Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie, jezeli wszyscy sie chwalicie... MI DZIAŁA HAH! A TOBIE NIE!

Mógłby ktoś hojny spakowac to w .rar i wrzucic na tutaj calego l# ze głównymi skryptami? :)

Napewno był by mniejszy spam na ten temat.. jeden dobry post, ogranicza :0

Opublikowano

Nie no, po 15 zresetowaniu programu marksman rzeczywiscie sie odpalił, szkoda, że blisko przeciwnika stoi jak cwel i wali z AA zamiast normalnie chodzić.STrach to raczej na rankedzie odpalic, wolę scrackowanego reborna.

1qQSmS3.png

Opublikowano

L# nie działa tak tylko pisza zeby powkurzac tak jak bylo z enforce 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Mi działa, ale po updacie 4.16 mi nie działało, a na forum widziałem, że "wszystkim" działa, taki ten program, c**j wi o co chodzi.
Mogę dodać, byscie wybierali githuba z listy która tam jest,a nie ręcznie je wklejali, bo chyba jakies errory potem wyskakują, ale to wszystko. No i w Settings pozaznaczać, by się injectowało itp.

1qQSmS3.png

Opublikowano

Ja poprostu pobralem z irca czystego sharpa, skompilowałem sobie skrypty ktore chcialem i ktorych uzywam i dziala.
W tej nowej paczce od nich jest compiler odrazu w loaderze. Z wszystkimi githubami.

Wchodzisz tu :
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1exsrfebxTcmTf91kJDhHYPFVeM3G077j84Pjcb9ddYM/pubhtml#
Patrzysz skrypty, wybierasz, sprawdzasz nazwe githuba, wybierasz tego githuba w loaderze, wybierasz skrypt i sobie dodajesz.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Ja poprostu pobralem z irca czystego sharpa, skompilowałem sobie skrypty ktore chcialem i ktorych uzywam i dziala.

W tej nowej paczce od nich jest compiler odrazu w loaderze. Z wszystkimi githubami.

Wchodzisz tu :

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1exsrfebxTcmTf91kJDhHYPFVeM3G077j84Pjcb9ddYM/pubhtml#

Patrzysz skrypty, wybierasz, sprawdzasz nazwe githuba, wybierasz tego githuba w loaderze, wybierasz skrypt i sobie dodajesz.

Te cebule pisza, ze im nie kompiluje, przeciez kazdy glupi potrafi pobrac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Wchodzisz tu :

robilam tak, że bralam adres url z githubow i nie kompilowalo nadal i wypraszam sobie by ktokolwiek na tym forum nazywal mnie z tego powodu cebula. nie kazda kobieta wie, ze jesli cos takiego sie dzieje, to ma zamienic plik config z tym z poprzedniej paczki. sory znawcy! xD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Wchodzisz tu :

BRAWO! :D Jako jeden z niewielu w tym temacie masz mózg i potrafisz sobie "naprawić" program! Chyba by nigdy na to nie wpadli. :D

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

ja mam problem ze skryptem easyryze nie robi mi wgl comba farmi i wgl ale comba nie trzymam spacje pisze ze combo ON i nic nie dziala nie bije wgl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...