Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzieki syndra dziala ale mam jeszcze jeden problem a mianowicie nie dziala mi devcasio. Litle red sharpie jest lepsza czy devcasio?

PODPINAM SIĘ POD KOLESIA , BO JA MIALEM JAKIES DZIWNE BUGI , CASSIOPEIA SKRYPT MI SIĘ NORMALNIE JAK KOLEŚ DO MNIE BLIŻEJ PODSZEDL SIĘ WYŁĄCZYL WOGÓLE TO JA TAKIE WTF CO SIE DZIEJE O BOŻĘ.

Opublikowano

A do ryze nie czasami Lightning Ryze ?

I co za różnica? Ja zwykłym Ryzem oram jak już nim gram bo skille targetowalne więc? Ale osobiście wolę picknąć Xeratha na topa i też ładnie się gra - oczywiście jak wiem na kogo gram. Xerathem fajnie się gra na topie vs Ryze, Gnar itp.

Opublikowano

I co za różnica? Ja zwykłym Ryzem oram jak już nim gram bo skille targetowalne więc? Ale osobiście wolę picknąć Xeratha na topa i też ładnie się gra - oczywiście jak wiem na kogo gram. Xerathem fajnie się gra na topie vs Ryze, Gnar itp.

A jaka jest różnica między Lightning Ryze a Ryze.exe a EasyRyze ????

Opublikowano

Działa wam Lsharp? Mi od wczoraj wieczora włącza się program, jest zielony napis nad grą ale pod klawiszem shift nic nie ma :(

Nie zaśmiecaj forum takimi kłamstwami . 

Co do tematu mam pyatnie jaki skrypt do ryze najlepszy choidzi o najszybsze wykonywanie comba noi oczywiśćie najlepszy exploit ?

Ryze.exe

EasyRyze.exe

LightningRyze.exe

Jaki z tego co powiedzialem najlepszy , mogę mieć nawet za to bana mi to zwisa , poprostu najszybsze combo i exploit .

Opublikowano

Nie zaśmiecaj forum takimi kłamstwami . 

Co do tematu mam pyatnie jaki skrypt do ryze najlepszy choidzi o najszybsze wykonywanie comba noi oczywiśćie najlepszy exploit ?

Ryze.exe

EasyRyze.exe

LightningRyze.exe

Jaki z tego co powiedzialem najlepszy , mogę mieć nawet za to bana mi to zwisa , poprostu najszybsze combo i exploit .

to ty piszesz głupie posty, bo ja też tak mam i wiele innych osób.

Opublikowano

podesłałby ktoś swoją paczkę L#? nie działa mi żaden skrypt a przy kompilacji mam same errory. na drugim kompie mam wszystko i działa jednak na 2 dni będę potrzebował L# na tym. Prosiłbym o paczke. dam limit like

--

Opublikowano

DAJCIE PACZKE DOBRĄ DO L# FAAAST

podesłałby ktoś swoją paczkę L#? nie działa mi żaden skrypt a przy kompilacji mam same errory. na drugim kompie mam wszystko i działa jednak na 2 dni będę potrzebował L# na tym. Prosiłbym o paczke. dam limit like

KU*WAAAA FAST ;D xD

dajcie swoją paczkę

ważne, aby w niej był evade, tracker, marksman i ultimate carry

z góry thx

--

Opublikowano

dajcie swoją paczkę

ważne, aby w niej był evade, tracker, marksman i ultimate carry

z góry thx

http://speedy.sh/Xutta/lolz.rar <- masz oficjalne od joduska dograne skrypty przy użyciu nowego loadera. Jak brakuje Evade to kliknij install git i zaznacz githuba Esk0r i zaznacz evade.

Skan : https://www.virustotal.com/pl/file/5c76f73fb6fa346835f255379e52029c963b44fdedb2dad73243251e77cf68c9/analysis/1412181084/

U mnie all działa :)

Opublikowano

Co mam ustawić, by Xerath sam używał mi ulta i dobijał ? Bo castuje mi ładnie spelle, ale ulta już nie używa :{

musisz sam nacisnąć R kiedy chcesz użyć ulta. bot sam będzie strzelał. Ty tylko nacisnij R

--

Opublikowano

Jaki skrypt do Xeratha?

Jaki skrypt do Katariny (najlepszy i najlepiej bez exploitów)

Jakie pobocze skrypty najlepsze?

Najlepsze skrypty do "carrowania" ~ plat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...