Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Evade i TongHop mam wszystko włączone by aktywowało itemy, ale w grze klepsydry nie odpala jak mnie biją. Jest może jakieś inne .exe do tego?

// Za bardzo nie ogarniam ulta Xeratha. Naciskam T i nie używa ulta, sam też nie wali. :(

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W Evade i TongHop mam wszystko włączone by aktywowało itemy, ale w grze klepsydry nie odpala jak mnie biją. Jest może jakieś inne .exe do tego?

// Za bardzo nie ogarniam ulta Xeratha. Naciskam T i nie używa ulta, sam też nie wali. :(

Ziomuś gram xerathem dużo musisz w combo ustawić R a potem normalne ustawienia w ulcie nie żadne on tap/custom i jak z tymi ustawieniami naciśniesz R to zacznie bić sam. :)

Opublikowano

Ziomuś gram xerathem dużo musisz w combo ustawić R a potem normalne ustawienia w ulcie nie żadne on tap/custom i jak z tymi ustawieniami naciśniesz R to zacznie bić sam. :)

Ja gram na OnTap i zresetowanych wartościach i normalnie trafia ulty ;]

Opublikowano

Wie ktoś czemu w svn compilerze w settings tam na dole moge zmienic tylko jedną sciezke? np jak zmienie .exe to nie moge juz zmienic .dll, i na odwrót

@Edit Dobra już wiem, nie dopisałem "\" na koncu sciezki....

rYD9JSA.png

Opublikowano

przecież masz napisane w błędzie co masz zrobić..

nie za bardzo wiem co mam zrobić jak ty wiesz to napisz : )

Opublikowano

Szkoda, że Xerath lipnie wali ulta, bo reszta działa wzorowo. Niby po naciśnięciu T ma rzucać, a nie rzuca. Dopiero jak ustawię na "Normal" i nacisnę R to rzuca, ale dość koślawo wali. :(

Opublikowano

Ktoś moze wie dlaczego yasuo nigdy mi nie działał i do tej pory nie dziala?

Kazdy inny skrypt bez zarzutów, a yasuo nigdy nie działał a sprawdzalem chyba z 50 paczek, + sam sobie aktualizuje.

I na yasuosharpino i na yaso sharp wyskakuje bugsplat

rYD9JSA.png

Opublikowano

Ktoś moze wie dlaczego yasuo nigdy mi nie działał i do tej pory nie dziala?

Kazdy inny skrypt bez zarzutów, a yasuo nigdy nie działał a sprawdzalem chyba z 50 paczek, + sam sobie aktualizuje.

I na yasuosharpino i na yaso sharp wyskakuje bugsplat

Każdy tak ma. Leaguesharp z zaznaczonym yasuosharp/yasuosharpino włączasz dopiero jak postać będzie już w grze.

Opublikowano

Każdy tak ma. Leaguesharp z zaznaczonym yasuosharp/yasuosharpino włączasz dopiero jak postać będzie już w grze.

Każdy ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ja nigdy nie miałem problemów z tym skryptem.

QUhIR7.png

Opublikowano

Czy był by ktos tak miły odpowiedziec na moje pytanie bede wdzieczny bradzo.

Umnie tez nie działa ma ktos działajaca paczke lub wie czemu nie działa. mam win 7 64 bit ponizej na zdjeciu moj problem dzieki za pomoc z gory.

<a href=http://zapodaj.net/9...3666bb.jpg.html>Bez tytułu.jpg</a>

http://zapodaj.net/9...3666bb.jpg.html

Aktualizuj skrypty programem SVNCompiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

junior.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...