Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znów paczka z najebanym czym sie da... Bo aktualizacja, taaaa. "Polish support l#" jest was troje i nadal nie możecie ogarnąć i wyjebac tego co nie potrzebne zanim wrzucicie paczkę to wejdźcie na chociaż customa i niech każdy z was sprawdzi co działa, a co nie po c**j tak jak pisałem 3 skrypty na 1 postać? A potem spam typu riven czy rivensharp jeszcze raz sie pytam, po c**j to?

A wam @naturus i @Dodany obrazekVertmar#2 chyba coś sie pojebalo jeżeli chcecie sobie popisać to na Pw, a nie tu piszecie teksty typu

a odpierdol się. Żyje w wolnym kraju

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Rito pojebalo. Usuwa pmb a dodaje jakiś shit

Trzeba znaleźć folder z tym gownem i np. Założyć na niego hasło (jak się usunie to lol nie odpali). Jak na moje oko to taki riotowy XTrap

Albo po prostu zmienić nazwę procesu l# xD

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Ewentualnie można też mieć życie, i nie wchodzić na forum o cheatach by pisać ludzią, by nauczyli się grać bez cheatów.
Btw, monitoring procesów? Albo te głupki na prawdę nie umieją zrobić normalnego hack shielda, albo specjalnie dają ludzią grać na botach...

2d82fcx.jpg
Opublikowano

nie bedzie mozna grac normalnie bo to wysle kazdy raport zwiazany z proba dostepu do kodu lola ;]

Myślisz że zaraz tego nie obejdą ? proszę ...ahah

x

Opublikowano

nie obejda ;] nawet jezeli dopisza odpowiednie linnijki w kodzie to i tak lol monitoruje wszystkie procesy i wysyla informacje o nich co w przypadku podpietych procesow bedzie skutkować banem. ;] banalne jak ban :D cebule

Opublikowano

Ludzie na IRC L# piszą, że L# jest bezpieczny nie to co BoL.

@krakus17

Nie ładnie tak wyzywać innych od cebuli ;) zwłaszcza, że sam używałeś BoL'a oraz L#.

Mam nawet parę screenów z twojego profilu misiek.

ipbvr3.jpg

ocx7vy.jpg

oraz najlepsze ^^ cebula biegnie za SAC:R ^^

07mk2t.jpg

Z tego co wywnioskowałem po patchu zacząłeś wszystkich wyzywać od cebuli a wcześniej sam prosiłeś o pomoc z BoLem oraz L# (kurewsko trochę prawda?)

Deadboy

Opublikowano

nie jest bezpieczny poniewaz podpina sie pod proces lol.exe lol skad te brednie sie biora

pozatym jak moze byc bezpieczny skoro nie dziala na 4.15 lol

życzę miłych banów :) cebule

Opublikowano

nie jest bezpieczny poniewaz podpina sie pod proces lol.exe lol skad te brednie sie biora

Dobra, weź wyjdź i nie wracaj. Wiemy cieszysz się że "cebula" nie pogra już na #l i bolu.

Ale teraz wypierdalaj grzecznie mówiąc :)

Ludzie na IRC L# piszą, że L# jest bezpieczny nie to co BoL.

@krakus17

Nie ładnie tak wyzywać innych od cebuli ;) zwłaszcza, że sam używałeś BoL'a oraz L#.

Mam nawet parę screenów z twojego profilu misiek.

881481409121090508355.jpg

314791409121090508355.jpg

oraz najlepsze ^^ cebula biegnie za SAC:R ^^

860571409121090508355.jpg

Z tego co wywnioskowałem po patchu zacząłeś wszystkich wyzywać od cebuli a wcześniej sam prosiłeś o pomoc z BoLem oraz L# (kurewsko trochę prawda?)

Pewnie sam płacze że nie będzie mógł wbić wyższej dywizji, a na forum chce się teraz popisać że mu nie zależy

x

Opublikowano

xD haha moze troche kultury ? ;] mi to tam obojetne :) ale pisze jak jest to upierdliwe zabezpieczenie bedzie gorsze niz vac w cs ;] bo monitoruje procesy 

a co Ci kolego z gory da to ze bedziesz mial inject skoro i tak to wykryja :) ban banalne :)

Opublikowano

pozatym jak moze byc bezpieczny skoro nie dziala na 4.15 lol

życzę miłych banów :) cebule

Weź proszę cię.. Nie pisz do nas od cebuli dla tego, że używamy L# oraz BoL'a

285221409121343508355.jpg

367541409121343508355.jpg

440921409121343508355.jpg

Więc proszę cię dorośnij. Tyle.

Wszystkich panów co myślą, że nie da się obejść. DA SIĘ OBEJŚĆ W 1 DZIEŃ I TAK SIĘ STANIE. Pozdro

Deadboy

Opublikowano

@PanHarnaś

Lel beka z tego typka.

Nie zna się a pierdoli farmazony o dopisywaniu linijek do kodu ahahhaha. xD

Widać że bardzo jest w tym obeznany, pewnie dla tego że grał dnie i noce na #l byle tylko wyjść z brązu i nie zapłacić ani grosza. Śmieszą mnie tacy ludzie, bardzo :D

xD haha moze troche kultury ? ;] mi to tam obojetne :) ale pisze jak jest to upierdliwe zabezpieczenie bedzie gorsze niz vac w cs ;] bo monitoruje procesy 

a co Ci kolego z gory da to ze bedziesz mial inject skoro i tak to wykryja :) ban banalne :)

W mikołaja też wierzysz ? Że tak jest napisanie,to nie znaczy że to prawda :)

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...