Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy

Najbardziej zalezy mi na : serwer medium, 100-250lv, gdzie wbicie max lv nie zajmuje 1 dnia grania. Może być serwer, który dopiero wychodzi(link do zapowiedzi).Ładnie wyglądające bronie/zbroje.Stabilny z ilością osób 1k+

Nagroda za pomoc : 5* i max like.

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać pomocy

Najbardziej zalezy mi na : serwer medium, 100-250lv, gdzie wbicie max lv nie zajmuje 1 dnia grania. Może być serwer, który dopiero wychodzi(link do zapowiedzi).Ładnie wyglądające bronie/zbroje.Stabilny z ilością osób 1k+

Nagroda za pomoc : 5* i max like.

nastepnym razem uzyj wzoru ktory jest na 1 stronie.

@ SpinaMt2 Star dzisiaj ilosc osob nie wiem ile dokladnie bedzie ale reklamy sa na yt miedzy innymi u Zabq

Dreikon

Mortyriusz  S2

Funmt2 S2

image.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Nowy Server, bez bugów, 500 online
Dodatkowe Info: medium/easy/4fun (bez róznicy byle nie hard)
Nagroda za pomoc: lajk  + 5 w profilu

Odpadają: dreikon, invoria. virtual, crados, ascarial, laneris, xenox, neudia.eu 

Opublikowano
Np:

Zależy mi najbardziej na: max lvl do 150, serwer medium, łatwe wbijanie skilli, klasyczne itemy (czyli bez żadnych broni z kosmosu itd. najlepiej to co na plu), mogą być nowe mapy

Dodatkowe Info: chcę, aby serwer był stabilny i grało na nim dużo ludzi

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze podobnym do diamondmt2,sapphira.eu. Bez 6/7bonu.
Dodatkowe Info: Ma to być serwer medium/easy,dosyć nowy, oraz z 400+ online.
Nagroda za pomoc:Like :D

Opublikowano

Odpadają: dreikon, invoria. virtual, crados, ascarial, laneris, xenox, neudia.eu 

http://www.mpcforum.pl/topic/1305780-mortyriusz-s2-odkryj-nowe-granice-start-24102014-1900-350-lvl-dedyk-medium/

http://www.mpcforum.pl/topic/1305955-spiinamt2-24102014-godzina-2000-zostan-bohaterem-dedyk-medium/

Opublikowano

SpiinaMt2

Np:
Zależy mi najbardziej na: max lvl do 150, serwer medium, łatwe wbijanie skilli, klasyczne itemy (czyli bez żadnych broni z kosmosu itd. najlepiej to co na plu), mogą być nowe mapy

Ascarial, Spiinamt2

826931413926350247153.jpeg

image.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerach Easy, fun, żeby móc szybko wbić duży lvl

Dodatkowe Info: Serwer musi mieć ulepszaszy, kd itd.

Nagroda za pomoc: lajk  :) 

xenox, virtual

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Np:

crados

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerach Easy, fun, żeby móc szybko wbić duży lvl

Dodatkowe Info: Serwer musi mieć ulepszaszy, kd itd.

Nagroda za pomoc: lajk  :) 

Linaresmt2.pl

xxx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze podobnym do diamondmt2,sapphira.eu. Bez 6/7bonu.

Dodatkowe Info: Ma to być serwer medium/easy,dosyć nowy, oraz z 400+ online.

Nagroda za pomoc:Like :D

http://www.mpcforum.pl/topic/1306211-nevastiapl-medium-start-juz-dzis-o-godzinie-2000/

http://www.mpcforum.pl/topic/1295243-lanerispl-start-2014-10-04-godzina-1800-dedyk-easypvp/

http://www.mpcforum.pl/topic/1305955-spiinamt2-24102014-godzina-2000-zostan-bohaterem-dedyk-medium/

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szukam Medium/Cięższy easy żeby nie był za stary i żeby było minimum 400-500+ graczy online. 
Dodatkowe Info: - 
Nagroda za pomoc: Limit like, 5 w profilu 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/4fun. Nie lubię długo expić, exp musi być łatwy i przyjemny. Eq typu stalki do ulepszenia bez ulepszaczy. Łatwe do zdobycia ulepszacze. Jakieś pety/kostiumy/fryzury. Ciekawy system ulepszeń. Mogą być jakieś dungeony. 
Dodatkowe Info: Grałem na PangeaYt2, Pandora, Xenox, Glador, Divine-World, FunMt2, Metek2.eu
Nagroda za pomoc: Przez tydzień limit like, o ile serwer przypadnie mi do gustu. Za każdą propozycję - lajk !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy/4fun. Nie lubię długo expić, exp musi być łatwy i przyjemny. Eq typu stalki do ulepszenia bez ulepszaczy. Łatwe do zdobycia ulepszacze. Jakieś pety/kostiumy/fryzury. Ciekawy system ulepszeń. Mogą być jakieś dungeony. 

Dodatkowe Info: Grałem na PangeaYt2, Pandora, Xenox, Glador, Divine-World, FunMt2, Metek2.eu

Nagroda za pomoc: Przez tydzień limit like, o ile serwer przypadnie mi do gustu. Za każdą propozycję - lajk !

@Skipp3R

4funmt2 jedynie jest 1 haczyk koszt reje. ok. 4zl

image.png

Opublikowano

Funmt2 s2 

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

4funmt2, elitemt2, pandora mt2.

Opublikowano

4funmt2, elitemt2, pandora mt2.

Funmt2 s2 

Grałem na Funmt2 s1, s2 też lipa. 

4fun - ja chce sobie sam poexpic ;)

Ale po lajku ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  easy/4fun łatwy exp 6/7 bony , dużo setów broni, zbroji, biżu , niezbyt drogi IS , dużo mapek , dungedonów , eventów , łatwy drop ulepek , 800+ ludzi online
Dodatkowe Info: Grałem na b. dużej ilości serwów ale chcę zagrać na jakimś, który ma max 3-4 miesiące /// ważne info powtarzam 800+ ludzi online
Nagroda za pomoc: like za każdą propozycję

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać Pomocy!

Zależy mi najbardziej na  : Serwer medium, medium/easy, na którym gra dużo osób 1k+,Bez 6/7 bonu, ładnie wyglądające sety broni,zbroi. może być pare nowych dungów mapek, metków itp.(Jeśli podobny serwer ma wychodzić piszcie linki do zapowiedzi)

Dodatkowe info : Nie podawać : Invorii,spiina

Nagroda : 5* i liki.

Opublikowano

Linaresmt2.pl

xxx

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać Pomocy!

Zależy mi najbardziej na  : Serwer medium, medium/easy, na którym gra dużo osób 1k+,Bez 6/7 bonu, ładnie wyglądające sety broni,zbroi. może być pare nowych dungów mapek, metków itp.(Jeśli podobny serwer ma wychodzić piszcie linki do zapowiedzi)

Dodatkowe info : Nie podawać : Invorii,spiina

Nagroda : 5* i liki.

to tylko Dreikon.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...