Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiesz gdzie grać? Szukasz serwera? Zapytaj tutaj!

Zagrajmarek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak, ale pisal ze chce server hard/medium a nie easy :v Swoja droga - nie masz pewnosci, ze postoi dlugo :)

Inne servery 400 graczy? O Boze. Upadajaca Pandora ma wiecej. Virtual, imetin, Vesteris, Santeria, DivineWorld.. Kilka pierwszych lepszych z brzegu.

Zapraszam na Tevia.pl - około 800 graczy ON

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!

Zależy mi najbardziej na: DUŻO LUDZI, SERWER EASY

Dodatkowe Info:Byle nie Terios, bo na nim są straszne lagi itd. Arianea też odpada, też podobno ma jakieś problemy.

Nagroda za pomoc: Lajk

Zatem DivineWorld :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy
Zależy mi najbardziej na: Jestem miłośnikiem klasycznego metina bez dodatków w postaci 1000 nowych zbroi oraz broni. Zawsze podobało mi się expienie na dzikusach BO ezotach a potem sięganiu po DT i dochodzenie do kowala a nawet Ripera. Klimaty z atlantydą, beranem setaou mnie nie jara. Chciałbym serwer na którym nie ma żadnych nowych rzeczy, klasyczny prosty Metin2 taki jak kiedyś :)
Dodatkowe Info: Jestem starym graczem metina miałem przerwę i pograłbym chętnie znowu, ale chce pograć tak jak kiedyś. Serwer najlepiej żeby był medium albo hard bardzo liczę na to że coś mi polecicie :)
Nagroda za pomoc: Nie wiem co mogę ale ludzie dają Like'i więc ja też mogę dać :)

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Jestem miłośnikiem klasycznego metina bez dodatków w postaci 1000 nowych zbroi oraz broni. Zawsze podobało mi się expienie na dzikusach BO ezotach a potem sięganiu po DT i dochodzenie do kowala a nawet Ripera. Klimaty z atlantydą, beranem setaou mnie nie jara. Chciałbym serwer na którym nie ma żadnych nowych rzeczy, klasyczny prosty Metin2 taki jak kiedyś :)

Dodatkowe Info: Jestem starym graczem metina miałem przerwę i pograłbym chętnie znowu, ale chce pograć tak jak kiedyś. Serwer najlepiej żeby był medium albo hard bardzo liczę na to że coś mi polecicie :)

Nagroda za pomoc: Nie wiem co mogę ale ludzie dają Like'i więc ja też mogę dać :)

Polecam poczekaj na reaktywację Tiverii(polecam fanpage), stary old-school, taki prawdziwy,  skoro jesteś starym graczem to wiesz o jaki serwer chodzi, a jeśli nie, to za jakiś czas będzie Askeria2 z reklamą by @WeeZy'  <3  (zajrzyj na fanpage fb.com/Askeria2)

­

Dodatkowe Info:Byle nie Terios, bo na nim są straszne lagi itd. Arianea też odpada, też podobno ma jakieś problemy.

Argentusmt2, 500+ osób, dużo sklepów, na początek polecam grę szamanem smokiem, odbugowany serwer, administracja ciągle pomaga na forum, możesz to sprawdzić po ilości postów administratorki. :)

Zuo co niedzielę o 20.

Czasami drop blasków ze zwojami, za niektóre można wyciągnąć sporą ilość waluty "szmaragdy".

­

pEGDqjY.png­

Opublikowano

Terios jest easy, ale @lkjhgfdsa1 napisał, że najbardziej zależy mu aby było sporo graczy i admini się interesowali - jedna odpowiedź Terios 3k graczy dziennie, każdy inny serwer ma po ok. 400 graczy może jest jakiś wyjątek ale nie znam  ;)

Bez przesady mają więcej niektóre Ale fakt teriosowi nic na ten moment nie dorówna. Nie rozumiem tylko co ludzie widzą w tym serwerze. Fakt jest sporo bajerów Ale i tak wciąż jest ten sam schemat:

-wbij Lvl

-zrób eq

A w efekcie twoja postać różni się co najwyżej Nickiem od innych...

