Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!
Zależy mi najbardziej na: fajne wojny/pvp, graczy online +500
Dodatkowe Info: 250lv lub 150lv,  zainteresowanie administratorów

Nagroda za pomoc: 5 lajków

52025336704066755876.jpg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer PvP, 300+ online 

Dodatkowe Info: Szukam serwera PvP na którym IS nie daje nie wiadomo jakiej przewagi  :D Liczę na jakiś zagraniczne serwery.

Nagroda za pomoc: Lajk

Nerwowy/Satisfaction

Of3nsywny/Skurfysynek

Inspiration/Sentiment

PsiQuseQ/Quen

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Dużo Eventów, 800+ online i można było używać PSC.

Dodatkowe Info: Serwer EASY gdzie bardzo szybko się expi, szybki drop, cos świeżego z tego roku, może być z 2014, mile widziany 6/7 :)

Nagroda za pomoc: Lajk

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwer hard/medium, duża ilosc graczy, serwer nie pod hajs, ogarnieta administracja, mozna zdobyć itemy z IS'a bez kupowania za SM/sposób zdobycia SM w grze lub na stronce
Dodatkowe Info: Serwer może być zagraniczny, World of Metin odpada, myslałem nad Balmora S2.
Nagroda za pomoc: Like.

Opublikowano

Invoria pada co chwile...? :O Zorientuj sie zanim zaczniesz glupoty pisac.

S1 stalo 2 lata - zostalo wylaczone ze 3 miesiace temu, tak na oko, teraz ywstartowal bardziej rozbudowany rework s1.

s2 startowalo 8 miesiecy temu i dziala do dzis..

Terios nie ma sensu, niewypal ;)

Natomiat nie wiem czy znadjziesz taki niezabezpieczony server, tzn - az tak niezabezpieczony :P

Co masz na myśli ''niewypal''? ;p  A co do tych niezabezpieczonych jakiś starszy się znajdzie :p pandorka taka była :D :D

...

Opublikowano

Co masz na myśli ''niewypal''? ;p  A co do tych niezabezpieczonych jakiś starszy się znajdzie :P pandorka taka była :D :D

To, ze po 2 miesiacach chcieli sie zwinac z profjektem bo cos im tam padlo, w koncu skonczylo sie na 5-dniowej cofce (wczoraj bodajze). Wiec chyba gra tam to strata czasu.

To popatrz na stare servery typu virtual, imetin ;)

Zależy mi najbardziej na: Serwer hard/medium, duża ilosc graczy, serwer nie pod hajs, ogarnieta administracja, mozna zdobyć itemy z IS'a bez kupowania za SM/sposób zdobycia SM w grze lub na stronce

Dodatkowe Info: Serwer może być zagraniczny, World of Metin odpada, myslałem nad Balmora S2.

Nagroda za pomoc: Like.

Vesteris :)

Na balmorze s2 nikt nie gra

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na serwer hard/medium cos podbnego do Concordi fajny serwer ale padl ravi s1/s2 ascariala cos tego typu nie moge zadnego znalesc bo wszystkie padaja:[/b][/color]

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info ku tak jak na pl lub 10 do g wazne by fajnie sie gralo. ;) :[/b][/color]

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color]

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Hard medium podobne serwery Concordia, raVia s1/s2, badz tez ascarial by fajnie sie expilo;) by tez nie bylo za trudno

Dodatkowe Info: ku do g obojetnie 55 ksiag lub 10 ;)

Nagroda za pomoc:

Opublikowano

[color=#ffa07a][b]Nie wiem gdzie grać! Pomocy![/b][/color]

[color=#66ff66][b]Zależy mi najbardziej na serwer hard/medium cos podbnego do Concordi fajny serwer ale padl ravi s1/s2 ascariala cos tego typu nie moge zadnego znalesc bo wszystkie padaja:[/b][/color]

[color=#ff6666][b]Dodatkowe Info ku tak jak na pl lub 10 do g wazne by fajnie sie gralo. ;) :[/b][/color]

[color=#66ccff][b]Nagroda za pomoc:[/b][/color]

Zależy mi najbardziej na: Serwerze Hard medium podobne serwery Concordia, raVia s1/s2, badz tez ascarial by fajnie sie expilo;) by tez nie bylo za trudno

Dodatkowe Info: ku do g obojetnie 55 ksiag lub 10 ;)

Nagroda za pomoc:

Vesteris powinien Ci pasowac. Ewentualnie WoM2 - ale ten jest o wiele trudniejszy niz concordia czy ravia

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości graczy, easy
Dodatkowe Info: Przybyłem z Teriosa, cofka 5-dniowa huehue, szukam czegoś podobnego :)
Nagroda za pomoc: Like, like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: serwerze easy/lekko medium, nowym (max tydzień od startu), cały IS dostępny w grze, ilość graczy +400.
Dodatkowe Info: Odpadają: laneris/terios/divineworld/imetin/tevia/invoria/netmetin.
Nagroda za pomoc: satysfakcja

