Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie.
Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: Swiezym serwerze easy z interesujaca sie administracja oraz chociaz 600+ online
Dodatkowe Info: Najlepiej zeby serwer byl swiezy max miesiac, bony wchodzily max, na ktorym administracja interesuje sie serwerem i sa jakies eventy
Nagroda za pomoc: Lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Świeży serwer easy, dużo ludzi(+1k), bez navi i spier*oliny w administracji, eventy.

Dodatkowe Info: Grałem na Laneris, Terios, Invoria, Temida, Argentus, Ardanis, Eloth, Elium. Nie zgram na Shiveria, Tanderia, Castios, MPCforum.pl.
Nagroda za pomoc: Layki.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Chociaz jakies minimalne zainteresowanie ze str. GM, miłej atmosfery, duzej ilosci graczy, serwer ktory po 2miesiacach nie padnie, SERWER podobny do TERIOS (easy, easy/medium)
Dodatkowe Info: Zebym nie musial pakowac kase is zeby cos osiagnac, 
Nagroda za pomoc: Co tam chceta

Opublikowano

Witajcie.

Zależy mi najbardziej na: Swiezym serwerze easy z interesujaca sie administracja oraz chociaz 600+ online

Dodatkowe Info: Najlepiej zeby serwer byl swiezy max miesiac, bony wchodzily max, na ktorym administracja interesuje sie serwerem i sa jakies eventy

Nagroda za pomoc: Lajki

Laneris s2

Zależy mi najbardziej na: Chociaz jakies minimalne zainteresowanie ze str. GM, miłej atmosfery, duzej ilosci graczy, serwer ktory po 2miesiacach nie padnie, SERWER podobny do TERIOS (easy, easy/medium)

Invoria s1

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo osób, ciekawy serwer i itemki, serwer z dalszą przyszłością. Żeby był do niego multihack i waithack :D
Dodatkowe Info: Aby nie trzeba było wydawać na IS
Nagroda za pomoc: limit + (20)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo osób, ciekawy serwer i itemki, serwer z dalszą przyszłością. Żeby był do niego multihack i waithack :D

Shiveria.pl - świeży medium, dobrze przemyślany ma szansę postać dłuższy czas.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dość dużej ilośći graczy
Dodatkowe Info: Poszukuję servera najlepiej hard ew hard/medium. Najlepiej zbliżonego do PL'a.
Nagroda za pomoc: Lajk :)

Opublikowano

Dodatkowe Info: Poszukuję servera najlepiej hard ew hard/medium. Najlepiej zbliżonego do PL'a.

Vesteris- hard/medium.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Shiveria.pl - świeży medium, dobrze przemyślany ma szansę postać dłuższy czas.

szczególnie że nie działa :P

Poza tym, działa tam MH i waithack?

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

szczególnie że nie działa :P

Poza tym, działa tam MH i waithack?

Przerwę mieli mieć do 20:00 więc powinno działać ;) serwer fajny grałem kilka dni, ale jak na razie brak ludzi.
Opublikowano

Laneris s2 i Terios :D Jak Lanreis s1 od surrka trochę stoi więc s2 szybko nie padnie, tak przy Teriosie administracja znana jest z tego ze hajsu nie ma=koniec serva, ale nie widać żeby miał jakoś paść z dnia na dzień.

Do obu masz mh i wh i nie jest ciężko o is-a bez wydawania $$.

Opublikowano

No to na pewno nie vesteris jak to kolega UP polecil :P Bo on jest o nieeeebo latwiejszy i ma mase pozmienianych rzeczy wzgledem PL'a..

Podobny do globala to jedynie WoM2, z tym ze jest to server zagraniczny, nie mniej MASA ludzi gra.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No to na pewno nie vesteris jak to kolega UP polecil :P Bo on jest o nieeeebo latwiejszy i ma mase pozmienianych rzeczy wzgledem PL'a..

