Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A i owszem. Ten L# działa lecz tutaj masz skrypty które na ten dzień działają

-Evade // may crash while evading
-hi im gosu
-PerfectWard
-BaseUlt2
-TongHop
-Irelia xQx
-Swain xQx
-Vi xQx
-Katarina TC-Crew
-TriKatarina
-Fisherman Fizz
-AhriSharp
-Chewy's Irelia
-Last Hit Marker
-LSRecallTimers
-Cassio (doesnt cast E unless to KS + not farming,lane clear)
-Xerath (not casting "Q" and "R")
-Nidalee madk
-Olaf
-yol0Riven
-kPoppy2
-TryndSharp (not casting)
-Skin Changer
-MasterActivator

Lista nieaktualna juz wszystkie skrypty dzialają.

fjlw0o.jpg

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam program przestał działać :/
Próbowałem odpalić administratorem. Testowałem wersje oryginalną jak i youros'a.

Na każdej to samo. Odpalam w lobby.

Opublikowano

Mam program przestał działać :/

Próbowałem odpalić administratorem. Testowałem wersje oryginalną jak i youros'a.

Na każdej to samo. Odpalam w lobby.

Framework 4.5.1

Vcredist x86

posiadasz? Jaki system Win xp czy inne? jeżeli xp to niestety na L# sobie nie pograsz =(

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Gdy wlaczam l#  wyskakuje mi bląd The application was unable to start correctly (0xc000007b). Zainstalowalem net framework 4.5.1 i virtual c++   co zrobic?zeby działało

Opublikowano

Dajcie link do irc sharpa ? bo mi ta paczka na ten dzien nie działa coś nie czyta programu

Gdy wlaczam l#  wyskakuje mi bląd The application was unable to start correctly (0xc000007b). Zainstalowalem net framework 4.5.1 i virtual c++   co zrobic?zeby działało

Wam też nie działa leaguesharp ?

Framework jest

Win 7

Co do tego 2 nie jestem pewny. Dla pewności zainstaluje i sprawdze :)

Upewnijcie się że macie zainstalowane

Framework 4.5.1

Vcredist x86

Co do Vcredista x86 jest dla osób które mają 32 bitowe SYSTEMY!!!

Jeżeli macie 64 bit to pobierzcie pod x64

Jeżeli nie zadziała spróbujcie przeinstalować OBYDWA i zrestartować komputer, oraz pobrać na nowo paczkę

@youros

Ja mam ten sam problem Win 7. Odpalam za pomocą Win 7 jako admin. Frameworka 4.5 mam i tamto też chyba, że źle skrypty uruchamiam.

Nie działa mam skrypty wlaczone ptaszkiem ale nic laduje sie

Można to zrobić na parę sposobów

1. Przed dołączeniem do gry uruchamiasz l# i zaznaczasz skrypty których będziesz używać w grze do której za chwile dołączysz

2. Dołączasz do gry i gdy już będziesz miał ekran ładowania zaznaczasz skrypty których chcesz używać, Pamiętaj jednak by w trakcie ładowania kliknąć w Assemblies inaczej skrypty się nie załadują.

Ja jednak polecam włączać L# odrazu po dołączeniu do okna ładowania gry.

AA i pamiętaj żeby uruchamiać jako Administrator

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Dalej nie działa -_-

Tak mam te Framework i vcredist

Mi też nadal nie działa ;/

======================================

KSSO Jeżeli nie laduje to znaczy że cos robisz źle

=======================================

JBKRAFO Ja tutaj nic nie zdziałam ;/ Spróbuj zrobić Formata ew skontaktuj się z twórcą L#

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Co zle niby robie odpalam league sharpa za pomoca administratora pobiere te abili... biore np scrypt do cassio evade i hidden object laduje mi sie gra i wchodze i mi wgl nie pisze że jakby sie polaczylo tylko nic sie nie dzieje nie laduja sie skrypty

@Edit

o wlasnie kolega wyżej napisalem ze mu nie injectuje mi też własnie nie injectuje

Opublikowano

Co zle niby robie odpalam league sharpa za pomoca administratora pobiere te abili... biore np scrypt do cassio evade i hidden object laduje mi sie gra i wchodze i mi wgl nie pisze że jakby sie polaczylo tylko nic sie nie dzieje nie laduja sie skrypty

@Edit

o wlasnie kolega wyżej napisalem ze mu nie injectuje mi też własnie nie injectuje

A w oknie ładowania masz na samej górze napis "LEAGUE SHARP" oraz w leaguesharpie masz zaznaczone "install"?

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die

Opublikowano

Robie sobie smurfa i dopiero jest ten 8 lvl (wole bez fulcruma) i testowałem sobie EasyEzreal+BaseUlt.  W 20 minucie zabiłem dokładnie 12 razy polaczków w enemy :D  Ten ich płacz "omg report noob bol" "masz bola ciota" ahh ta ich bezsilność przed obliczem boskiego skryptu jakim jest baseult :D

Ten baseult to perfect frag ale jak ult trafi coś po drodze to już krucho i może nie zabić  bo dmg sie zmniejsza ale często na low elo zabija. Sprawdzałem na silverze i platynie.

Opublikowano

Znowu mam problem, że nie incjectuje się do gry... w ostatnim patchu też tak miałem, ale jakąś dobrą paczkę ogarnąłem, a teraz przez update znowu pojawia się ten sam problem -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...