Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To kogmaw juz dziala w marksman ?

zawsze działał LOL. Przynajmniej dla mnie działał.  Ja od siebie dodam, że faktycznie Zerath lepiej działa na UltimateCarry niżeli na zwykłym. Lepsze ulti jak dla mnie strzela i stuny.

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam mam pytanie odnośnie aktualizacji , kiedyś ZiomalZfirmyHG wstawiał sam i pisał co jest zmienione , a skąd on wiedział znaczy gdzie to jest napisane jakie zmiany i aktualizacje kiedy ? 

z IRC

https://kiwiirc.com/client/irc.rizon.net/leaguesharp

a od niedawna Joduś ma stronkę/forum

http://joduska.me

Ja od siebie dodam, że faktycznie Zerath lepiej działa na UltimateCarry niżeli na zwykłym. Lepsze ulti jak dla mnie strzela i stuny.

A ja od siebie dodam, że zwykły Xerath ma opcje których brakuje w UC, w związku z tym używam obu i tylko włączam/wyłączam opcje które mi lepiej działają lub gorzej, oba skrypty pięknie współpracują i nie da się przegrać linii bez lagów/bugspalatów :D

Ale jak nim gram, to w co drugim meczu dostaje wiadomości z stylu "Xerath bol - 9x report, noob, mój wujek pracuje w riocie masz bana, wyłancz to nuubie, nagrywam demo na youtube!" tak wspaniale płaczą hehehe :D

Opublikowano

jakie obecnie skrypy polecacie i są OP?

Oprócz Marksmana Xeratha i Syndry?

Bardzo mocny BYŁ Twistedfate ale po patchu sie zjebał.

Poza tym irelia, ryze, wszystkie postacie na ultimatecarry tez

rYD9JSA.png

Opublikowano

Bardzo mocny BYŁ Twistedfate ale po patchu sie zjebał.

Poza tym irelia, ryze, wszystkie postacie na ultimatecarry tez

A jinx ?bo w ultimatecarry nie wystrzelalo do bazy przeciwnika ulta z base ult ,  Xerath mowicie ultimate carry , jinx czyli ultimatecarry ? , a vayne hi im gosu ? bo sa jeszcze inne xD

Opublikowano

A jinx ?bo w ultimatecarry nie wystrzelalo do bazy przeciwnika ulta z base ult ,  Xerath mowicie ultimate carry , jinx czyli ultimatecarry ? , a vayne hi im gosu ? bo sa jeszcze inne xD

Vayne na marksmanie, jinx na marksmanie + wlacz ultimatecarry bo base ult jest wbudowane w ultimate carry teraz.

Vayne innych nie testowalem, na marksmanie dziala wporzadku moim zdaniem.

A jesli chodzi o baseult w ultimate carry to musisz dobrze ustawic zeby dzialalo, poczytaj dobrze te funkcje i je ustaw, co ma byc on, co off i jakie hotkeye.

Jak np mialem panic key pod z, a pod z mam combo, i wlaczajac combo wylaczalem base ult ;p

rYD9JSA.png

Opublikowano

Ktos mi wytlumaczy jak na UC uzywac ult Xerathem? Pisze ze wcisnac T, wciskam a tu nic. ;P

dziwne bo mi dziala . 

Vayne na marksmanie, jinx na marksmanie + wlacz ultimatecarry bo base ult jest wbudowane w ultimate carry teraz.

Vayne innych nie testowalem, na marksmanie dziala wporzadku moim zdaniem.

A jesli chodzi o baseult w ultimate carry to musisz dobrze ustawic zeby dzialalo, poczytaj dobrze te funkcje i je ustaw, co ma byc on, co off i jakie hotkeye.

Jak np mialem panic key pod z, a pod z mam combo, i wlaczajac combo wylaczalem base ult ;p

Teraz nie testowalem ale 2 tygodnie temu nie działało nic w ultimate carry , może teraz działa czas zobaczyć ; )

chodzi o BaseUlt2

Opublikowano

a słyszałem że Riven też łądnie kosi. Która jest najlepsza?

Z tego co slyszalem to YoloRiven :)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Wczoraj xerath na UltiamteCarry kosil dzisiaj gówno nie dziala . 

Jak wcisne r no to sam musze klikać zeby strzelał , on strzela tylk owtedy jak ktoś ma poniżej przeciętnej hp , bezsensu , i jeszcze nie trafia czasami .

WTF ..... rozczarowanie .

Opublikowano

czemu me wszystkich skryptach mam compiling eror tak odinstalowalem L# z appdata i mam wszystkie programy vcredist itp

czemu me wszystkich skryptach mam compiling eror tak odinstalowalem L# z appdata i mam wszystkie programy vcredist itp

Opublikowano

Ma ktos jakis skrypt do syndry dzialajacy bo syndra exe nie dziala

Pobierz DirectX, niektóre skrypty go wymagają.

W kodzie wyraźnie widać

using System;

using System.Collections.Generic;

using System.Linq;

using LeagueSharp;

using LeagueSharp.Common;

using SharpDX;

using Color = System.Drawing.Color;

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...