Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać Pomocy!

Najbardziej Zależy mi na : serwer podobny do senthi albo easy ( latwy exp drop ) ludzi +350 i nie podawajcie xenoxa ani argentusa :) 

Nagroda za Pomoc : 5 i like 

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najbardziej Zależy mi na : serwer podobny do senthi albo easy ( latwy exp drop ) ludzi +350 i nie podawajcie xenoxa ani argentusa :)

Nagroda za Pomoc : 5 i like

funmt2 s2 lub dreikon
Opublikowano

Najbardziej Zależy mi na : serwer podobny do senthi albo easy ( latwy exp drop ) ludzi +350 i nie podawajcie xenoxa ani argentusa :) 

invoria

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Dreikon.pl trochę więcej graczy ale pewnie Ci się spodoba.

Opublikowano

Najbardziej Zależy mi na : Coś w stylu Divine World S2 ale nie Glador ani Demilus

Nagroda za Pomoc : 5*  i 5 like.

Najlepsza możliwość;

• PabgeaYT2 - old easy, dużo ludzi.

• Invoria (s1 i s2, które niedługo startuje),
  • PangeaYT2,
  • iMetin,
  • Dreikon.

Najlepsze serwery :)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Najbardziej Zależy mi na : Serwer easy, w którym wbije max lv do 3 dni max, a potem nastawie bota i czekam tydzień na eq ( lub dłużej jeśli chcę wycisnąć max śr lub um ).
Dodatkowe Info:  Serwer MUSI mieć max 3 - 5 ulepszaczy ( lubie serwery z dawnych czasów, bez zbędnych pierdół, koni, piesków, kotków, 6/7 z hp, wartością ataku, statusami, itd, vide Cavalos S1, S2 )
Nagroda za pomoc: 5 gwiazdek, like.

34842.png

32469.png

zawsze gram jako: MacGyver / Vanirre / GearsOfWar / Hrabia / Hrabina / Chicarito / Shepard / Garrus.

Opublikowano

Najbardziej Zależy mi na : Serwer easy z małym mediumem. Zależy mi najbardziej na tym, by była możliwość kupienia anty expa w grze za yangi. Sztabki muszą być. Do max lvla ile się wlezie, obojętnie czy te 250 czy 300. (Musi być pierścień anty expa) Proszę o kilka propozycji serwerów.
Dodatkowe Info:  Ulepszacze, bonusy, nowe expy, itemki itp.
Nagroda za pomoc: Będę sypał lajkami  :)

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy
Dodatkowe Info: Podajcie Easy/pvp i Medium
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Dreikon ?

Laneris ( admin kretyn)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Najbardziej Zależy mi na : Serwer easy z małym mediumem. Zależy mi najbardziej na tym, by była możliwość kupienia anty expa w grze za yangi. Sztabki muszą być. Do max lvla ile się wlezie, obojętnie czy te 250 czy 300. (Musi być pierścień anty expa) Proszę o kilka propozycji serwerów.

Nagroda za pomoc: Będę sypał lajkami  :)

Linaresmt2.pl

xxx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam serwera z jak najwiekszą liczbą użytkowników

Dodatkowe Info:Najbardziej interesują mnie servery medium gdzie lv nie przekracza 120

Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium 60% / Easy 40% ( medium jeżeli chodzi o zdobywanie eq, a easy jeżeli chodzi o exp)
Dodatkowe Info: minimum 500/600 graczy online w godzinach szczytu, max lvl ~120
Nagroda za pomoc: 5 i Like.

fcwyxhlbitqq.jpg

Opublikowano

Nagroda za pomoc: Będę sypał lajkami   :)
Ponownie wstawiam, gdyż serwery, które podaliście nie miały anty expa.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium 60% / Easy 40% ( medium jeżeli chodzi o zdobywanie eq, a easy jeżeli chodzi o exp)

Dodatkowe Info: minimum 500/600 graczy online w godzinach szczytu, max lvl ~120

Nagroda za pomoc: 5 i Like.

Zależy mi najbardziej na: Szukam serwera z jak najwiekszą liczbą użytkowników

Dodatkowe Info:Najbardziej interesują mnie servery medium gdzie lv nie przekracza 120

Nagroda za pomoc: like

Ascarial.pl

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać Pomocy!Najbardziej Zależy mi na : Serwer easy z małym mediumem. Zależy mi najbardziej na tym, by była możliwość kupienia anty expa w grze za yangi. Sztabki muszą być. Do max lvla ile się wlezie, obojętnie czy te 250 czy 300. (Musi być pierścień anty expa) Proszę o kilka propozycji serwerów.Dodatkowe Info:  Ulepszacze, bonusy, nowe expy, itemki itp.Nagroda za pomoc: Będę sypał lajkami   :)

Ponownie wstawiam, gdyż serwery, które podaliście nie miały anty expa.

virtualmt2.pl

Srij9JT.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: medium,easy

Dodatkowe Info:Musi być pierścień anty-exp oraz kd +6 maksymalnie oraz sztabki oraz dużo ludu

Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EASY serwer polegający głównie na zabawie (zamieszki w m1/2 pod dt itp) łatwo o exp (max lvl w tydzień nie dłużej BEZ grania po 5h+ i is)

Dodatkowe Info:  DUŻA ILOŚĆ GRACZY  (żeby te zamieszki były CZĘSTO po minimum 10 osóB) 

Nagroda za pomoc: lajki czy cuś :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EASY serwer polegający głównie na zabawie (zamieszki w m1/2 pod dt itp) łatwo o exp (max lvl w tydzień nie dłużej BEZ grania po 5h+ i is)
Dodatkowe Info:  DUŻA ILOŚĆ GRACZY  (żeby te zamieszki były CZĘSTO po minimum 10 osó B)
Nagroda za pomoc: lajki czy cuś :D

Funmt2.

image.png

Opublikowano

Funmt2.

błagam tylko nie to xD te tekstury bugi itp... razi w oczy aż ;x  ale coś podobnego moglo by być byle by dużo ludzi było bo chce zamieszek dużo ;p może być trudno o eq ale ten max lvl żeby sie nie wbijał w dłużej niż tydzień max 2 przy niezbyt długim graniu

oczywiscie lajk za checi leci i dziekuje ;p po prostu mi nie przypadl do gustu funmt2 ;p

Opublikowano

błagam tylko nie to xD te tekstury bugi itp... razi w oczy aż ;x  ale coś podobnego moglo by być byle by dużo ludzi było bo chce zamieszek dużo ;p może być trudno o eq ale ten max lvl żeby sie nie wbijał w dłużej niż tydzień max 2 przy niezbyt długim graniu

oczywiscie lajk za checi leci i dziekuje ;p po prostu mi nie przypadl do gustu funmt2 ;p

Niema innego serwera o takich wymaganiach ;p mimo ze niby male to jednak nie ma ;) jedynie virtual I elite ale zaczynac tam od zera to gorzej niz na niejednym hardzie. Nowy gracz nie da rady ;) chyba ze kupisz konto. S2 by sie przydaly tych serwerow. Duzo ludzi jest za tym ale to chyba niewykonalne ze wzgledu na administracje (czego totalnie nie rozumiem).
18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwer East/4fun.Szybki exp i dosyc duzo broni oraz zbroji.
Dodatkowe Info:Gralem na Xenox,Argentus.Laneris,Dreikon lecz znudzily mi sie.Najlepszy byl xenox ale duzo bledow ma
Nagroda za pomoc:+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...