Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozna ss z m1?

Nukey po co ci ss z m1??

Zobaczysz że mało ludzi i nie zagrasz.

Jakie to jest rozumowanie? Patrzy się chyba na to co serwer posiada, a nie na ilość graczy.

Przecież pisali że ruszają z reklamą.

Więc na pewno jeszcze nie będzie masa ludzi.

A po jakimś czasie na 100 procent się zapełni.

Powodzenia. 

Proszę screen m1:

16n91j.jpg

837341413742376668518.png

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak up napisał warto wejść reklama rusza także spokojnie moi mili . Odrazu nie wejdzie na serwer 1000 graczy pomaluśku :)

Zapraszam na forum MPCforuma tam jak i tu możecie podsyłac propozycje ew. zmiany na serwer z podyskutujemy, pogadamy i może akurat :)

Opublikowano

Serwer jest super porządny, chyba przez ostatnie 2 miechy ściągałem od cholery privów i na każdym albo było za dużo nowości typu zbieranie roślinek .... normalnie załamka takie gów.. dodawać a tutaj są różne dodatkowe funkcje ale porządne i z*******e takie które uprzyjemniają grę. Serwer super Stabilny coraz więcej ludzi, co prawda nie jest teraz dużo osób na serwie ale mimo tego administracja cały czas ulepsza serwer co jest dowodem że amini nie maja wyjebane na serwer i nie chodzi im tylko o kasę. Na prawdę chyba pierwszy raz polecam jakikolwiek priv ale pograjcie sobie na nim z dzień, dwa popatrzcie sobie jakie ma funkcje itp i oceńcie go, bo wielu z was nawet nie patrzy na reklamę tylko na ilość ludzi na serwie ......................

PS do adminów: O co chodzi z Yin w jednym momencie dostałem ich od razu 500 nie jestem pewien ale to chyba za to ze ubiłem pewną ilość metków ?

Opublikowano

Serwer jest super porządny, chyba przez ostatnie 2 miechy ściągałem od cholery privów i na każdym albo było za dużo nowości typu zbieranie roślinek .... normalnie załamka takie gów.. dodawać a tutaj są różne dodatkowe funkcje ale porządne i z*******e takie które uprzyjemniają grę. Serwer super Stabilny coraz więcej ludzi, co prawda nie jest teraz dużo osób na serwie ale mimo tego administracja cały czas ulepsza serwer co jest dowodem że amini nie maja wyjebane na serwer i nie chodzi im tylko o kasę. Na prawdę chyba pierwszy raz polecam jakikolwiek priv ale pograjcie sobie na nim z dzień, dwa popatrzcie sobie jakie ma funkcje itp i oceńcie go, bo wielu z was nawet nie patrzy na reklamę tylko na ilość ludzi na serwie ......................

PS do adminów: O co chodzi z Yin w jednym momencie dostałem ich od razu 500 nie jestem pewien ale to chyba za to ze ubiłem pewną ilość metków ?

Prawdopodobnie otrzymałeś Odznakę Niszczyciel Metinów Serwera MPCforum Poziom 1.

Opublikowano

Chce wejsc do gry a tu wyskakuje : "Nie znaleziono punktu wejścia procedury GetLogicalProcessorInformation w bibliotece KERNEL32.dll."  o.O  -.-

00381637475378013724.png
Opublikowano

Chce wejsc do gry a tu wyskakuje : "Nie znaleziono punktu wejścia procedury GetLogicalProcessorInformation w bibliotece KERNEL32.dll."  o.O  -.-.

Do poprawnego działania clienta wymagany jest co najmniej Windows XP SP3 & Visual C++ Redistributable 2013 x86

Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013:

://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784
Service Pack 3 dla systemu Windows XP:

ttp://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=25129

Opublikowano

Chce wejsc do gry a tu wyskakuje : "Nie znaleziono punktu wejścia procedury GetLogicalProcessorInformation w bibliotece KERNEL32.dll."  o.O  -.-.

Do poprawnego działania clienta wymagany jest co najmniej Windows XP SP3 & Visual C++ Redistributable 2013 x86

Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013:

://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784
Service Pack 3 dla systemu Windows XP:

ttp://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=25129

Nie pomoglo, dalej to samo  <_<

00381637475378013724.png
Opublikowano

Polecam serwer w 100% ! Najlepszy serwer hard na jakim grałem!

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

Ja nadal wbić nie mogę... Według strony i was niby Online jednak w okienku patchera pokazuje, że offline i błąd podczas logowania jest.

Próbowałem z łatką i bez także tego :D

1292102632u115053.png

Opublikowano

malo

miejmy nadzieję że z czasem przybędzie ludzi. :c

Dzisiaj o 11:00 został włączony bonus doświadczenia (50%) i dropu (50%) na 12 godz.

Opublikowano

miejmy nadzieję że z czasem przybędzie ludzi. :c

Dzisiaj o 11:00 został włączony bonus doświadczenia (50%) i dropu (50%) na 12 godz.

wygladaloby to zupelnie inaczej gdybyscie malysza namówili znowu oraz zaplacic haj$ youtuberom ( nie mówie o pseudo-youtuberach typu  Dj Pała_side )

17900102327122306253.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...