Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to fajnie ;) Będę tego używał zanim spudgy bola będzie updatował, bo jak widzę to szybciej jest i nie ma podziału na Vip itd. Każdy jest równy i to mi się podoba ;)

Powiem wam, że ten projekt może wyjśc im z*********e, bo mają niezły rozgłos w internecie i z dnia na dzień będzie dochodzić ludzi i zaczną pisać skrypty. Mam nadzieję tylko, że się nie sprzedadzą ;p

Jak jest szybciej jak jeszcze nie ma i mozliwe ze nawet do konca wakacji sie nie ukaże nic.

fjlw0o.jpg

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak jest szybciej jak jeszcze nie ma i mozliwe ze nawet do konca wakacji sie nie ukaże nic.

do 17 godziny dzisiaj ma byc aktualizacja..

­345mulx.jpg

Opublikowano

A explity u cassio da sie wylaczyc itd? Bo jeszcze tego nie pobieralem. 

Da się Shift -> Cassinator -> Exploits wyłączasz na off

@1361622928-U485574.pngMr.Black.

Jest okienko na Shift tak jak na bolu :P

<3

Koza Gold

Opublikowano

A explity u cassio da sie wylaczyc itd? Bo jeszcze tego nie pobieralem. 

Chyba nie , to jest tak że masz w okienku 3 zakładki :

News: Strona internetowa tego bota

Settings: Skrypty takie można powiedzieć że potrzebne w każdym meczu

Assemblies: Lista skryptów  na postacie ;p

@edit:

Kolega up napisał :P

@topic;

Skąd wiecie że o 17 update?

Opublikowano

ziomek wez no napisz jakie skrutu klawiszowe by to pozalanczac nie iwem zrob jakis poradnik bo wziolem zalonczylem ten program zaznaczylem co chcialem dalem na true wszystko i nic nie dziala ani zoom ani to ze pokazuje range tureta 

Opublikowano

ziomek wez no napisz jakie skrutu klawiszowe by to pozalanczac nie iwem zrob jakis poradnik bo wziolem zalonczylem ten program zaznaczylem co chcialem dalem na true wszystko i nic nie dziala ani zoom ani to ze pokazuje range tureta 

Człowieku , nie zły troll , prosisz o to jak był patch , więc nie możliwe żeby działało odrazu po patchu..

@up: 

Jeżeli wie o której update będzie , to mógłby też napisać co w nim będzie , ogarnij dupe i pisz do @topic'u

Opublikowano

yyy jaki troll ja nigdy tego nie uzywalem wiedz nawed nie wiem jak to sie zalancza moze jakis poradnik czy cos ? bylo by zajebiscie 

Człowieku , nie zły troll , prosisz o to jak był patch , więc nie możliwe żeby działało odrazu po patchu..

@up: 
Jeżeli wie o której update będzie , to mógłby też napisać co w nim będzie , ogarnij dupe i pisz do @topic'u

Opublikowano

@up: 

Zanim uruchomisz dany skrypt skorzystaj z brain.lua

Po updacie zazwyczaj dziala program a nie dodają jakieś nowosci to nie lol _<_

­345mulx.jpg

Opublikowano

Jak mam ten błąd z msvcr120 i go pobrałem i wrzuciłęm do system32 to nadal mi wywala ten sam błąd... Muszę czekać na patcha czy źle coś zrobiłem?

Opublikowano

Jak mam ten błąd z msvcr120 i go pobrałem i wrzuciłęm do system32 to nadal mi wywala ten sam błąd... Muszę czekać na patcha czy źle coś zrobiłem?

Musisz usunąc system 32

­345mulx.jpg

Opublikowano

Pobrałeś wymagane programy? 

<3

Koza Gold

Opublikowano

daj do folderu z LeagueSharp

484261407938333397262.jpg

Moje konto, polecam.

QUhIR7.png

Opublikowano

daj do folderu z LeagueSharp

Moje konto, polecam.

ale brata to Ty szanuj xDDDDD

Niech Marcol się zabiera za pisanie skryptu do Ahri bo tylko tym gównem ostatnimi czasy gram. Ofc pod L#

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...