Podobny do globala to jedynie WoM2, z tym ze jest to server zagraniczny, nie mniej MASA ludzi gra.

A Polacy grają? :P

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy online i serwer który się rozwija tzn. dużo ludzi zaczynających grę i aktualizacje które nie niszczą serwa. Zainteresowanie administracji tzn. eventy itp.  Może to być easy/medium/hard, a także może to być zagraniczny serwer jeżeli polecacie :)
Dodatkowe Info: Serwer na którym nie trzeba pakować w IS żeby być dobrym. Proszę o kilka serwerów. Co powiecie o World of Metin2?
Nagroda za pomoc: Lajk i wdzięczność :)

Opublikowano

Jasne, calkiem sporo ich mozna spotkac. A jesli umeisz jezyk angielski to i bez Polakow sobie poradzisz :P

Zależy mi najbardziej na: Dużej ilości graczy online i serwer który się rozwija tzn. dużo ludzi zaczynających grę i aktualizacje które nie niszczą serwa. Zainteresowanie administracji tzn. eventy itp.  Może to być easy/medium/hard, a także może to być zagraniczny serwer jeżeli polecacie :)

Dodatkowe Info: Serwer na którym nie trzeba pakować w IS żeby być dobrym. Proszę o kilka serwerów. Co powiecie o World of Metin2?

No WoM2 bylby dobry, bo i w IS pakowac nie trzeba i administracja sie nim zajmuje, naprawde projekt godny polecenia.

Chyba, ze wolisz cos latwiejszego to Vesteris lub Invoria ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Napisałem o vesteris bo to obecnie jedyny konkretny hard jaki u nas stoi, nie wspominał że mogą być zagraniczne servy.

Tak grają, jeżeli nie przeszkadza ci gra na zagranicznych servach to oczywiście wom2 to też dobra propozycja.

WoM2 to dobry server więc możesz tam zaczynać grę bez problemu tylko musisz znać ten angielski na tyle żeby się dogadać.

Z serverów u nas polecam ci Rework invori s1 dużo się tam dzieje i mają zapowiedziane kolejne aktualizacje więc jest co robić.

Vesteris to dobra propozycja hard/medium jeżeli szukasz serva na dłużej to też możesz śmiało grać.

Pasjonat
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: stabilnosci serwera
Dodatkowe Info:  serwer MEDIUM podchodzacy pod EASY. ilosc graczy MAX 1k. mila atmosfera. serwer niestarszy niz miesiac
Nagroda za pomoc: ferrari

Opublikowano

Napisałem o vesteris bo to obecnie jedyny konkretny hard jaki u nas stoi, nie wspominał że mogą być zagraniczne servy.

No, tyle ze Vesteris to medium a nie hard bardziej, a "zblizony do PL'a" wyklucza go w 100%... :)

Dodatkowe Info:  serwer MEDIUM podchodzacy pod EASY. ilosc graczy MAX 1k. mila atmosfera. serwer niestarszy niz miesiac

Invoria s1

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Opublikowano

Terios

Rework Invori s1

Rework invori s1 masz easy, zainteresowanie administracji jest duże, graczy też masa :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Aby była postać ''Lycan", żeby działały jakieś dodatki ^,^ (tylko zwykły lv bot), dużo ludzi oraz ''jakieś'' zainteresowanie administracji.
Dodatkowe Info: Aby bez IS dało radę przetrwać :) oraz serwer typu easy.
Nagroda za pomoc: Lajk/gwiazdki? :D

...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: około 1000 osób online , hard , stary dobry metin bez milionów ulepszaczy (zbroi i broni może być objętnie ) , server na dłuższą metę
Dodatkowe Info: podobne do ravii,balmory
Nagroda za pomoc: +

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]
[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na:[/b][/color] Liczba graczy online około 1500
[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info:[/b][/color] Każdy rodzaj priva mi odpowiada.
[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color] + 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...