Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem całkowicie zielony w tych całych botach, bo szczerze nigdy mnie to nie interesowało, zawsze swoje konta expiłem normalnie, lecz teraz mam strasznie mało wolnego czasu i chęci.

Chciałem się dowiedzieć, który skrypt służy do auto-levelowania konta(słyszałem, że coś takiego na bolu było, ale ponoć to jest płatne czy coś tam) i jak to mniej-więcej działa.

Zalecam uzywac Volibota + iArama, wystarczy wejsc w podforum Przydatne programy i w temat mojego starego przyjaciela Mistejka pt. Jak wylevelowac smurfa do 30 lvla.

Dla leniwych; http://www.mpcforum.pl/topic/1306756-jak-wylevelowac-smurfa-do-30-lvla/

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam czy ten program jest lepszy od BoLa ? i czy banuja ?

Lepszy banują tylko za exploity.

Czy L# działa na windows 8 ?

Działa. Sam używam windowsa 8.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oj... dzieci nie poradzicie sobie grając uczciwie? Żałosne. :D

Jakiś Ty spostrzegawczy, a nie umiesz dostrzec, że jesteś na forum o cheatach, więc jeśli Ci nie pasuje coś, to po prostu nie czytaj i wypierdalaj w podskokach. :)

Life  <  League of Legends

Opublikowano

Mam mały problem. Po zainstalowaniu L# (i otwarciu.Oczywiście przeszedłem tą pierwszą konfigurację) tworzę customa lecz po załadowanie się nie mogę wejść w konsolę nie działają skrypty a także nie ma zielonego napisu leaguesharp. Robiłem dokładnie tak jak kolega lecz koledze to zadziałało. P.S posiadam najnowszego framewoorka.

Opublikowano

Wiem, że było ale nie mogę znaleźć a nie chcę zakładać nowego tematu.

Panowie jak poszerzyć zakładki w #L jak jesteśmy już w grze?

wchodzisz w %appdata% szukasz leaguesharp 

Otwierasz plik MenuConfigMenuSettings 

I edytujesz 

Width i Height 

Moje zalecane ustawienia żeby nic nie przycinało :

<Width>6</Width>

<Height>25</Height>

<3

Koza Gold

Opublikowano

Siema mam problem loguje sie na l sharpa i mam pytajniki logowałem sie na swoje konto mam profil hehhem :D co zrobić? niektóre moge aktualizowac a niektóre nie np plugin sie nie da

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...