Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, czy jest jakikolwiek skrypt na Mundo, albo chociaż Q harras dla niego w jakims skrypcie?
Pozdro, i fajna robota z tymi paczkami.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Gdzie znajduje sie plik League Of Legends.exe który moze posluzyc niedlugo za fixa? Chodzi mi o miejsce w folderze Riot Games

Rads > Projects > Lol_game_client_sln > Data > Deploy > lol.exe :)

Witam, czy jest jakikolwiek skrypt na Mundo, albo chociaż Q harras dla niego w jakims skrypcie?

Pozdro, i fajna robota z tymi paczkami.

Niestety nie ma, ale możesz sobie używać iHateSkillshots który używa skillshoty i wtedy będziesz miał harass z Q :)

Może i fajna ale niektórym się bardzo nie podoba pomaganie "cebulom" jak to piszą Ci, którzy tworzą elitę tego forum :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Wrzuci może ktoś jutro plik do lola.exe pod fixa ? ponieważ jestem na komórce, dzisiaj za bardzo do kompa dostępu nie będę miał więc nie zrobię kopii :(

x

Opublikowano

twoj mozg cos zle wykonuje wczoraj dzialalo dzis juz nie 

Fix robiłeś? Musisz grać bez fixa, no i nie ciśnij @naturus -a, bo raczej Tobie mózg wysiadł.

Wrzuci może ktoś jutro plik do lola.exe pod fixa ? ponieważ jestem na komórce, dzisiaj za bardzo do kompa dostępu nie będę miał więc nie zrobię kopii :(

A co za problem zrobić kopię przed włączeniem patchera?

Take it easy my friend

Opublikowano

twoj mozg cos zle wykonuje wczoraj dzialalo dzis juz nie 

grzeczniej chłopczyku:) 

kilka str wcześniej masz spis potencjalnych powodów, dla których l# może nie działać.

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

kilka str wcześniej masz spis potencjalnych powodów, dla których l# może nie działać.

Chetnie bym z toba pocisnal ale powstrzymuje mnie fakt, ze jestes ze Szczecina  

Opublikowano

Teskniliscie xD?

Chetnie bym z toba pocisnal ale powstrzymuje mnie fakt, ze jestes ze Szczecina

wyłącz basrult2.exe...chłopczyku

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Dziś w nocy patch 4.15, ciekawe jak szybko zaktualizują ^^

zachowaj sobie stary plik leagueoflegends . exe a działać będzie zawsze :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Niestety nie ma, ale możesz sobie używać iHateSkillshots który używa skillshoty i wtedy będziesz miał harass z Q :)

Nie działa to, wyswietla range, ale nie używa Q.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Xeratha mi 2x zbugsplatowało w srodku gry , imo bym nie wygral tak czy tak 0/7 0/7 0/5 team , ale , nie wiem czy mam stara paczke czy co , na fixach gram.

Opublikowano

Xeratha mi 2x zbugsplatowało w srodku gry , imo bym nie wygral tak czy tak 0/7 0/7 0/5 team , ale , nie wiem czy mam stara paczke czy co , na fixach gram.

FIX leagueoflegends. Exe? Jak tak to jesteś out jakieś 4-5dni xD

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Rads > Projects > Lol_game_client_sln > Data > Deploy > lol.exe :)

Może i fajna ale niektórym się bardzo nie podoba pomaganie "cebulom" jak to piszą Ci, którzy tworzą elitę tego forum :)

Nie mam w projects lol game client sln

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Ziomus dasz mi link do ostatniej paczuszki ? :) Bo dosyc ciezko mi przeczesywac cale forum w poszukiwaniach (ja wiem ze przegapie :D ) , albo przynajmniej strone na ktorej jest

//NVM

10n5bpu.png

1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...