18438724560545478762_thumb.jpg
Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: żeby serwer był podobny do xenoxa/argentusa
Dodatkowe Info: mają być nieskończone pelerynki i zmianki, 6/7 bon, max lvl 250+, ogólnie typ serwera easy/pvp, bez płatnej rejestracji, w miarę dużo graczy, bez lagów, administracja która interesuje się serwerem, żeby po serwerze nie latały dzieci na dmg hackach z eq od adminów/is, bronie na 75 i inne takie u handlarek za grosze a nie monotonne dropienie, wbudowany switch-bot i anty-exp, 6 skill
Nagroda za pomoc: 5 like

@ edit

I żeby drop był normalny, a nie że ze spota leci 14175127509136598641368965187361348072 itemów typu sejmitar. Najlepiej żeby drop z pl'a był całkowicie usunięty.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Z takich serwerów polecam Santeria.pl 

Trudno jest znaleźć serwery typowe bez jakichkolwiek zmian, jak narazie Santeria jest najbliższa Metin2.pl

Opublikowano

Dodatkowe Info: mają być nieskończone pelerynki i zmianki, 6/7 bon, max lvl 250+, ogólnie typ serwera easy/pvp, bez płatnej rejestracji, w miarę dużo graczy, bez lagów, administracja która interesuje się serwerem, żeby po serwerze nie latały dzieci na dmg hackach z eq od adminów/is, bronie na 75 i inne takie u handlarek za grosze a nie monotonne dropienie, wbudowany switch-bot i anty-exp, 6 skill

@ edit

I żeby drop był normalny, a nie że ze spota leci 14175127509136598641368965187361348072 itemów typu sejmitar. Najlepiej żeby drop z pl'a był całkowicie usunięty.

Hm. Procz 6 skilla i dobrej administracji - zgadza sie Twoj opis z DivineWorld. Spodoba Ci sie.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Hm. Procz 6 skilla i dobrej administracji - zgadza sie Twoj opis z DivineWorld. Spodoba Ci sie.

6 skill musi być bo jestem do niego tak cholernie przyzwyczajony że jak mam pvp to co chwilę klikam ALT+F1 i po sekundzie "Wait... Przecież na tym serwie nie ma 6 skilla..."

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać !

Poszukuje serwera podobnego do dawnego serwera camerionmt2.

Serwera gdzie szybko się expi,ulepszacze dropi się z łatwych bosów.

Nie trzeba kupować tak duzo w is.

Nie wymienajcie mi tutaj: Marinerow,Divine world,teriosow lanerisow linaresow imetin i innych tego typu serwerów.

Jeżeli ktoś się nie zna to niech się na moje pytanie nie wypowiada.

Opublikowano

6 skill musi być bo jestem do niego tak cholernie przyzwyczajony że jak mam pvp to co chwilę klikam ALT+F1 i po sekundzie "Wait... Przecież na tym serwie nie ma 6 skilla..."

Kurcze to ciezko o taki, obawiam sie ze w tym ukladzie zaden server nie sprosta Twoim oczekiwaniom...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@ edit

10-12 lipca startuje Imetin S2. Bronie 75 bardzo łatwo, jedynie że tam będzie Medium, poza tym wszystko się zgadza.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby był Easy/trochę medium / Od hu*a luda bardzo dużo ma być :) / ładne sety (jak by się dało)

Dodatkowe Info: Proszę o odpowiedź   :)

Nagroda za pomoc: Like :) / Podziękowanie :D

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: tym, żeby serwer nie był pod IS,  podobny do starego DiamondMT2, bez KD +9, bez 6/7 bonusu klasowego (np. odp na ninja itd), łatwy exp, szybki zarobek yang, szybka możliwość brania pvp

Dodatkowe Info:  jeżeli trzeba poświęcić serwerowi wiecej czasu - nie ma problemu

Nagroda za pomoc: lajk, nie wiem co jeszcze dać

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Żeby był Easy/trochę medium / Od hu*a luda bardzo dużo ma być :) / ładne sety (jak by się dało)
Dodatkowe Info: Proszę o odpowiedź   :)
Nagroda za pomoc: Like :) / Podziękowanie :D

Terios / DivineWorld

Zależy mi najbardziej na: tym, żeby serwer nie był pod IS,  podobny do starego DiamondMT2, bez KD +9, bez 6/7 bonusu klasowego (np. odp na ninja itd), łatwy exp, szybki zarobek yang, szybka możliwość brania pvp
Dodatkowe Info:  jeżeli trzeba poświęcić serwerowi wiecej czasu - nie ma problemu
Nagroda za pomoc: lajk, nie wiem co jeszcze dać

DivineWorld

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:: Sporej ilości graczy (min. 600+), bez 6/7 i żeby serw nie był p2w. Dobrze gdyby był jak najnowszy, żeby nie latały sami fanatycy z max lv. Ilość setów 3-5, max 6.

