Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie kupcie sobie komputer który nie jest z drewna, wgrajcie na niego win7 64bit i nie ma opcji zeby nie dzialalo, wszyscy macie jakies errory bo macie syf na kompie albo wasz pc ledwo co uciaga lola. Nic z wymienionych przez was rzeczy mnie nie spotkało jak i moich znajomych też. Jeśli masz wgranego Framework 4.5.1 oraz Vcredist x86 i nadal nie działa to po prostu wyrzuć ten złom przez okno albo nie baw sie w te strasznie skomplikowane programy jakim jest L#

fjlw0o.jpg

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@2up

Wątpie że na moim kompie nie pójdzie lol. W8 64bit też przecież obsługuje. Coś z programem jest nie tak nie z naszymi kompami.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ludzie kupcie sobie komputer który nie jest z drewna, wgrajcie na niego win7 64bit i nie ma opcji zeby nie dzialalo, wszyscy macie jakies errory bo macie syf na kompie albo wasz pc ledwo co uciaga lola. Nic z wymienionych przez was rzeczy mnie nie spotkało jak i moich znajomych też. Jeśli masz wgranego Framework 4.5.1 oraz Vcredist x86 i nadal nie działa to po prostu wyrzuć ten złom przez okno albo nie baw sie w te strasznie skomplikowane programy jakim jest L#

Komputer 1 rok, bestia wszystko uciągnie, i mam wywalić za okno, bo według Ciebie to złom? ;o

Opublikowano

otóż wylaczylem avasta i widze u gory napis ale nie injectuja(nie wiem czy dobrze napisałęm) sie skrypty poprostu naciskam shift nic nie wyskakuje.

Opublikowano

Komputer 1 rok, bestia wszystko uciągnie, i mam wywalić za okno, bo według Ciebie to złom? ;o

A potrafisz czytać całość? Może maszyna i bestia ale widocznie właściciel nie potrafi z niej korzystać? To nie dziala w  ten sposób "wyjebie caly hajs na pc i bedzie mi wszystko hulać"

fjlw0o.jpg

Opublikowano

A potrafisz czytać całość? Może maszyna i bestia ale widocznie właściciel nie potrafi z niej korzystać? To nie dziala w  ten sposób "wyjebie caly hajs na pc i bedzie mi wszystko hulać"

Myślę że moje wykształcenie IT daje mi umiejętność korzystania z PC...

Opublikowano

Mam pewien problem , ze wszystko zrobilem co bylo trzeba mam najnowsza wersje itd w grze mnie laczy z tym leaguesharp ale nie dzialaja zadne skrpyty,why ? dam like za szybka i poprawna odpowiedz.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Mi przed patchem działało PegasLeagueSharp od jakiegoś użytkownika z tego forum a teraz nie działa żaden. Ten na 4.16 nie działa żaden a już każdy sprawdziłem. Wgl nie injectuje gry. Nie mam tego napisu na górze ani nic.

Zostaw Like Jak Pomogłem ;)

Opublikowano

Skoro wam nie działa to znak, że na niego nie zasługujecie i musicie iść do lamerskiego BoLa og og. Taka jest prawda. Skoro nie potraficie zrobić by wam działać mimo 4500 postów w tym temacie to coś jest z wami nie tak.  Mi wszystko śmiga ale jedynie bugsplata dostaje jak mam odpalonego L# przed grą i się on ścina po rozpoczęciu gry a gra bugsplatuje.

Opublikowano

Niektórym nie działa ponieważ nie mają .Net i VCredista a niektórym nie działa bo poprostu nie mają paczki pod 4.16 a innym znowu bo nie umieją go odpowiednio obsługiwać, Tym ostatnim nie mam zamiaru pomagać ponieważ jest to marnowanie mojego czasu, W tym temacie pisałem wczoraj około 15 razy jak uruchomić, co zrobić udostępniałem także moją paczkę w której są wszystkie skrypty ale wy nadal piszecie "niedziała" To już chłopaki nie mój problem. Ja pomagam na tyle ile mogę ale pisanie w kółko tego samego to poprostu spam.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

ja już naprawiłem swój błąd wyłączyłem avasta i pobrałem jeszcze raz ;d w 1 meczu nie było widać ale 2 juz tak i do teraz chodzi ;d avast usuwa jakies pliki i przez to nie działa ;d

Opublikowano

po za tym jeszcze jedno pytanie mam odpalić LeagueSharp.Loader kiedy mam ekran ładowania? bo mi niedziała mam fireworka i tego drugiego win 7 nic mi się nie pokazuje a podczas ładownia postaci jak chce odpalić to wyskakuje mi ze program przestał działać

Opublikowano

Ja odpalam podczas ekranu ładowania bo wcześniej mi crashuje. Właśnie rozegrałem jeden mecz na boty ryzem i powiem że ciekawie to działa ;)

Jakie postacie najlepiej działają z L# ? Chce wbić szybko 30 na smurfie ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...