Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Medium/ Dużo nowościDodatkowe Info:  Sporo osób tak z 1500+ ( 1000-1500) im wiecej tym lepiej Nagroda za pomoc: 10x laikWykluczam serwery: No tak oprócz Antaris'a i globalnych

Vesteris. :)

Cos jeszcze oprócz tego ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Medium/ Dużo nowościDodatkowe Info:  Sporo osób tak z 1500+ ( 1000-1500) im wiecej tym lepiej Nagroda za pomoc: 10x laikWykluczam serwery: No tak oprócz Antaris'a i globalnych

Vesteris. :)

Cos jeszcze oprócz tego ?

Lotharia oraz Invoria (easy/medium) ;)

knm7jLQ.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: tak aby stopniowo expić. coś w stylu ravii, gdzie boja trzeba sobie zrobic itd. głownie aby online było więcej ludzi niż 700
Dodatkowe Info: nie mam specjalnych wymagań.
Nagroda za pomoc: Plusik, bądź minus kto co woli.
Wykluczam serwery: Ravia

Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Nie mam wymagań co do hard czy też easy - jest mi to obojętne. Głównie zależy mi na tym aby było w dzień 600 osób online+ Dodatkowe Info: nie mam specjalnych wymagań.Nagroda za pomoc: Plusik, bądź minus kto co woli.Wykluczam serwery: Invoria, Dreikon

Vesteris lub Baria. ^^

knm7jLQ.png

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwerze 4fun gdzie exp będzie szybko leciał, i jest dużo broni/setów do zrobienia. Zależy mi też na tym żeby nie płakać jak mi spali itema wiec fajnie będzie jak ulepszacze będą łatwe do zdobycia.

Więc ogółem - Szukam serwera BARDZO EASY na którym spędze 1-2 dni poprostu żeby zabić czas.Dodatkowe Info: Prosze nie podsyłać mi serwerów gdzie do ~100-110 lvl sie szybko expi a potem trzeba zapiedzielać 10-20 minut na jeden lvl. Powtarzam - szukam serwera na 1-2 dni grania. A i zapomniałem dodać żeby grało na nim naprawde sporo luda. Nagroda za pomoc: Nie wiem co tu sie daje, moge dać jakieś złote gąbki na nk Wykluczam serwery: wracam po 1-2 letniej przerwie więc nie znam serwerów

Baria, Cortium, Kaguya ? :)

Jak sprawdzałem ilość graczy online to na tych serwerach jest ~300-500 osób. Może jakieś inne sugestie ?

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwerze 4fun gdzie exp będzie szybko leciał, i jest dużo broni/setów do zrobienia. Zależy mi też na tym żeby nie płakać jak mi spali itema wiec fajnie będzie jak ulepszacze będą łatwe do zdobycia.

Więc ogółem - Szukam serwera BARDZO EASY na którym spędze 1-2 dni poprostu żeby zabić czas.Dodatkowe Info: Prosze nie podsyłać mi serwerów gdzie do ~100-110 lvl sie szybko expi a potem trzeba zapiedzielać 10-20 minut na jeden lvl. Powtarzam - szukam serwera na 1-2 dni grania. A i zapomniałem dodać żeby grało na nim naprawde sporo luda. Nagroda za pomoc: Nie wiem co tu sie daje, moge dać jakieś złote gąbki na nk Wykluczam serwery: wracam po 1-2 letniej przerwie więc nie znam serwerów

Baria, Cortium, Kaguya ? :)

Jak sprawdzałem ilość graczy online to na tych serwerach jest ~300-500 osób. Może jakieś inne sugestie ?

Na Barii gra akurat ponad 1500 osób, zostaje ewentualnie Invoria z serwerów Easy ze sporą ilością graczy. ;):)

knm7jLQ.png

Opublikowano

Na Barii gra akurat ponad 1500 osób, zostaje ewentualnie Invoria z serwerów Easy ze sporą ilością graczy. ;):)

Invoria? Przecież tam coraz mniej graczy już jest.

Obecnie polecam Athes no i ponoć Baria tak jak wyżej jest godna polecenia.

Opublikowano

Invoria? Przecież tam coraz mniej graczy już jest.

Obecnie polecam Athes no i ponoć Baria tak jak wyżej jest godna polecenia.

