Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mortyriusz s2 - Odkryj Nowe Granice ( Start 24.10.2014 19:00 ) 350 LVL [Dedyk] [Medium]

WeeZy`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

START SERWERA 24.10.2014 (PIĄTEK)
GODZINA 19:00

L4lMcX.png

RjkL5t.png

K9HQbB.png

mortyriusz.pl

GlyboX.png

http://mortyriusz.pl/forum/

zOSm33.png

http://mortyriusz.pl/s2/download

KGkPqt.png

http://mortyriusz.pl/s2/register

stuzCD.png

EXP :  DOPASOWANE

YANG : DOPASOWANE

DROP : DOPASOWANE 

RjkL5t.png

FmcDvq.png

elNcbJ.png

RryOHs.png
ReO42p.png
MxrTtj.png

RjkL5t.png

Team Serwera :

[DEV] Armagiedon ( Sprawy Techniczne serwera )

[HA] WeeZy ( Główny Administrator , Youtuber , Koordynator GM'ów , Osoba zajmująca się grą )
[GM] Bigmen ( Youtuber , Osoba zajmująca się grą )

[GM] ShaU ( Administrator Forum , Osoba zajmująca się grą )

RjkL5t.png

Kilka słów podsumowania.

Sami zapewne wiecie jak skończył mortyriusz s1. Brak update ( co było winą Cyca ) spowodowało spadek liczby graczy do zera.
Tym razem przygotowana jest kolejna dawka nowości jeżeli tylko kilka osób wbije maksymalny poziom.

Obiecujemy Wam że tym razem wszystko dopięte jest na ostatni guzik i nie zostanie przez Nas porzucone.

Dodatkowo w Teamie jest dwóch nowych gmów Bigmen oraz ShaU którzy będą odpowiadać za spokój na serwerze oraz będą organizować eventy.

Po założeniu FanPage otrzymaliśmy wiele miłych wiadomości co bardzo Nas cieszy.

Wiele osób pisało o tym że Mortyriusz był jednym z lepszych easy na któych ludzie grali , lecz niestety jak mówiłem wczesniej brak update zrujnował ten serwer. Dajcie Nam ostatnią szansę a przekonacie się iż wiele się zmieniło.
Zapraszamy na start już w tą sobotę 24.10.2014 o godzinie 19:00.

TeamSpeak jest podany na stronie głównej oraz forum.

Facebook również jest dostępny na stronie głównej.

Pozdrawiamy , Administracja Mortyriusz.pl S2

RjkL5t.png

SS weryfikacyjny

62807078201530739512.jpg86182977807926295284.jpg

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
  • Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć.
Z tej strony Cycu.
Jak widzicie na chwilę obecną wypuszczamy serwer Mortyriusz s2. Wiem że dałem plamy na S1 ale tutaj będzie zupełnie inaczej.
Wszystkie bugi , błędy i poprawki zostały naprawione dodatkowo naszykowany jest duży update gdy kilkanaście osób wbije maksymalny poziom.
OBIECUJĘ że na tej odsłonie się nie zawiedziecie i wszystko będzie w jak najlepszym porządku , mogę Wam zapewnić stabilność , grywalność i ZAINTERESOWANIE którego brakowało na S1.
Przepraszam za wszystkie pomyłki i mam nadzieje że dacie Nam drugą szansę !

Opublikowano

Dodatkowo co do nagrywek które będą na serwerze w chwilii obecnej wygląda to tak :

Seria :

WeeZyHakeRR

Bulioners 

Bigmen

Zapowiedź :

WeeZyHakeRR

Bulioners 

Bigmen
TheZalegalizowany

Pierwsze pieniądze które zarobimy z serwera przeznaczymy na większą reklamę co powinno zaowocować zwiększeniem się liczby graczy.
Klient będzie dostępny od godziny 10.

Zapraszamy na Nasz Fanpage na którym odbywa się konkurs na smocze monety

xx

Oraz na nasz serwer TeamSpeak ;

xx

giphy.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Pomijając, że cycu to kretyn to wszystko nawet w porządku. 

Głupio też zapewniać graczy że będziesz zapierdzielał jak mała mrówka a wrzucić gównianą zapowiedź robioną na przerwie między polskim a matematyką… 

…jednak ogólnie polecam. Stabilny serwer będzie więc możecie grać… Rexikon i True już o to zadba :)

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Pomijając, że cycu to kretyn to wszystko nawet w porządku. 

