Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co ci po registerce jak strona juz off a serwer pada na strzala ..

Strona online :) serwer prawie dziala bo mi launcher sie laduje i wlacza tylko pisze jak sie loguje blad polaczenia z serwerem bo testuja ;) lepiej niech testuja zeby bugow nie bylo itp. :D

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona online :) serwer prawie dziala bo mi launcher sie laduje i wlacza tylko pisze jak sie loguje blad polaczenia z serwerem bo testuja ;) lepiej niech testuja zeby bugow nie bylo itp. :D

chyba ci sie porypaly serwery wejdz jeszcze raz od nowa na strone :)

Opublikowano

chyba ci sie porypaly serwery wejdz jeszcze raz od nowa na strone :)

Dziala :) masz cos jeszcze do powiedzenia ? nie rozumiem cie czlowieku :p

Opublikowano

Trochę nie fajnie to zrobili, żadnych informacji nie ma. Miał być start o 17 a już 19, trochę przegięcie graczy bd ubywać i czekając na ten serwer wkurzą się i pójdą Sb na inny grać.

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

OoO Strona juz działa :) 

24790528697226300755.png

Opublikowano

INFO Z FB:

Witajcie drodzy gracze . Start serwera przełożymy sobie na jutro godzina 17.00. Mieliśmy problemy z serwerami. Dziś przez noc chcemy wszytko na spokojnie przetestować. I jutro o 17.00 ruszamy pełną parą. PROSZĘ ZAKŁADAĆ KONTA JUŻ TERAZ,( nie czekajcie na ostatnią chwile.) I chcę wraz z teamem powiedzieć ze to tylko jest gra , niema co sie przekrzykiwać , każdy wystartuje równo. Pozdrawia Team AltroS. 

PORAŻKA !

Opublikowano

Witajcie drodzy gracze . Start serwera przełożymy sobie na jutro godzina 17.00. Mieliśmy problemy z serwerami. Dziś przez noc chcemy wszytko na spokojnie przetestować. I jutro o 17.00 ruszamy pełną parą. PROSZĘ ZAKŁADAĆ KONTA JUŻ TERAZ,( nie czekajcie na ostatnią chwile.) I chcę wraz z teamem powiedzieć ze to tylko jest gra , niema co sie przekrzykiwać , każdy wystartuje równo. Pozdrawia Team AltroS. 

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Dobra to strzała, chciałem pomóc z reklamą, ogólnie przez yt... ale takie cyrki to w 2k12 nie teraz, życzę szczęścia, elo

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Dobrze ze doszliscie do takiego wniosku po 2h bez informacji lub tez pisaniu spokojnie wystartuje nic nie tracicie .

42421797.jpg

Opublikowano

Również pozdrawiam,
Chciałem trochę pomóc ale widać nie trzeba. Daliście plamy i to ostro. Nawet serwery które padały po 2 dniach nie miały problemów na starcie.
Żegnam.

Opublikowano

Niestety jesteśmy zmuszeni przełożyć datę startu na dzień jutrzejszy z powodów technicznych. Przepraszamy za wszystkie problemy i zapraszamy już jutro na 17:00 na start. Miejmy nadzieję że wtedy już wszystko będzie w porządku i nikt nie będzie nam uprzykrzał pracy. Pozdrawiam, Terenzo. :)

Opublikowano

Ja sobie poczekam.

Apropo tego to się nie dziwie, proboszcz ma raczej nie mało wrogów a jak startowal MPCforum s1 to nie kazdy wiedzial ze jest w teamie ;)

Stay Trippin.

Opublikowano

Możecie wejść na forum ?

Mi wyskakuje owy komunikat :

MPCforum - Forum Serwer jest zbyt obciążony. Wróć później, gdy serwer będzie mniej obciążony.

Jest godzina 1:00 więc dziwi mnie to, że tyle osób było by na forum.

Opublikowano

Możecie wejść na forum ?

Mi wyskakuje owy komunikat :

MPCforum - Forum Serwer jest zbyt obciążony. Wróć później, gdy serwer będzie mniej obciążony.

Jest godzina 1:00 więc dziwi mnie to, że tyle osób było by na forum.

Nie jest obciążone tylko forum ma z pewnością jakąś usterke :)

qolJA1e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...