Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Da radę, mi dał bardzo miły użytkownik :)

Działa w 100% na starym ale czasami bug splata jebnie ale to wina raczej skryptów jakich używam.

Ten fejm <3

Opublikowano

Witam. Ma ktoś jakieś sprawdzone picki i wychodził nimi z golda? ;)

np. top: xxx / xxx.

mid: xxx/xx/xx

jungle: xx/xx/xx

itd

czekam na odp kogoś kto już wie co i jak działa ;) Pozdro!

Opublikowano

Witam. Ma ktoś jakieś sprawdzone picki i wychodził nimi z golda? ;)

np. top: xxx / xxx.

mid: xxx/xx/xx

jungle: xx/xx/xx

itd

czekam na odp kogoś kto już wie co i jak działa ;) Pozdro!

Top: Irelia (Chewy Moons) / Ryze (Ryze.exe)

Mid: Katarina (Trikatarina) / Xerath (Xerath.exe) / Syndra (Syndra.exe - free elo xD) / Zed (Ultimate Carry) i duzo wiecej

Jungle: Lee Sin (Ultimate Carry) / Rengar (SKO Rengar)

Adc: Vayne (Hi im gosu) / Tristana (Marksman) / Lucian (Ultimate Carry)

Supp: wszyscy xD (support.exe)

Opublikowano

Siema jeśli chodzi o te sprawy to jest zielony, nie ogarniam kompletnie, dlatego podeślij ktoś link do DZIAŁAJĄCEGO czita, + nie działa mi po wejściu do gry, nie ogarniam kompletnie nic. ciężko w 300 stronach coś znaleść i czy mam tego czita gdzieś wkleić do folderu z grą czy nic, bo mnie kur8ca strzeli zaraz

2wdzlf7.png

Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć

Opublikowano

a ja mam taki problem od wczoraj gdy postanowiłem zainstalować najnowszego L# na swoim pc - od razu dodam ze wczesniej normalnie działał mi L#, mam zainstalowane wszystkie pogramy itp, próbowałem wersji od joduska + fixy i to nic nie dało chociaż wczoraj rano instalowałem tę wersję  na laptopie dziewczyny i wszystko smiga ładnie... :) więc postanowiłem wgrać paczkę HeHeHeM i dalej nic L# nie incjectuje mi się w grze ;/ wszystko pięknie ładnie się skompilowało a nie ma tego je**** zielonego napisu.. kto pomoże stawiam piwo :)

Opublikowano

Siema jeśli chodzi o te sprawy to jest zielony, nie ogarniam kompletnie, dlatego podeślij ktoś link do DZIAŁAJĄCEGO czita, + nie działa mi po wejściu do gry, nie ogarniam kompletnie nic. ciężko w 300 stronach coś znaleść i czy mam tego czita gdzieś wkleić do folderu z grą czy nic, bo mnie kur8ca strzeli zaraz

Jak sam nie potrafisz ogarnąć tak prostej rzeczy to w takim razie  nie jest to program dla ciebie.Zamknij stronę i zapomnij.

Opublikowano

a ja mam taki problem od wczoraj gdy postanowiłem zainstalować najnowszego L# na swoim pc - od razu dodam ze wczesniej normalnie działał mi L#, mam zainstalowane wszystkie pogramy itp, próbowałem wersji od joduska + fixy i to nic nie dało chociaż wczoraj rano instalowałem tę wersję  na laptopie dziewczyny i wszystko smiga ładnie... :) więc postanowiłem wgrać paczkę HeHeHeM i dalej nic L# nie incjectuje mi się w grze ;/ wszystko pięknie ładnie się skompilowało a nie ma tego je**** zielonego napisu.. kto pomoże stawiam piwo :)

napisz na pw pomoge ci

Opublikowano

Ściągnałem sharpa razem z downloaderem,i na początku wszystko było ok,jednak przez przypadek wyłączyłem ten folder ,i potem sharpa juz nie znalazłem xD.

Teraz gdy próbuje uruchomić downloadera wyskakuje takie coś "Nie ma najnowszej wersji na serwerze.Naciśnij dowolny klawisz aby zamknąć program.

Byłby ktoś tak miły i podał link na jakimś hostingu do shapra? (ze skryptami oczywiście)

Opublikowano

Ściągnałem sharpa razem z downloaderem,i na początku wszystko było ok,jednak przez przypadek wyłączyłem ten folder ,i potem sharpa juz nie znalazłem xD.

Teraz gdy próbuje uruchomić downloadera wyskakuje takie coś "Nie ma najnowszej wersji na serwerze.Naciśnij dowolny klawisz aby zamknąć program.

Byłby ktoś tak miły i podał link na jakimś hostingu do shapra? (ze skryptami oczywiście)

folder appdata -> #L downloader

787741420213763595569.jpeg

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, jestem całkowicie zielony w tych całych botach, bo szczerze nigdy mnie to nie interesowało, zawsze swoje konta expiłem normalnie, lecz teraz mam strasznie mało wolnego czasu i chęci.

Chciałem się dowiedzieć, który skrypt służy do auto-levelowania konta(słyszałem, że coś takiego na bolu było, ale ponoć to jest płatne czy coś tam) i jak to mniej-więcej działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...