Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy, na którym nie trzeba się wysilać żeby coś zdobyć. Coś podobnego do DivineWorld, ErurisMT2 lub PangeaYT2.

Dodatkowe Info: Lubię robić pvp, nie cierpię dropić i expić.

Nagroda za pomoc: Lajk ! :D

Moyes.pl,  Demilus.pl,  Ardanis,

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Lykanie, chciałbym przetestować go na wyższych lvl
Dodatkowe Info: Darmowy serwer, na tym mi zależy
Nagroda za pomoc: łapki

BRAK

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  Lykanie, chciałbym przetestować go na wyższych lvl

Dodatkowe Info: Darmowy serwer, na tym mi zależy

Nagroda za pomoc: łapki

Ta postać jest tylko na 4funmt2.

Zdaje mi się, że to jest płatny serwer + na 4fun te Likan jest zrobiony w 20%.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze bardzo podobnym do divineworld s2
Dodatkowe Info: Żeby przy odpowiednim EQ nawet 54 levelem dało się zabić 90+ itd. (coś w stylu divina ;p).
Nagroda za pomoc: Limit lajków

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dosyć świeżym serwerze EASY (exp/drop łatwy, ale bez przesady), na którym gra 500-1k graczy, nie jest nudno i jest sporo nowości (eq, mapy, dungeony, bossy, eventy).
Dodatkowe Info: Serwer ma być stabilny i bez krążącego syfu typu "Navi". Chętnie przyłącze się do jakiejś ekipy/gildii. Bez propozycji takich jak: Dreikon, Xenox, Virtual, Pandora, Dragon, Moyes.
Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Hard lub Medium, tak by nie osiągnąć wszystkiego w tydzień.
Dodatkowe Info: Klasyczne wbijanie skilli za pomocą KU, ale ŁATWE dropienie KU jak i wysokie szanse na ich wejście - tak, aby nie mieć wszystkiego od razu na tacy (G lub P), ale też samemu szybko móc to podnieść. Szansy ulepszania u kowala na tyle wysokie, żeby RIB +9 nie był trudny do zrobienia lub kupna. Ilość graczy taka, aby dało się bez problemu dropić na Metkach 15/35, a nie, że trzeba 15min szukać kamyka, bo tyle dropków lata. Serwer, na którym bez IS można wiele osiągnąć, częste eventy, serwer z jakimś poziomem, a nie z dzieciarnią, która psuje zabawę. Ogarnięty team, który często można złapać na TS w razie problemów i pytań. W miarę możliwe braki lagów. Reasumując - exp pod hard, skille i ulepszanie eq pod medium.

Pozdrawiam.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serverze easy, gdzie łatwo leci exp i z eq też nie jest trudno
Dodatkowe Info: Grałem już na dreikonie, invoria, elitemt2, moyes, wiec cos oprócz tego pls :>
Nagroda za pomoc: Plus

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze bardzo podobnym do divineworld s2

Dodatkowe Info: Żeby przy odpowiednim EQ nawet 54 levelem dało się zabić 90+ itd. (coś w stylu divina ;p).

Nagroda za pomoc: Limit lajków

Nie grałem nigdy na dvineworld, ale myślę że lastivia, crados ewentualnie zakrea(ale ta, tylko po odrzuceniu poprzednich serwerów) będą dla Ciebie odpowiednie.

Zależy mi najbardziej na: Dosyć świeżym serwerze EASY (exp/drop łatwy, ale bez przesady), na którym gra 500-1k graczy, nie jest nudno i jest sporo nowości (eq, mapy, dungeony, bossy, eventy).

Dodatkowe Info: Serwer ma być stabilny i bez krążącego syfu typu "Navi". Chętnie przyłącze się do jakiejś ekipy/gildii. Bez propozycji takich jak: Dreikon, Xenox, Virtual, Pandora, Dragon, Moyes.

500-1K graczy nie gra raczej na żadnym easy oprócz tych co podałeś. Możesz sprawdzić laneris, ardanis albo shayen.

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Hard lub Medium, tak by nie osiągnąć wszystkiego w tydzień.

