mi to działalo a teraz tak nie wiem :D

POMOGŁEM ? ;> Fapka W Góre ^^

Opublikowano

Chooca pomoglbys mi w ogarnieciu tego bota? ( w grze).

Moja postac chodzi ciagle za myszka i dziwnie sie zachowuje. Nie umiem ustawic tych opcji, uzywam czegos takiego 1 raz...

Opublikowano

to dajcie linka zeby to odrazu działało bo mi bugsplaty wywala

i podmienić ? czy zachować oba pliki ?

Podałem nowy download zaaktualizwany.

Jeśli nie działa uruchom jako administrator.

<3

Koza Gold

Opublikowano

Podałem nowy download zaaktualizwany.

Jeśli nie działa uruchom jako administrator.

Powiem tak:

żeby załączyć tego cheat'a muszę mieć plik msvcr120.dll w folderze z  cheatem i próbowałem jak administrator załączyć lecz nic się nie dzieje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...