Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 godzin temu, kaczy108 napisał:
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej i jedynie na: Medium / easy/medium / easy
Dodatkowe Info:  W miarę dużo graczy, alchemia.
Nagroda za pomoc:  +
Wykluczam serwery:  - Pangea

Samia, stabilny i spełniający wymagania.

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy!!! 
Dodatkowe Info:  200 + graczy ,  ABY NIE BYŁO TRZEBA WYBIĆ KILKA TYŚ. Metinow typu pangea,  aby nie było trzeba setki razy iść na dungi bo pewnie Glador na tym polega ( z  tego co wiem)  ,  najlepiej coś w stylu xenox argentus 
Nagroda za pomoc: Like :D
Wykluczam serwery:  Glador ( nie do końca) , pangea,  argentus ,  almadia

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Na serwerze, na którym są areny PVP - na różne levele, rankingi czy coś w tym stylu. Bo biegać po m1 i bić się bez większego sensu to nie dla mnie. Nie wiem czy coś takiego istnieje, wiem że istniało na Samii. Aczkolwiek grałem tam sporo czasu i nawet nie wbiłem wymaganego levela by tam wejść. 
Dodatkowe Info: 
Nagroda za pomoc: : Jakiś lajk się znajdzie napewno.
Wykluczam serwery: Samia
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: easy/medium
Dodatkowe Info:  500+ graczy ,  ABY NIE BYŁO TRZEBA WYBIĆ KILKA TYŚ. Metinow typu pangea,  aby nie było trzeba setki razy iść na dungi, żeby nie wbijało się max lvl na mapie w 30min a później dwa dnia latało za metinami i bossami, żeby eq zrobić, żeby nie było po 30 broni i zbroi i całego tego g... typu pasy, runy, szarfy itp. Coś w stylu starego Diamonda lub Mexilii :) 

Pozdrawiam

Opublikowano
Dnia 27.01.2018 o 12:17, Degistive3d napisał:

Zależy mi najbardziej na: easy!!! 
Dodatkowe Info:  200 + graczy ,  ABY NIE BYŁO TRZEBA WYBIĆ KILKA TYŚ. Metinow typu pangea,  aby nie było trzeba setki razy iść na dungi bo pewnie Glador na tym polega ( z  tego co wiem)  ,  najlepiej coś w stylu xenox argentus 
Wykluczam serwery:  Glador ( nie do końca) , pangea,  argentus ,  almadia

Dnia 27.01.2018 o 21:17, BukaMukakLuka napisał:

Zależy mi najbardziej na: easy/medium
Dodatkowe Info:  500+ graczy ,  ABY NIE BYŁO TRZEBA WYBIĆ KILKA TYŚ. Metinow typu pangea,  aby nie było trzeba setki razy iść na dungi, żeby nie wbijało się max lvl na mapie w 30min a później dwa dnia latało za metinami i bossami, żeby eq zrobić, żeby nie było po 30 broni i zbroi i całego tego g... typu pasy, runy, szarfy itp. Coś w stylu starego Diamonda lub Mexilii :) 

Pozdrawiam

W obu przypadkach powiem, że średnio jest co polecić. Wykluczyliście oboje większość serwerów easy. Podrzucam dwie zapowiedzi serwerów, może zainteresuje Was któraś z poniższych propozycji.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:  MED ewentualnie easy/med max 200-220 lvl, powiedzmy max 6 setów eq, do tego żeby ten serwer jakoś prosperował, bo żadna radość grać na serwerze z 200os on-line
Dodatkowe Info: Planuje wrócić z kolegą do metina po kilkuletniej przerwie, więc dobrze by było żeby to był serwer podobny do tych sprzed 4-5 lat,bo z tego co zdążyłem się zorientować GF, po tym czasie wprowadziło pierdyliard śmieci jakieś pasy,szarfy,wilka itd. 
Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy (nie chcę grać z duchami), by było kilka setów PvEvP, obecny likan na serwerze.

Dodatkowe Info: Może to być serwer zagraniczny.

Nagroda za pomoc: like

Wykluczam serwery: ...

Opublikowano
1 godzinę temu, HanRayS napisał:

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy (nie chcę grać z duchami), by było kilka setów PvEvP, obecny likan na serwerze.

Dodatkowe Info: Może to być serwer zagraniczny.

Nagroda za pomoc: like

Wykluczam serwery: ...

Rubinum - serwer zagraniczny, graczy dosyć dużo i jest tam wilk.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Gracze około 800+ easy/medium (z naciskiem na easy) 
Dodatkowe Info:  Aby server był przyjemny, nie nudny ani monotonny. Taki dla zabicia czasu w wolnych chwilach
Wykluczam serwery:  Glador, Pangea, Samia

Opublikowano

Jak mnie żaden serwer easy nie zatrzymał na dłużej niż 3 dni więc szukam czegoś innego ...

Zależy mi najbardziej na: Medium / z nutką easy

Dodatkowe Info: +800 graczy online, przyjemny exp / drop. Niezbyt dużo ulepek no i chyba wsioo

Nagroda za pomoc: Standardowo like

Wykluczam serwery: ---

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze podobnym do xenoxa
 Dodatkowe Info:  Dużo ulepek. :D
Wykluczam serwery:  Z małą ilością graczy alby chociaż było 500+

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer 100% EASY, max w 1-2 dni, brak/mało ulepszeń - prawie pvp, ale nie to samo.

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc: Lajk

Wykluczam serwery: Rubinum, International, wszelkie PVP, Samia, Glador, Pangea

3adb6317fc.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard/Medium

Dodatkowe Info: Najpopularniejszy taki serwer / duża liczba graczy  

Nagroda za pomoc: za darmo to już nic nie ma ? like jak cos

Wykluczam serwery: rubinium

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!

Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Chodzi mi o jak najwieksza ilosc graczy

Dodatkowe Info: nie chce serwerow typu VirtualPL co kiedys byl. szukam ogarnietego serwera gdzie gra duza ilosc ludzi i gdzie gra sprawia przyjemnosc. ps jestem po 2 letniej przerwie. 

Dam LIkE! dzieki 

pozdro 

Opublikowano
2 minuty temu, Waski9611 napisał:

Nie wiem gdzie grać!

Pomocy!

Dodatkowe Info: nie chce serwerow typu VirtualPL co kiedys byl. szukam ogarnietego serwera gdzie gra duza ilosc ludzi i gdzie gra sprawia przyjemnosc. ps jestem po 2 letniej przerwie. 

Dam LIkE! dzieki 

pozdro 

Pangea

image.png

Opublikowano
20 minutes ago, Waski9611 said:

Nie wiem gdzie grać!

Pomocy!

Dam LIkE! dzieki 

pozdro 

Samia, Pangea, Rubinum, Sporo osob gra tez na Glador-mt2,

Opublikowano

No więc szukam serwera hard/medium gdzie gra w miarę dużo graczy, gdzie nie ma lykana i tysiąca dziwnych broni, gdzie bronie z dt i zbroje z czarnej stali są coś warte, tak samo bronie na 30 lvl ze średnimi. Jeszcze fajnie by było jak by była permanentna 3 ręka. Ogólnie chciał bym jakiś serwer gdzie rynek cały czas jest żywy,  nie gdzie nie ma już prawie zapotrzebowania na nic poza przedmiotami z max lvl. 

Wykluczam: Metin2.sg - próbowałem, tylko 3 kanały, masa sklepów ale ludzi jakoś wielce nie wdziałem 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Dużej liczby graczy na serwerze, Easy/Medium, Dużo nowych eq, jakiś ogarnięty system ulepszeń itp., 
Dodatkowe Info: Szukam serwera w którym da się zarabiać jakkolwiek (nie tak jak na Tastrii...), nie jest aż tak łatwy jak Pangea i nie aż tak stary jak Virtualmt2 :D
Nagroda za pomoc: Lajk 
Wykluczam serwery: Pangeayt2, Tastria, Virtualmt2
Ogólnie to jak może jeszcze wiecie na jakich serwerach aktualnie najwięcej osób gra to napiszcie :)
Opublikowano
[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] klasa likan, aktywni gracze
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] szukam serwera na którym mógłbym pograć sobie likanem i potestować postać
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] lajk
[color=#dda0dd][b]Wykluczam serwery:[/b][/color]

Margonem plejs

Metin plejs

Opublikowano
Dnia 11.02.2018 o 20:28, Kruszynox1918 napisał:
Zależy mi najbardziej na: Dużej liczby graczy na serwerze, Easy/Medium, Dużo nowych eq, jakiś ogarnięty system ulepszeń itp., 
Dodatkowe Info: Szukam serwera w którym da się zarabiać jakkolwiek (nie tak jak na Tastrii...), nie jest aż tak łatwy jak Pangea i nie aż tak stary jak Virtualmt2 :D
Wykluczam serwery: Pangeayt2, Tastria, Virtualmt2
Ogólnie to jak może jeszcze wiecie na jakich serwerach aktualnie najwięcej osób gra to napiszcie :)

Samię polecam :) Gra bardzo dużo ludzi, a mają wprowadzić globalizację przez co będzie jeszcze więcej 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Dużej liczby graczy na serwerze, Easy/Medium.
Dodatkowe Info: Szukam serwera w którym da się w miarę łatwo zarabiać , SERWER raczej na dłuższą mete.
Wykluczam serwery: 
Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Większej ilości graczy, przyjemności z gry. Zależy mi na nie koniecznie szybkim, ale sukcesywnym wbijaniu lv tak żeby w 2-4 miesiące ogarnąć eq na wszystkie klasy. Łatwe wbijanie perf bon i brak koniecznosci korzystania z IS. Chciałbym w te mniej wiecej 4 miesiące miec ogarnięte eq i stać w m1/m2 konczyć misje, pisać z ludzmi brać udział w wojnach i jedynie odanwiać czasowe bonusy typu elikiry zielarstwo alchemia, które najlepiej gdyby były na stałe a jeśli nie da się to by trwały jak najdłużej. 
Dodatkowe Info:) serwer easy/ mednium. Aktualnie myśle i pobieram Virtuala chce spróbować uważacie, że spełnia moje wymagania?
Szukam stabilnego serwera. 
Nagroda za pomoc: like.
Wykluczam serwery: 
Opublikowano
Zależy mi najbardziej na: Dużej liczby graczy na serwerze, Medium, LVL max 120
Dodatkowe Info: zeby serwer nie padl po kilku tygodniach :D
Wykluczam serwery: balmora ravia
Ogólnie to jak może jeszcze wiecie na jakich serwerach aktualnie najwięcej osób gra to napiszcie :)
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Duża liczba graczy(ludzi nie sklepów), serwer easy>medium (coś w stylu almadii, pierwszy imetin), bo na nich udało mi się zostać na dłużej, całkiem szybkie i bezbolesne wbijanie lvl, nie za dużo questów, żeby robienie eq nie trwało wieczność, głównie nastawiam się na open pvp w miastach, więc fajnie jakby coś się działo i to najbardziej mnie przekonuje, częste wojny gildii mogą być dobrym substytutem.

Dodatkowe Info: Wracam po przerwie, więc nie znam się na nowościach, serwer może być zagraniczny ale najlepiej jakby Polacy byli widoczni, serwer stabilny  

Nagroda za pomoc: lajk

Wykluczam serwery: almadia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...