Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: Easy/PVP zeby wejsc wbic bony i pvp brac...

Dodatkowe Info: chce, aby gralo 300 osob +

Nagroda za pomoc: lajki

laneris.pl dziś start o 18:00

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PangeaYt2.

Crados , Ascarial , Ravia / Ravia s2 , Balmora

Crados

Dobra to może jednak inaczej bo z tych medium/hard te serwery mi nie pasują a inne nie istnieją praktycznie więc może jakiś easy/medium (byle by trudno wbijaly 1-5 bony (po 2,4,8,10,15% tak jak na globalu) moze byc z 6/7 moze byc bez obojetnie) 

liczba graczy+ 400 i dość łatwy exp (tak na max 3 tyg / miesiąc bez is i expieniu po 5 godzin ale nie na 2 dni )

żeby pvp bylo w miare szybkie (np 2/3 skille jak dobrze wejdą to ubije inna postać nie tak jak na invorii ze z potami ludzie są nieśmiertelni, przynajmniej kiedyś tak było

ps. wybaczcie że siedze tutaj tak długo i pisze te posty ale naprawde trudno mi znaleźć serwer. ;/ myśle że taki jak tym razem opisałem bedzie łatwiejszy do ogarnięcia bo te hardy lub hard/medium mi nie pasują niestety ;/ + jestem wam bardzo wdzięczny za pomoc.

ps2. jeżeli znacie serw gdzie od samego rana można stać w m1 i wdzieć 30 ludzi z różnych królestw a pvp na wolnym bądź a innymi królestwami jest bez przerwy również podajcie ^^ na takim serwie bym sie tez czasem rozerwał tylko prosze napiszcie ze to tego typu serw :D

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! POMOCY!

Zależy mi najbardziej na : Klimacie ze starego metina. Cos w stylu csyt2, yitian lub inne pierwsze pirvy.

Dodatkowe info : 300+ osób.

Nagroda za pomoc : lajki :)

Miłego dnia :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na : Klimacie ze starego metina. Cos w stylu csyt2, yitian lub inne pierwsze pirvy.

Linaresmt2.pl

xxx

Opublikowano

HammerMT2, fajny serwer.

Opublikowano

Hammer lub GladoR tylko tam trzeba wbić level, lecz bardzo szybko leci.

Opublikowano

Erudith.pl [Easy]

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać POMOCY !! 

Zależy mi najbardziej na serwerze: easy podobny do Demilus max 255 lev, 125 staty 

Dodatkowe info : Dużo ludzi żeby było 300 + . Nie znudził się szybko i żeby nie padł po 2-3 dniach 

Nagroda za pomoc : Lajki 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na serwerze: easy podobny do Demilus max 255 lev, 125 staty 

Dodatkowe info : Dużo ludzi żeby było 300 + . Nie znudził się szybko i żeby nie padł po 2-3 dniach 

VirtualMt2

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

VirtualMt2

Szukam dalej :)

Opublikowano

Easy - Silves2 . Jednego nie spełnia. Mała ilość graczy.

Opublikowano

PangeaYt2. Liczę na Lajka :C

PangeaYt2 , GladoR ( tu i tu nie ma 255 ,ale jest dobra zabawa ) . Liczę na  Lajka :C

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

PnageaYT2, Invoria, Dreikon.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na serwerze:Hard/Medium , bony nie musza byc max, ważne aby dropiły szkaty i nie były banowane boty aż tak.Nie chcę ascariala,tayena i ravi ( bo tam w c**j banują xD)

Dodatkowe info : Zeby było ludzi ponad 500.

sygna.png

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na serwerze:Hard/Medium , bony nie musza byc max, ważne aby dropiły szkaty i nie były banowane boty aż tak.Nie chcę ascariala,tayena i ravi ( bo tam w c**j banują xD)

Dodatkowe info : Zeby było ludzi ponad 500.

