Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: EASY/MEDIUM 1K ONLINE
Dodatkowe Info: PVP w "szybkim" stylu np jak gram mentalem i siądzie mi kryt na duchowym to zabije przeciwnika lub zdejme mu przynajmniej z 75% hp. niechce lać sie niewiadomo jak długo itp. pvp ma byc na zasadzie 3/4 skilli ewentualnie paru hitów
NAGRODAarrow-10x10.png za pomoc: Lajk + 5* w profilu
18438724560545478762_thumb.jpg
  • Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:4FUN/PVP

Dodatkowe Info:Chcę server gdzie bd bardzo łatwo wbić duży lvl,coś podobnego do 4death, chodzi mi o server do pvp a nie wbijanie lvl

Nagroda za pomoc:Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Dodatkowe Info: PVP w "szybkim" stylu np jak gram mentalem i siądzie mi kryt na duchowym to zabije przeciwnika lub zdejme mu przynajmniej z 75% hp. niechce lać sie niewiadomo jak długo itp. pvp ma byc na zasadzie 3/4 skilli ewentualnie paru hitów
NAGRODA684661413540917275649.png za pomoc: Lajk + 5* w profilu

FunMT2, 4Death, Silves2

Dodatkowe Info:Chcę server gdzie bd bardzo łatwo wbić duży lvl,coś podobnego do 4death, chodzi mi o server do pvp a nie wbijanie lvl

FunMT2, Silves2

Opublikowano

NAGRODA684661413540917275649.png za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Ascarial, PangeaYT2

Opublikowano

dziękuje,  powiedziałbyś na którym z tych serwerów gra najwięcej ludzi i który jest trudniejszy?

Powiem Ci tak, FunMT2 jest płatny ( płaci się przy rejestracji sms), a więc co za tym idzie nie gram tam jakoś sporo ludzi myślę, że w godzinach szczytu max 200-300.

FunMT2 to całkiem łatwy serwer.

Opublikowano

Hmm a 4death? Bo licznika nie ma ;/ a na pangea jakos specjalnie duzo nie gra. Kurde virtual fajny ale troche roboty jest I to pvp dluzej trwa (tak slyszalem)... a szukam czegos gdzie bez problemu wpadne w.miasto I poklepie smerfow zeby padali jeden za drugim ;D tak na starym dobrym elite bylo... wpadalem sam i sie biegalo I zabijalo... tesknie za tym... niestety zepsuli serwer ;x

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Bardzo dużej ilości graczy: 1500+, najlepiej żeby to był hard i tak nieprzebajerowany od epików i innych nowych itemów (nieobowiązkowo),dobrze by było jakby były nowe misje i były one opłacalne
Dodatkowe Info:Dobrze by było jakby serwer był nowy lub przynajmniej z tego roku.
Nagroda za pomoc:Lajki :)

uosv7x.jpg

Opublikowano

Linaresmt2.pl

xxx

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać!Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Serverze easy  / medium ,600/700 online +. ciekawy system ulepszen, ogarnieta administracja

Dodatkowe Info: Odpadaja takie servery jak - virtual , pandora , dreikon , invoria,

Nagroda za pomoc: LIKE .

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy, ogólnie to poszukuje serwera HARD
Dodatkowe Info: Tak jak wyżej - Serwer hard, duża ilość graczy i stabilność serwera.
Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy, ogólnie to poszukuje serwera HARD

Dodatkowe Info: Tak jak wyżej - Serwer hard, duża ilość graczy i stabilność serwera.

Ravia s2 , Cradosmt2

Zależy mi najbardziej na: Serverze easy  / medium ,600/700 online +. ciekawy system ulepszen, ogarnieta administracja

Dodatkowe Info: Odpadaja takie servery jak - virtual , pandora , dreikon , invoria,

Verdea

Opublikowano

Ascarial

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EasyMedium / szybki exp / no problem z itemami / w miarę nowy / bez IS / jest sens grania / żebym mógł popykać z ekipą /
Dodatkowe Info: Spore wymagania troszku, ale mam nadzieje, że istnieją jeszcze takie serwery o których nie wiem
Nagroda za pomoc: Lajki

DpmVsaX.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: EasyMedium / szybki exp / no problem z itemami / w miarę nowy / bez IS / jest sens grania / żebym mógł popykać z ekipą /

Dodatkowe Info: Spore wymagania troszku, ale mam nadzieje, że istnieją jeszcze takie serwery o których nie wiem

Invoria

Opublikowano

xNone - na Invorii kiedyś grałem i nie spodobał mi się klimat, atmosfera i wgl.

Jeśli jakiś totalny easy i taki dla zabawy to może FunMT2?

Opublikowano

cradosmt2

Opublikowano

odpowiem zbiorowo

kto lubi medium czyli nie za łatwo

polecam Verdea.pl

nie zwracajcie uwagi na kilku tzw oszołomów

serwer jest na dłuższą rozgrywkę

admini reagują na posty więc jakby co to na forum

nie ma navi,nie ma bugów,eq trudno zdobyć ,ale to tylko dodaje smaku grze

ps.

prywatnie powiem,że wyszedł im ten ich pierwszy własny serwer

a za pracę jaką w to włożyli należy się zapłata

pozdro!

Opublikowano

Witam. Szukam przyjemnego priva. Wymagania:

-Sporo ludzi 1500-2000 w ciągu dnia.

-Dużo questów i ciekawych dodatków. (Pety itp.)

-Sporo broni ( Nie chodzi mi o bronie "za free", lepiej żeby trzeba było się pomęczyć by ją zdobyć i ulepszyć)

-Ogarnięta administracja.

-Najlepiej by było, jeśli wbicie lvl cap'a było długotrwałym zadaniem a nie 24h gry.

-NAJWAŻNIEJSZE- By newbie takie jak ja mogło się wybić a nie na starcie było przytłumione przez ogromne ceny.

Dziękuję z góry za propozycje. Jeśli napisałem w złym dziale proszę o przeniesienie.

(Dodam że odstraszył mnie Dreikon z jego bonami silnymi "na wszystko" pod exp)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Zaangażowanej administracji , żeby serwer nie był mega stary , żeby było dużo eventów , 

Dodatkowe Info: Chciałbym żeby ten serwer był podobno do elitemt2 tylko lepszy :D

Nagroda za pomoc: Lajk 

ilidian2p_wnreqaq.png

Opublikowano

Witam. Szukam przyjemnego priva. Wymagania:

-Sporo ludzi 1500-2000 w ciągu dnia.

-Dużo questów i ciekawych dodatków. (Pety itp.)

-Sporo broni ( Nie chodzi mi o bronie "za free", lepiej żeby trzeba było się pomęczyć by ją zdobyć i ulepszyć)

-Ogarnięta administracja.

-Najlepiej by było, jeśli wbicie lvl cap'a było długotrwałym zadaniem a nie 24h gry.

-NAJWAŻNIEJSZE- By newbie takie jak ja mogło się wybić a nie na starcie było przytłumione przez ogromne ceny.

Dziękuję z góry za propozycje. Jeśli napisałem w złym dziale proszę o przeniesienie.

(Dodam że odstraszył mnie Dreikon z jego bonami silnymi "na wszystko" pod exp)

Ravia s2, Invoria,Ascarial

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...