No, no prosze proszę serwer gdzie dużo osób :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: obojętnie. Najlepiej stary patch ( nie było by tej nowosci) + Musi grać około 1k osób, Musi być 200-300lvl

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa.  PRIV

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Wykluczam serwery: Virtualmt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: obojętnie. Najlepiej stary patch ( nie było by tej nowosci) + Musi grać około 1k osób, Musi być 200-300lvl

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa.  PRIV

Aktualnie nie ma takiego serwera (liczba online) ;)

knm7jLQ.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo ludzi na serwerze, stabilność i pewność, że tak szybko nie upadnie, fajne dungeony, serwer EASY.

Dodatkowe Info: Myślałem nad Invoria, Baria, Derox S2, Kaguya.

Dzięki ;)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo ludzi na serwerze, stabilność i pewność, że tak szybko nie upadnie, fajne dungeony, serwer EASY.

Dodatkowe Info: Myślałem nad Invoria, Baria, Derox S2, Kaguya.

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Wykluczam serwery: Virtualmt2

Dzięki ;)

Polecam Barie. ;) Ewentualnie AverionMT2. :)

knm7jLQ.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Medium 
Dodatkowe Info: Graczy najlepiej 2k++++. Serwer stabliny, długo ma stać, bez większych bugów.
Nagroda za pomoc: laik
Wykluczam serwery: Czy coś oprócz Anatrisa istnieje ? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dodatkowe Info: Graczy najlepiej 2k++++. Serwer stabliny, długo ma stać, bez większych bugów.

Z taką ilością graczy raczej nie, ale polecam oczywiście Vesteris i Lotharia też spoko. ;)

denzel.png

Opublikowano

Z taką ilością graczy raczej nie, ale polecam oczywiście Vesteris i Lotharia też spoko. ;)

Więc może troche mniej. 

1.5k+++ ?:) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Więc może troche mniej. 

1.5k+++ ? :)

Na Vesterisie jest ponad 1000 osób (możliwe, że nawet 1500) ;)

knm7jLQ.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : Dużej ilości graczy
Dodatkowe Info:  coś w stylu pandoramt2 / dragonmt 2 jak ktoś kojarzy 
Nagroda za pomoc: mogę dać lajki :D 
Wykluczam serwery

Opublikowano

Wykluczam serwery: 

Baria, Almadia bądź AverionMT2 ;):) (oldschoolowych serwerów z dużą ilością graczy nie ma :()

knm7jLQ.png

Opublikowano

Wykluczam serwery: 

Baria, Almadia bądź AverionMT2 ;):) (oldschoolowych serwerów z dużą ilością graczy nie ma :()

to kijowo jak nie ma ;/ a słyszałaś o powrocie pandory ? 

Opublikowano

Wykluczam serwery: 

Słyszeć można ale co z tego jak to długo nie postoi jak z resztą cała rzesza inna  pseudo reworków takie jest życie :v

Opublikowano

Wykluczam serwery: 

Słyszeć można ale co z tego jak to długo nie postoi jak z resztą cała rzesza inna  pseudo reworków takie jest życie :v

coś w tym może być , ale te nowsze serwery z jakimiś dziwnymi zbr , mieczami i po 70k hp -/+ mnie nie pociągają :/

Opublikowano

Wykluczam serwery: 

coś w tym może być , ale te nowsze serwery z jakimiś dziwnymi zbr , mieczami i po 70k hp -/+ mnie nie pociągają :/

Po prostu wszystko idzie z duchem czasu , najlepsze czasy metina minęły :) Teraz MT2 kieruje się ku upadkowi najpierw padnie global pózniej rewolucja na rynku prywatnych serwerów :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard
Dodatkowe Info: Duuużo ludzi, stabilny, łatwiejszy od PLA, ale nie zabardzo. Chodzi o wbijanie skilli, zdobywanie zmianek itd..
Wykluczam serwery: WoM?

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Hard

Dodatkowe Info: Duuużo ludzi, stabilny, łatwiejszy od PLA, ale nie zabardzo. Chodzi o wbijanie skilli, zdobywanie zmianek itd..

Wykluczam serwery: WoM?

Aktualnie nie ma serwerów Hard z bardzo dużą ilością graczy, za to są serwery Medium.

Kilka z nich:

Lotharia

Vesteris

knm7jLQ.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: miłej atmosferze, miłej i pomocnej administracji, braku faworyzacji graczy i aby nie był to serwer na tydzień
Dodatkowe Info: "yhm ehm, jakiś bot chyba też by się przydał bo co ja sam mam dropić?" a tak na serio jakieś zabezpieczenia przed cheatami by się przydały no i ilość graczy z 1k by się przydało
Nagroda za pomoc: Like
Wykluczam serwery: vesteris, invoria, dreikon, xenox, baria, virtualmt2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...