Dodatkowe Info: Klasyczne wbijanie skilli za pomocą KU, ale ŁATWE dropienie KU jak i wysokie szanse na ich wejście - tak, aby nie mieć wszystkiego od razu na tacy (G lub P), ale też samemu szybko móc to podnieść. Szansy ulepszania u kowala na tyle wysokie, żeby RIB +9 nie był trudny do zrobienia lub kupna. Ilość graczy taka, aby dało się bez problemu dropić na Metkach 15/35, a nie, że trzeba 15min szukać kamyka, bo tyle dropków lata. Serwer, na którym bez IS można wiele osiągnąć, częste eventy, serwer z jakimś poziomem, a nie z dzieciarnią, która psuje zabawę. Ogarnięty team, który często można złapać na TS w razie problemów i pytań. W miarę możliwe braki lagów. Reasumując - exp pod hard, skille i ulepszanie eq pod medium.

Pozdrawiam.

Lastivia będzie Ci pasować, ewentualnie crados (bardziej hard i dużo dropków 35lvl), ascarial, może zakrea ale tam często są problemy z lagami i channelami.

Zależy mi najbardziej na: Serverze easy, gdzie łatwo leci exp i z eq też nie jest trudno

Dodatkowe Info: Grałem już na dreikonie, invoria, elitemt2, moyes, wiec cos oprócz tego pls :>

Laneris.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Shayen

Shayen

Opublikowano

Linaresmt2.pl

xxx

Opublikowano

Shayen.eu - narazie online jest po 250-300, ale niedługo będzie reklama. U Sh4ke'a jest już załatwiona, u innych YTberów też będzie.

Shayen.eu

tenor.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: typie serwera EASY :D !
Dodatkowe Info:sporo graczy, shopy w m1, epiki itp  :)
Nagroda za pomoc: LAJKI !

Opublikowano

Dodatkowe Info:sporo graczy, shopy w m1, epiki itp   :)

Dreikon, moyes, iMetin

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Dodatkowe Info:sporo graczy, shopy w m1, epiki itp   :)

Dreikon, iMetin

Opublikowano

Pozdrawiam.

Ascarial

ProMT2 S2

Poradnik - Maestria Bohaterów Opowiadanie League Of Legends 1/2 Podanie na Moderatora
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium
Dodatkowe Info: Chciałbym zagrać na najpopularniejszym polskim serwerze medium. Chciałbym, żeby grało dużo ludzi. Kamienie duchowe trzeba dropic, medium bardziej podchodzący pod hard niż pod easy.
Nagroda za pomoc: Lajki, czy co tam chcesz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze medium

Dodatkowe Info: Chciałbym zagrać na najpopularniejszym polskim serwerze medium. Chciałbym, żeby grało dużo ludzi. Kamienie duchowe trzeba dropic, medium bardziej podchodzący pod hard niż pod easy.

Nagroda za pomoc: Lajki, czy co tam chcesz.

Ascarial.

3183514217139531243468.png
Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] PVP coś jak HammerMT2
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Najlepiej z lvl 150 + od razu lub mniejszym.
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] Like + 5 w profilu

Opublikowano

Argentus

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: 5 postaci
Dodatkowe Info: za darmo
Nagroda za pomoc: "lubiet/y"

#edit

Opublikowano

Dodatkowe Info: brak

4funmt2

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:serwerze pvp, max lv 99-105. Dużo ludzi online (Podobny do yt2game o ile ktoś pamięta)

Dodatkowe Info: Podstawowe bronie i zbroje jak na oficjalnym serwerze.

Nagroda za pomoc: Like'i ;)

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:serwerze pvp, max lv 99-105 (Podobny do yt2game o ile ktoś pamięta)[/b][/color

[color=#ff6666][b]Dodatkowe InfoPodstawowe bronie i zbroje jak na oficjalnym serwerze.[/b][/color]

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomocLike'i  ;)[/b][/color

Arutan.pl

Dodatkowe Info: za darmo

#edit

Ravia

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/ medium  

(najmniej na hardzie ale jak ktoś zna bardzo fajnego to niech napiszę)

oraz z minimalną ilością graczy ~ 500
Dodatkowe Info: Serwer z przyszłością // nie padnie po tygodniu!
Nagroda za pomoc: Like

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...