Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowaliście czy Cassio działa , a jeżeli działa to czy jest ta na tym L# lepsza niż od bilbao na BoLu ?

Tak, pisałam przedchwilą, że cassionator.exe ora bdb ;)

Kiedy update ;c ?

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aha? A ty co za random? Kolejny żul, który zaraz będzie błagał mnie o linka?

Pierdol Pegas'a jakiegoś randoma, zaraz będzie proponował 20$ za linka ._. Bogacz.

@topic

LeagueSharp ma o wiele większe możliwości, co do update'ów to za pare miesięcy będzie o wiele lepiej.

Takie info, nasz Bug skryptuf jest w teamie leaguesharpa Ho***7 pozdro 600.

Marcol już napisał skrypt do orbwalkingu do leaguesharp'a, jak coś to go proście na pw o niego.

QUhIR7.png

Opublikowano

Być może za 2 h dostaniemy update na nowego patcha 

cytat :
,,[14:36] <@joduskame> it will take roughly 2 hours until L# is updated''

<3

Koza Gold

Opublikowano

Być może za 2 h dostaniemy update na nowego patcha 

cytat :

,,[14:36] <@joduskame> it will take roughly 2 hours until L# is updated''

skad info, strona bedzie wogole dzialac?

­

Opublikowano

To mówicie, że skrypty piszemy w C#? To z*********e bo C# ma większe możliwości niż LUA. Można powiedzieć, że to taki lepszy BoL nadchodzi heh.

Podacie link do tego IRC czy cokolwiek do tej administracji?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

mam błąd pomoże ktoś?

Sciągnij z google ta dll'ke i wrzuc do folderu. Ale i tak to Ci nic nie da, ponieważ był update lola i muszą też tego bota zupdatować.

Opublikowano

No to fajnie ;) Będę tego używał zanim spudgy bola będzie updatował, bo jak widzę to szybciej jest i nie ma podziału na Vip itd. Każdy jest równy i to mi się podoba ;)

Powiem wam, że ten projekt może wyjśc im z*********e, bo mają niezły rozgłos w internecie i z dnia na dzień będzie dochodzić ludzi i zaczną pisać skrypty. Mam nadzieję tylko, że się nie sprzedadzą ;p

Opublikowano

No to fajnie ;) Będę tego używał zanim spudgy bola będzie updatował, bo jak widzę to szybciej jest i nie ma podziału na Vip itd. Każdy jest równy i to mi się podoba ;)

Powiem wam, że ten projekt może wyjśc im z*********e, bo mają niezły rozgłos w internecie i z dnia na dzień będzie dochodzić ludzi i zaczną pisać skrypty. Mam nadzieję tylko, że się nie sprzedadzą ;p

Na pewno kiedyś dojdzie coś typu płatne skrypty ale byleby pakiety były dla każdego to będzie dobrze. Czyli gdzieś o 17-18 niby update może być.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Na pewno kiedyś dojdzie coś typu płatne skrypty ale byleby pakiety były dla każdego to będzie dobrze. Czyli gdzieś o 17-18 niby update może być.

Jeśli teraz te skrypty co są płatne na bolu są darmowe na L# to myślę, że tak zostanie. Bardziej mi się wydaje, że twórcy programu odwali kasa i zacznie po prostu wszystko sprzedawać żeby zarabiać ;) Dla mnie bol jest za drogi, bo za 10zł smsem można w każdej grze już kozaczyć, a mieć program na miesiąc za 10$ czy tam 10EURO to lipa troche. 

Opublikowano

Chciałbym wbić golda na tym bo mi zależy trochę na skórce później spadnę specjalnie do silvera. Więc są jakieś zabezpieczenia przez banem jeśli miałby być ten antycheat :D Pierwszy raz widzę ten program więc ja jest tym menu w grze ? Też tylko się spację trzyma ? :D

Nikt nie będzie spał spokojnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...