Dodatkowe Info: Serw może być hard/medium/easy. Sporo nowości i ułatwień gry (powiększone stacki, magazyn, tp, autopoty itp.). Po prezne spodobał mi się Helium2, ale tam juz chyba nikt nie gra ;x

Nagroda za pomoc: Lajky lecom <3

Vesteris.pl
Opublikowano

ArianeaMt2

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Typ serwera avalon s1 sprzed kilku lat

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grę od nowa.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Szybkim expie łatwym robieniu eq 
Dodatkowe Info: Grałem na arianei teriosie tevi divine ;)
Nagroda za pomoc: Lajk

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze, który powstaje. Może to być s2 zależy byle by był to Medium.
Dodatkowe Info: Planuję zacząć grać na serwerze z nowymi wyzwaniami.
Nagroda za pomoc: Nic innego nie mogę zaoferować jak Like.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze PVP najlepiej ,że dostajesz lvl np 250 robisz eq i sie klepiesz ;D
Dodatkowe Info:Najlepiej żeby serwer nie świecił pustkami,żeby było kogo bić ;D
Nagroda za pomoc:LIKE 

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwie easy
Dodatkowe Info: Ma być ponad 300 graczy, 0 bugów,crashów.
Nagroda za pomoc like

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na:Serwerze PVP najlepiej ,że dostajesz lvl np 250 robisz eq i sie klepiesz ;D

http://www.mpcforum.pl/topic/1434722-zapowied%C5%BA-tantical/page-15

Zależy mi najbardziej na:  serwerze easy, pvp, 4fun (łatwy), max miesiąć wymaxować postać i się pobawić 

Dodatkowe Info:  fajna atmosfera, handel, gra ( więc sporo graczy )

Nagroda za pomoc: lajki

Opublikowano

Zależy mi najbardziej na: Serwerze, który powstaje. Może to być s2 zależy byle by był to Medium.

Dodatkowe Info: Planuję zacząć grać na serwerze z nowymi wyzwaniami.

Nagroda za pomoc: Nic innego nie mogę zaoferować jak Like.

Pozdrawiam.

Tiveria niedlugo ma byc.. :)

Takie to hamachi, wybierz co Ci pasuje. A jesli nie to z easy fajny jest DivineWorld (na max lvlu z max eq kazdy jest mimo wszystko "inny", a nie wszyscy to samo i tylko kryty. Jest to dziek itemu, ze bronie robi sie z tych na 75 <sr / um> oraz w kolcach na 180 da sie wbic sr i umki, w tydzien zrobis znaprawde fajna postac do pvp)

Zależy mi najbardziej na: Serwie easy

Dodatkowe Info: Ma być ponad 300 graczy, 0 bugów,crashów.

Nagroda za pomoc like

Terios

http://www.mpcforum.pl/topic/1434722-zapowied%C5%BA-tantical/page-15

Zależy mi najbardziej na:  serwerze easy, pvp, 4fun (łatwy), max miesiąć wymaxować postać i się pobawić 

Dodatkowe Info:  fajna atmosfera, handel, gra ( więc sporo graczy )

Nagroda za pomoc: lajki

Terios / DivineWorld

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie wiem gdzie grać! Pomocy!Zależy mi najbardziej na: Serwerze, który powstaje. Może to być s2 zależy byle by był to Medium.Dodatkowe Info: Planuję zacząć grać na serwerze z nowymi wyzwaniami.Nagroda za pomoc: Nic innego nie mogę zaoferować jak Like.

Pozdrawiam.

tiverie ma wyjść. Będzie to medium w klasycznym stylu. Serwer naprawdę dobry i ludzi duzo zawita. (Jeszcze reklamy i prezki nie maja a zainteresowanie jest ogromne) administracja godna zaufania. Osobiście grałem na pierwszej tiveri i był to mój 2 ulubiony serwer, a uwierz że co do metina to jestem starym wyjadaczem xD. Ew imetin chyba ma wyjść teraz na dniach. Też całkiem dobry medium.
18438724560545478762_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...