Polecam Cradosmt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na Dobrej zabawie i żeby nie było za trudno. Oczekuję też żeby na serwerze grało dużo ludzi:

Dodatkowe Info: Serwer typu Easy-PvP. Nie chcę serwerów: Imetin bo na nim gram. Pandora , xenoxmt2

Nagroda za pomoc: Lajkii

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na Dobrej zabawie i żeby nie było za trudno. Oczekuję też żeby na serwerze grało dużo ludzi:Dodatkowe Info: Serwer typu Easy-PvP. Nie chcę serwerów: Imetin bo na nim gram. Pandora , xenoxmt2 Nagroda za pomoc: Lajkii

VirtualMT2.pl

sygnatura2lg.png
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na Dobrej zabawie i żeby nie było za trudno. Oczekuję też żeby na serwerze grało dużo ludzi:

Dodatkowe Info: Serwer typu Easy-PvP. Nie chcę serwerów: Imetin bo na nim gram. Pandora , xenoxmt2

Nagroda za pomoc: Lajkii

Linaresmt2.pl

xxx

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer 4fun lub pvp

Dodatkowe Info: Serwer gdzie na start dostajemy 250 lvl :)

Nagroda za pomoc: jaki

Opublikowano

@duchdamian

4FunMT2
NextMT2
HammerMT2.

Zależy mi najbardziej na: Serwer Easy + System kolorowych hwangów.
Dodatkowe Info: System ulepszeń kolorowych hwangów, itp. Grałem na : XenoxMT2, ExtremeMT2, GondorMT2, Argentus.pl
Nagroda za pomoc: Like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Easy/PVP

Dodatkowe Info: Serwer stabilny, +700 os. online, małe znaczenie IS'u, szybki exp oraz łątwe ulepszanie itemów.Serwer typu : promt2

Nagroda za pomoc:pewnie lajk

Będę po scenie biegać, aż zniosą mnie z niej na noszach !

Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać.

Każdy robi błędy, ważne jak będziesz wstawać !

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Easy/PVP

Dodatkowe Info: Serwer stabilny, +700 os. online, małe znaczenie IS'u, szybki exp oraz łątwe ulepszanie itemów.Serwer typu : promt2

Nagroda za pomoc:pewnie lajk

XenoxMT2.

Argentus.pl

Teraz nowo powstały Laneris.pl (Możliwe troche w isie jest, ale ja gram i mam już 153lvl. Nie wydałem ani złotówki.)

Opublikowano

XenoxMT2.

Argentus.pl

Teraz nowo powstały Laneris.pl (Możliwe troche w isie jest, ale ja gram i mam już 153lvl. Nie wydałem ani złotówki.)

Xenox oraz Argentus wydawały się w miarę fajnymi serwerami dopóki nie zobaczyłem screenów ze zbrojkami. Jest ich za duzo a postacie w nich wyglądają jak megazordy. Ja potrzebuje serwera w którym, jest kilka zbrojek na daną klase, a nie 30 :D Tak samo dotyczy się biżuterii - EQ smoka na 100 lvl i starczy, bez biżuterii powyżej +100 lvl.

A co do Laneris.pl to się jeszcze zastanowię. Ale dzięki za pomoc, masz lajka. :D

Będę po scenie biegać, aż zniosą mnie z niej na noszach !

Bo żyć godnie to nie znaczy nie upadać.

Każdy robi błędy, ważne jak będziesz wstawać !

Opublikowano

Xenox oraz Argentus wydawały się w miarę fajnymi serwerami dopóki nie zobaczyłem screenów ze zbrojkami. Jest ich za duzo a postacie w nich wyglądają jak megazordy. Ja potrzebuje serwera w którym, jest kilka zbrojek na daną klase, a nie 30 :D Tak samo dotyczy się biżuterii - EQ smoka na 100 lvl i starczy, bez biżuterii powyżej +100 lvl.

w takim razie polecam ci  PandoraMT2 lub EliteMT2 ewentualnie Laneris.pl :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...