Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AltroS.pl [Dedyk] [Hard]

Terenzo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

idz zagraj w slownik mt2

Teraz każdy go będzie cytował, jak on to napisał specjalnie.. co za ludzie. Co do serwera, zapewne dziś nie wystartuje ( a nawet jeśli, to może później..) 

10616653_1489419637980205_70507861520869

• Odpowiedzi 734
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No widac.

Komfort i stabilnosc po chu*u na serio to musi byc serwer z NASA ahahhahah win98 10mb RAM i procesor 0,12Mb i do tego na bank łacze z jakies 0,01Mb

Procesor nie ma bajtów/megabajtów/gigabajtów itd. tylko GHz.

Opublikowano

A co niby ? -.-

Jeżeli faktycznie były by to maszyny z HosTeam'u to tak szybko by serwery nie padły, nawet administracja by na to nie pozwoliła a kto w Administracji jest to wiemy :)

qolJA1e.png

Opublikowano

mi chodzilo o przekaz a nie co ma procek bo to mnie nie interesowalo akurat w tej chwili ale dzieki za info :P

Procesor nie ma bajtów/megabajtów/gigabajtów itd. tylko GHz.

Opublikowano

Jeżeli faktycznie były by to maszyny z HosTeam'u to tak szybko by serwery nie padły, nawet administracja by na to nie pozwoliła a kto w Administracji jest to wiemy :)

No tak fatkycznie, wszyscy wiemy kto jest w Administracji m.in Proboszcz jeden z najwiekszych zlodzieji w dziejach metina.

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

Spokojnie ludzie. Serwer zostanie otwarty :) cieszy mnie to ze jest taka aktywność w teamacie ale na wstrzymacie dajcie :P. Startu jeszcze nie było wiec każdy będzie mieć takie same szanse ;). Jeszcze raz mówie spokojnie ;) nikomu krzywda sie nie dzieje

Ps. Jak tylko się uporamy z problemem to odrazu tutaj napisze. Pozdrawiam 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Radzę się uspokoić, bo dość blocków, banów i warnów już poszło :)

Miłego wieczoru.

Btw. jak nie będzie informacji do 19 to prezka close.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na proboszcza i Czarną która robi sztuczny tłum w prezentacji.

Do Terezno nic nie mam, ale nie sądziłem, że zniżysz się do tego poziomu żeby współpracować z największym gównem w tej branży.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Dajcie czas chłopakom... Serwer godny czekania. :) 

@'s możecie dać raty na nockę  ^ ^ 

Jest godny poczekania ale dali by info jakies ;pp

Opublikowano

Miłego wieczoru

bo dość niesłusznych blocków, banów i warnów już poszło*

niemiłego wieczoru

@top

Na kiedy jest przewidywany start? Jeszcze dzisiaj, czy moze np. za tydzien?

Opublikowano

Nie polecam ze względu na proboszcza i Czarną która robi sztuczny tłum w prezentacji.

Do Terezno nic nie mam, ale nie sądziłem, że zniżysz się do tego poziomu żeby współpracować z największym gównem w tej branży.

Powiedz mi jakim gównem trzebaa być by pisać "nie polecam" a jednocześnie reklamować gówniany serwer w sygnaturze? Dobrze, że cie wyjebali z posady a "VIP" ci sie nie nalezy. Ale w sumie vipa dostał tez kiedyś Kaś więc współczuje tak naprawdę tej "odznaki" bo jest nic nie warta.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

rozumiemy ze masz kompleksy po tych 4 tysiach ale już daj sobie na wstrzymanie:P  ;)

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Miłego wieczoru.

Btw. jak nie będzie informacji do 19 to prezka close.

@Rockets Dostaniesz info na pw z info jeśli do 19 strona będzie dalej off.

Pozdro

placku 925791406476127931267.jpeg

Opublikowano

Powiedz mi jakim gównem trzebaa być by pisać "nie polecam" a jednocześnie reklamować gówniany serwer w sygnaturze? Dobrze, że cie wyjebali z posady a "VIP" ci sie nie nalezy. Ale w sumie vipa dostał tez kiedyś Kaś więc współczuje tak naprawdę tej "odznaki" bo jest nic nie warta.

Zawołaj go do tematu to będziecie mieli w prezentacji Konfiture i Złodzieja :>

@Proboszcz a co do tych 4 tysięcy, złodziej zawsze będzie złodziejem, Pozdrawiam.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie sluchajcie ich ludzie i nie czytajcie..to nooby ktorym zlezy tylko na swoich serwer i nie maja co robic to spamuje .:0

mam na nich wyje@@... serwer za godzienie max ruszy napewno

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...