Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@HeheheM

Na jakiej podstawie BaseUlt wie, że enemy sie cofa?:D To jest broken w c**j na takim Ezrealu czy innym adc z global ultem. Praktycznie 90% frag. Czasem enemy mózgu użyje, ze strolluje i zpauzuje recalla ale tak to kosa. Domyślam się, że jakieś pakiety śle? Bo ja nawet wizji na enemy nie mam a on i tak wie, że cofają.

Opublikowano

@HeheheM

Na jakiej podstawie BaseUlt wie, że enemy sie cofa? :D To jest broken w c**j na takim Ezrealu czy innym adc z global ultem. Praktycznie 90% frag. Czasem enemy mózgu użyje, ze strolluje i zpauzuje recalla ale tak to kosa. Domyślam się, że jakieś pakiety śle? Bo ja nawet wizji na enemy nie mam a on i tak wie, że cofają.

Recall exploit..

Skrypt kalkuluje odległość Ciebie od bazy, następnie wylicza w którym momencie ma puścić ulta.

QUhIR7.png

Opublikowano

Będzie ktoś tak miły i wytłumaczy mi co może być przyczyną tego, że nie działa mi ten program? Wcześniej jedna paczka z pierwszego postu działała, ale po update już nie injectuje do gry. Mam zainstalowane wszystko co trzeba, uruchamiam jako administrator i podczas gry próbuję jeszcze raz włączyć ten program. Nie śmiga mi i nie mam pojęcia co może być przyczyną. Antywirus raczej nie blokuje, bo przed chwilą całkowicie go wyłączyłem, pobrałem paczkę i odpaliłem, ale nic z tego.

Opublikowano

Recall exploit..

Skrypt kalkuluje odległość Ciebie od bazy, następnie wylicza w którym momencie ma puścić ulta.

Szkoda, ze z FoV nie puszcza Ulta nawet jesli wczesniej owa osoba byla na Low. Przynajmniej gdy to wszystko testowalem, nie dzialalo.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Czy na 100% nie ma za to bana? :D

@SyberianHusky 

Dziwne pytanie. ;)

Zawsze jest szansa. Jeśli cheatujesz to nawet w najmniejszym stopniu narażasz się na bana.

Zawsze jest ryzyko, nawet małe. Wiele osób cheatuje baaardzo długo i nie dostaje bana, a są takie, które cheatują kilka dni i już są zbanowani.

Zależy jak kto używa. Jak się martwisz, to nie używaj.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Będzie ktoś tak miły i wytłumaczy mi co może być przyczyną tego, że nie działa mi ten program? Wcześniej jedna paczka z pierwszego postu działała, ale po update już nie injectuje do gry. Mam zainstalowane wszystko co trzeba, uruchamiam jako administrator i podczas gry próbuję jeszcze raz włączyć ten program. Nie śmiga mi i nie mam pojęcia co może być przyczyną. Antywirus raczej nie blokuje, bo przed chwilą całkowicie go wyłączyłem, pobrałem paczkę i odpaliłem, ale nic z tego.

wyłącz antywirus przed pobieraniem i miej ciągle wyłączony ponieważ  jak zostanie właczony odrazu usunie pliki zwiazane z botem bo niby virus ale to dllki jakies ;d

Opublikowano

Szkoda, ze z FoV nie puszcza Ulta nawet jesli wczesniej owa osoba byla na Low. Przynajmniej gdy to wszystko testowalem, nie dzialalo.

A kiedy testowałeś ?

"BPomRU.jpg"

Możliwe że kiedyś skrypt miał jakieś problemy i nie działał, nie wykluczam tego, lecz na dzień dzisiejszy ZAPEWNE działa jak należy.

BaseUlt2.exe Tracks enemy recalls and fires global ultimates to kill them as soon as they reach base (even in Fo

QUhIR7.png

Opublikowano

Witam pam pewnien problem pomoze ktoś mi ogarnać tego cheata bo do konca nie wiem o co w nim chodzi bym był bardzo wdzieczny  za pomoc dam like 

Opublikowano

Pomoże ktoś ogarnac ten program please

nie. Ludziom, którzy nie opanowali ciężkiej umiejętności o nazwie "czytanie ze zrozumieniem" nie pomagamy bo ta osoba musi użyć mózgu DO K***Y NĘDZY.

Opublikowano

Opanowałem czytanie ze zrozumieniem ale patrzylem na osty to wszystko pisze na temat czemu błąd mi wyskakuje itp a nie pisza o jego funkcjiach i opcjach w grze

Opublikowano

Opanowałem czytanie ze zrozumieniem ale patrzylem na osty to wszystko pisze na temat czemu błąd mi wyskakuje itp a nie pisza o jego funkcjiach i opcjach w grze

to widac jak czytac umiesz.. w pierwszym poście jest napisane, ze to lepszy BoL z tym, że wszystko free np pakiety, skille z plecow itp. Pobierz to sobie sam zobaczysz.

Opublikowano

Mam ten program pobrany ale che aby ktośm mi pomgł ogarnac te skrypty i funkcje w na tym programie bo wszystkeigo  do konca nwm o to mi chodzi

Opublikowano

@drdeeee

Udajesz tylko takiego idiotę 0.o  ?

Odpalasz program zaznaczasz skrypt i grasz.

W grze zaznaczasz opcję, które Ci pasują no chyba że nie znasz podstaw angielskiego.

Opublikowano

Da ktos dzialajaca paczke z Syndra , Evade oraz Marksmanem? Bo sciagnalem po nowym patchu juz z 5 paczek i zadna nie hula..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...