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy
Zależy mi najbardziej na: na serwerze z 5 klasami (Lykan)
Dodatkowe Info: serwer easy / medium
Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Od paru dni przeszukuje najrozniejsze tematy na FB, roznych forach i YT zeby znalesc fajny serwer ktory nieupadnie, administracja sie serwerem interesuje i gra powyzej +1500 osob. Znam mase serwerow ktore zostaly pozostawione same sobie i administracja zarobila wystarczajaco kasy przez ludzi ktorzy laduja w IS ze o serwerze ''zapomniala''. Prosze o podanie pare nazw serwerow ktore maja sie dobrze i administracja sie nimi opiekuje ;]
Dodatkowe Info:
Nagroda za pomoc:

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy

Zależy mi najbardziej na: na serwerze z 5 klasami (Lykan)

Dodatkowe Info: serwer easy / medium

Nagroda za pomoc: Lajk + 5* w profilu

Może Erbia.pl Ma dzisiaj startować i ma likana :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Easy/Medium ogr administracja, żeby nie bylo ze serwer upadnie po 2tyg/2miech, ilosc graczy 800+(serwer)

Dodatkowe Info: Gralem na virtualu/Tevia/Terios/Vesteria/Arianea/Atryea(czy jak tam miala)/ ale najlepiej mi sie gralo na Virtualu wiec jak ktos zna co podobnego z checia tam zagram

Nagroda za pomoc:like+

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości graczy, easy

Dodatkowe Info: Przybyłem z Teriosa, cofka 5-dniowa huehue, szukam czegoś podobnego :)

Nagroda za pomoc: Like, like

Invoria

Zależy mi najbardziej na: Od paru dni przeszukuje najrozniejsze tematy na FB, roznych forach i YT zeby znalesc fajny serwer ktory nieupadnie, administracja sie serwerem interesuje i gra powyzej +1500 osob. Znam mase serwerow ktore zostaly pozostawione same sobie i administracja zarobila wystarczajaco kasy przez ludzi ktorzy laduja w IS ze o serwerze ''zapomniala''. Prosze o podanie pare nazw serwerow ktore maja sie dobrze i administracja sie nimi opiekuje ;]

Dodatkowe Info:

Nagroda za pomoc:

Invoria bez watpienia, Vesteris rowniez, NetMetin zdaje sie takze, nie mniej dwa pierwsze na pewno spelniaja Twoje oczekiwania :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Aby rozgrywka kręciła się na każdym poziomie, a nie tak jak jest obecnie na wbiciu jak najwiekszego levelu i sranie wszystkich na jednym respie aby zajebać boss'a. Zróżnicowane ulepszacze, a nie że do każdej broni, zbroi itd wymagany ten sam przedmiot który leci tylko z jednego bossa (up). Mało IS'a i mało setów itemów (głównie biżuterii).

Dodatkowe Info:może być zagraniczny, bez offline shopów

Nagroda za pomoc:...

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości graczy 1000+ online
Dodatkowe Info: proszę wypisać kilka serwerów, polskie :D
Nagroda za pomoc: like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: dużej ilości graczy 1000+ online

Dodatkowe Info: proszę wypisać kilka serwerów, polskie :D

Invoria

NetMetin

Vesteris

Terios

Virtual

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serverze który nie jest P2W
Dodatkowe Info: Ma być to server easy który wyszedł stosunkowo nie dawno, chcę powrócić do metka

Opublikowano

odradzam Ci teriosa, szczerze szukaj dalej, jak chcesz grać i się nie wkur*iać.. wieczne przerwy lagi, a jak się czegoś dorobisz dostaniesz cofkę 5 dni :) na własnym przykładzie mówię

To, ze po 2 miesiacach chcieli sie zwinac z profjektem bo cos im tam padlo, w koncu skonczylo sie na 5-dniowej cofce (wczoraj bodajze). Wiec chyba gra tam to strata czasu.

To popatrz na stare servery typu virtual, imetin ;)

Koledzy widze nie wiedzą o co chodzi :) Dokładnie szukam takiego serwera, na którym mogę swobodnie denerwować ludzi (wypychanki z kółka, kicki itp.) bez szybkiego bana ^,^

edit:

Zależy mi najbardziej na:  Serwer obojętnie jaki, oby była możliwość wkurzania ludzi botami/edytowanie plików pod duży zasięg odechnięcia :)

Dodatkowe Info: Większa ilość graczy z 350+ // nie podawać mi Teriosa bo cały w wirusach :)

Nagroda za pomoc: Lajk / gwiazdki

...

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Łatwym expie / STARYM DOBRYM SERWERZE  NP. lvl95 eq Pogro itp hwangi bez PETÓW I KOSTIUMÓW
Dodatkowe Info: PODOBNYM DO DIAMONDMT2
Nagroda za pomoc: Lajck + 5* w profilu 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...