Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowa paczka dziala , ale czy komus dziala marksman , syndra , ziggs , ryze? Bo od esk0ra nie idzie pobrac z githuba przez loadera , jest error , wiec moze jeszcze nie zapdejtowane czy cos? moze ktos wie?

Dobra markman evade działa , poki co tyle reszta sie wogole nie wczytuje jak zaznaczam.

Wgrałem stare do nowego loadera do folderu %appdata%>LeagueSharp z Assemblies starego loadera.

Opublikowano

L# dziala, ale podczas gry, gdy zblizam sie do przeciwnika scina mi tak fpsy, ze masakra, przeciwnik sie oddali, i chodzi jak w morde strzelil plynnie...Wina mojego kompa,  czy L#?

Opublikowano

Nowa paczka dziala , ale czy komus dziala marksman , syndra , ziggs , ryze? Bo od esk0ra nie idzie pobrac z githuba przez loadera , jest error , wiec moze jeszcze nie zapdejtowane czy cos? moze ktos wie?

Dobra markman evade działa , poki co tyle reszta sie wogole nie wczytuje jak zaznaczam.

Wgrałem stare do nowego loadera do folderu %appdata%>LeagueSharp z Assemblies starego loadera.

Jak to działa marskman ? Przecież to działa tylko jeśli zaznacze przeciwnika lewym przyciskiem myszy ! 

Opublikowano

Wie ktos czy dziala ? bo odpalam i nawet nic sie nie pokazuje ;/

Siemano, wiec tak dziala :p Tylko mam problem z Evade.

Wiec tak, :

Sciagnij najnowszego LeagueSharp, jeden minus tego ze bez skryptow. To nie problem bo jest szybki sposob na to aby je sobie umiescic w Bota.

Rob to co ci napisze powinno pomoc :)

Jesli juz jakiegos uzywales Bota to wejdz w CTRL + WINDOWS Klawisz, pozniej wpisz to : %appdata% i usun folder LeagueSharp.

Wejdz na strone : http://joduska.me i wcisnij w NAPIS : L# Download

Jesli go juz pobierzesz wypakuj go gdzies na dysku, odpal go i pozniej  zobaczysz ze jest pusty.

Wiec tak, wejdz w http://bit.ly/1y5NWRd, odnajdz skrypt ktory cie interesuje. Polecam evade, tracker i oczywiscie Marksmana jesli grasz ADC.

Jesli odnalazles to po prawej stronie sa nazwy uzytkownikow wcisnij w danego ktory cie interesuje. Po czym z paska adresu kopiujemy dany URL (tam gdzie wpisujesz google.pl :D)

Jesli skopiowales wchodzisz w BOTa i wciskasz assemblies -> Install new assambly -> Opcja Git i wklejamy URL skopiowany poszczegolnego uzytkownika.

Ujawni ci sie tabelka i w tabelce zaznaczasz interesujacy cie Skrypt, badz mozesz wszystkie. Klikasz ADD i zaznaczasz skrypt, poczym mozesz juz wejsc do gry bez Uptade poszczcegolnego Skrypta.

Opublikowano

Tylko Vi dodasz, reszty nie dodasz, bo pewnie jeszcze nie jest udostepniona do konca, w sensie, ze jest pewnie w fazie tworzenia albo cus.

LeBlanc da się dodać. Update był 1h temu

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Czesc, mam pytanie odnosnie jednego skryptu a mianowicie nazywa sie Tracker, przez niego chyba mam takie wrazenie, na mapie gdy przeciwnik postawi warda ujawnia sie on tylko ze jego ikona jest Czarna a po srodku jest znak wardu czy da sie cos z tym zrobic. Tak samo z WardPlacer2 gdy mam go aktywowanego i gdy gram po jakims czasie to jest spam takiego czegos ??1:10?? na ekranie i potem w sumie nie widac nic na mapie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...