Głupio też zapewniać graczy że będziesz zapierdzielał jak mała mrówka a wrzucić gównianą zapowiedź robioną na przerwie między polskim a matematyką… 

…jednak ogólnie polecam. Stabilny serwer będzie więc możecie grać… Rexikon i True już o to zadba :)

Hool chodź za sobą nie przepadamy do dzięki za dobre słowo. 

Zapowiedź ja robiłem ale nie pomiędzy polskim a matematyką bo wiesz że nie kontynuuję nauki :) 

serwer stabilny będzie dostał nowe serce do dla dreikona robiłem :) ( wersję 2.0 ) Rexikon owszem współpracuję z nim jest bardzo dobrym technikiem UNIXO`wym i nie tylko posiada ogromną wiedzę z resztą sam wiesz :) a co do true po 6 mies zakończyliśmy współpracę :)

Zachęcam dalej do komentowania

--- ok 10:00 pojawi się klient 

Opublikowano

Całkiem ładnie to wygląda. Ale poprawcie te miliony literówek w prezentacji! :D

Tak wiemy że prezentacja nie jest perfekcyjna lecz gdy siedzi się po nocach i coś robi to z braku snu wychodzą takie bobki :D

giphy.gif

Opublikowano

Skąd bronie na 75 lv ?

Gdzie będą dropić 3 sety bizu do expa ?

Kostiumy tylko w is ?

Poprawicie exp ? bo na s1 mając 50lv w av2 lipnie leciał.

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Na samej górze: 

START SERWERA 24.10.2014 (PIĄTEK)
GODZINA 19:00

Na samym dole: 

Zapraszamy na start już w tą sobotę 25.10.2014 o godzinie 15:00.

Więc moje pytanie, kiedy start?

Opublikowano

Dziwnie ciekawy ten serwer oraz zachęcający do gry coś przyciąga mnie. Jeżeli wystartuje bez problemów to wbije.

@DaMiX211

Chyba to w Temacie publikacji się liczy czyli "

Mortyriusz s2 - Odkryj Nowe Granice ( Start 24.10.2014 19:00 ) 350 LVL [ DEDYK / MEDIUM ]"
837371446280124127260.png
Opublikowano

prawdopodobnie tak ale to będzie niespodzianką :)

Skoro tak, to już nie jest niespodzianka.

Nie wiem co to za głupia moda na wydawanie s2... Skoro z pierwszym wam nie poszło to myślicie, że z drugim będzie lepiej? Ślady przeszłości zostają, a jak chciałem się chociaż cokolwiek dowiedzieć odnośnie reklamy na waszym forum x czasu temu, to nie doczekałem się odp. Armagiedona. Niestety zawiodłem się wtedy i z racji tego nie polecam, choć prezentacja ładna.

Opublikowano

został dodany mod zmieniający moby w dzikie psy :)

No wiesz na dzikie psy tez są lagi i chyba na każde mapy tego nie bedzie a ja mam slaby laptop i nwm czy pobierac bo z checią zagrał bym ale boje sie ze sie wkur***wie ze beda lagi i big spoty :/

1.png

Kliknij, aby przejść do prezentacji.

Opublikowano

No wiesz na dzikie psy tez są lagi i chyba na każde mapy tego nie bedzie a ja mam slaby laptop i nwm czy pobierac bo z checią zagrał bym ale boje sie ze sie wkur***wie ze beda lagi i big spoty :/

jak będziesz miał takie problemy to pack --> obiekty.cycu usuwasz co prawda nie będziesz miał drzew, domów, budynków, mostów ale będzie klient odciążony :) ale to ostateczność i musiał byś mieć kompa pod dosa a nie M$ :D takiego z epoki 3 lata wstecz :D 

Opublikowano

Jedyne czym doszczętnie zjebałeś serwer - WeeZy.

Przez niego nie zagra 50% osób, z jakiego powodu? Każdy dobsz wie ;)

nie wiem czemu co wy macie do niego jest cham jak i ja ale jak trzeba umie się zachować nie odwala można mu zaufać i stara się :) na s1 super nam się współpracowało a ha i żeby nie było s1 działa dalej tylko nie wiem czemu tam jest zły link do strony :D

http://mortyriusz.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...