Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] LeagueSharp - Darmowy cheat do League Of Legends !

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaki najlepszy skrypt na casio?

Cassinator lub jak Chocoa pisał SnakeSharp, nie wiem, musisz sprawdzić, ale Cassiopeia.exe odpada ^^

Są jakieś skrypty na Mundo, Olafa i Swaina?

Nie :p

Nowy SnakeSharp ;)

Testowałeś? :P

Czy tylko mi nie działa skrypt do lee ? tzn działa ,ale combo to same hity jak klikam spacje xD

Pod H masz combos z QQWWEE :P Bo on nie jest jeszcze skończony ^^

Take it easy my friend

Opublikowano

A Talon co już ma zrobione bo on w fazie beta. Sprawdziłbym ale główne konto ban za flame a na innym brak Talona a nie mam jak kupić bo wydałem na runy :P

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

A Talon co już ma zrobione bo on w fazie beta. Sprawdziłbym ale główne konto ban za flame a na innym brak Talona a nie mam jak kupić bo wydałem na runy :P

z tego co testowałem to talon nawet się nie ładuje. to znaczy jest ale zakładka pusta (nic się nie zaznacza) i nic ten skrypt nie robi. no ale czekam na new wersje ^^

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Kolejne szybkie pytanie jak ustawiac te targety jak dam vaine na 5 to wtedy rozumiem ze ona ma priorytet i jeszcze 2 sprawa automatycznie wybiera cele ktora maja malo hp aby je wykonczyc ? bo w bolu to bylo cos jak target selecion wybieralo sie np lowHPpioryter i bylo good :D

i co to jest  Base Ult2

i jeszcze jedno czy jest jakis skrypt ktory oblicza dmg postaci ? ze np na combo sciagne dana postac tak jest w katarinie na BOLU

Opublikowano

Kolejne szybkie pytanie jak ustawiac te targety jak dam vaine na 5 to wtedy rozumiem ze ona ma priorytet i jeszcze 2 sprawa automatycznie wybiera cele ktora maja malo hp aby je wykonczyc ? bo w bolu to bylo cos jak target selecion wybieralo sie np lowHPpioryter i bylo good :D

i co to jest  Base Ult2

i jeszcze jedno czy jest jakis skrypt ktory oblicza dmg postaci ? ze np na combo sciagne dana postac tak jest w katarinie na BOLU

Ja zazwyczaj klikam na postać która chce fokusować, ulti jinx itp - chyba, nie ma chyba jeszcze takiego skryptu

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Talon podobno już jest w takim stanie, że free elo nim się robi, typ na IRC mi pisał ^^ Zaraz sprawdzę i powiem :) Bo w najnowszej paczce był uaktualniany :P

@2xUP

BaseUlt2 puszcza ulti w ludzi na bazie którzy właśnie się wrócili z low hp.

Take it easy my friend

Opublikowano

Hej robiłem fixa i grałem na tej paczce i wszystko było okej teraz chciałem zagrać na tej starej paczce to mi nie działał bot a na tej nowej mam bug splaty o co kaman >

Wczoraj nic nie grałem 

Opublikowano

Hej robiłem fixa i grałem na tej paczce i wszystko było okej teraz chciałem zagrać na tej starej paczce to mi nie działał bot a na tej nowej mam bug splaty o co kaman >

Wczoraj nic nie grałem 

usuń fixa i wgraj orginalny plik leagueoflegends.exe

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

okej ty

Są jakieś błędy z tą nową paczką ?

nie. działa idealnie :)

kiedy kolejna paczka? :P

z tego co zaglądałem na repa to wielkich aktualizacji nie było. ogólnie to jestem za wbudowaniem all skryptów z updaterami w strukturę programu (jak bol mods). Nie jest to jakieś ciężkie a naprawdę byłby to wielki + dla graczy

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

Jeśli chodzi o Talona to jest taki skrypcik w L# kseries. Jest on do Talona i Poppy :) Na talonie wszystko ladnie smiga jedynie manualnie trzeba samemu kliknąć E na typka :) Reszte combo ( ja mam pod A ) używa idealnie + items use :D Co za dużo skryptów to też nie dobrze, przynajmniej mi sie gra nie za bardzo :P

Opublikowano

Talon podobno już jest w takim stanie, że free elo nim się robi, typ na IRC mi pisał ^^ Zaraz sprawdzę i powiem :) Bo w najnowszej paczce był uaktualniany :P

@2xUP

BaseUlt2 puszcza ulti w ludzi na bazie którzy właśnie się wrócili z low hp.

i jak ten talon działa?

Opublikowano

https://www.facebook.com/sharpthenoobs
Zapraszam Was wszystkich tutaj - będę pomagał z Sharpem , udostępniał nowe paczki - odciąże trochę Vertemara i Ziomala. :3

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Jeśli chodzi o Talona to jest taki skrypcik w L# kseries. Jest on do Talona i Poppy :) Na talonie wszystko ladnie smiga jedynie manualnie trzeba samemu kliknąć E na typka :) Reszte combo ( ja mam pod A ) używa idealnie + items use :D Co za dużo skryptów to też nie dobrze, przynajmniej mi sie gra nie za bardzo :P

kSeries to oddzielny skrypt, tak jak kTalon2 i kPoppy2... kolejny co trzeba tłumaczyć... kSeries ma zawierać w sobie kilka skryptów jak UltimateCarry, ale aktualnie zawiera tylko morganę w wersji beta...

https://www.facebook.com/sharpthenoobsZapraszam Was wszystkich tutaj - będę pomagał z Sharpem , udostępniał nowe paczki - odciąże trochę Vertemara i Ziomala. :3

Jakiś noname wpada, pisze, że ma FB i wrzuca tam pomoc z L# i paczki, hahs, dziwne ^^

Take it easy my friend

Opublikowano

Szkoda że Jinx nie używa automatycznie Q gdy przeciwnik jest w zasięgu ataku i można go swobodnie harrasować.

byłaby to fajna opcja bo samo combo efektywniejsze jest z zmianą na rakietki (3 staki i zmiana). w sumie to można by było porozmawiać z autorem jednak ja z nim kontaktu nie mam

https://www.facebook.com/sharpthenoobs
Zapraszam Was wszystkich tutaj - będę pomagał z Sharpem , udostępniał nowe paczki - odciąże trochę Vertemara i Ziomala. :3

mam nadzieję, że będą skany do paczek .... odciążyć.... widzisz aby nam to przeszkadzało :D? Polish supports :D To znaczy ja to taki nie pełny no ale ziomal to <3:D

2vlp0kh.png

by @Casso.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...