Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisaliśmy już 1000 razy, że ceny wrócą do normy, chyba ktoś nie wie, ile pereł potrzeba później na ulepszanie ekwipunku i jak często pali.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pisaliśmy już 1000 razy, że ceny wrócą do normy, chyba ktoś nie wie, ile pereł potrzeba później na ulepszanie ekwipunku i jak często pali.

Sh4ke stary, :) kiedy pojawi się zapowiedź albo objaśnienie obiecsnego eventu na 11 listopada? :3

Opublikowano

Sh4ke stary, :) kiedy pojawi się zapowiedź albo objaśnienie obiecsnego eventu na 11 listopada? :3

Raczej logiczne, że dzień przed eventem ;)

579571423327107377857.png

Opublikowano

Dzisiaj lub jutro najpóźniej.

Raczej logiczne, że dzień przed eventem ;)

No dla mnie też to jest logiczne :D

Opublikowano

No a dla mnie, gracza co się nie może doczekać też jest logiczne ale coś we mnie siedziało takiego że musiałem się spytać :D Dzięki za odp ;)

Opublikowano

Mówi się, że dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi ale ja wejde i powracam z wielką pompą, bo server zajebiaszczy. :D

Trwa jeszcze event haloween?

Opublikowano

Mówi się, że dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi ale ja wejde i powracam z wielką pompą, bo server zajebiaszczy. :D

Do północy trwa z tego co wiem.

@Edit: Czas dzika leci jak się go nie używa?

Opublikowano

Podobnie mogę napisać. Crados poprostu rozpierdala system ze wszystkich serwerów które są. Trzeba wrócić nie ma co gadać.

Opublikowano

Do północy trwa z tego co wiem.

@Edit: Czas dzika leci jak się go nie używa?

Tak czas ciągle leci .

Opublikowano

Gazetka była robiona parę dni temu, od tego czasu handel się troszkę rozwinął i sklepów jest o wiele więcej. 

#1 http://scr.hu/2rvo/psmwk

#2 http://scr.hu/2rvo/dp12f

Tak, wiem.

Ja ją przecież robiłem.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Czy zmiana CH w grze będzie kiedyś działała?

Również ponawiam to pytanie, czy to kiedyś będzie działało tak jak to ma działać?

I jeszcze jedno czy dynie i skrzynki będzie można spokojnie otwierać po evencie też?

Opublikowano

Również ponawiam to pytanie, czy to kiedyś będzie działało tak jak to ma działać?

I jeszcze jedno czy dynie i skrzynki będzie można spokojnie otwierać po evencie też?

Skrzynki, jak i dynie będzie można otwierać również po evencie.

A co do zmiany kanału, to nie wiem, jak z tym jest.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Jestem zawiedziony tym OX'xem. Planujecie dodać niewidzialność albo zamianę w pety? Ogólnie dawno nie było żadnego zuo.

Jeszcze dodam, że na 70lvl z ratami i pdkiem w grze w v3 leci bardzo słabo exp.

Opublikowano

Czy to "normalne" ze podczas logowania / zmiany ch tak sie laguje i musze sie "lognac i zalogowac recznie na inne ch

Opublikowano

Jestem zawiedziony tym OX'xem. Planujecie dodać niewidzialność albo zamianę w pety? Ogólnie dawno nie było żadnego zuo.

Jeszcze dodam, że na 70lvl z ratami i pdkiem w grze w v3 leci bardzo słabo exp.

Nie ma co narzekać na Exp, ponieważ jest dobry nie za szybki i nie za wolny. Plusem jest, że w grocie mooby mają obniżony dmg i każda postać nawet bez buffów sobie poradzi. 

Czy to "normalne" ze podczas logowania / zmiany ch tak sie laguje i musze sie "lognac i zalogowac recznie na inne ch

Na większości serwerach ta funkcja jest zbugowana, no ale cóż.. 

xD 

Opublikowano

Na stronie głównej jest informacja, że jutro o Godzinie 18 odbędzie się event Zuo. 

Ale mi chodzi o event na 11 listopada, podobno miało coś dropić.  ;)

Opublikowano

Ale mi chodzi o event na 11 listopada, podobno miało coś dropić.  ;)

Przepraszam bardzo, a ZUO to nie event ? ;) Nic nie pisali, że miało coś dropić pisali, że będzie event i tyle. 

Polecam. 

xD 

Opublikowano

Przepraszam bardzo, a ZUO to nie event ? ;) Nic nie pisali, że miało coś dropić pisali, że będzie event i tyle. 

Polecam. 

Dobra, zuo też dobre :D

Opublikowano

logo.png

Mała notka z Historii :

Narodowe Święto Niepodległości – polskie święto, obchodzone co roku 11 listopada, dla upamiętnienia rocznicy odzyskania przez Naród Polski niepodległego bytu państwowego w 1918 roku po 123 latach od rozbiorów dokonanych przez Rosję, Prusy i Austrię. Ustanowione w ostatnich latach II RP, przywrócone w roku 1989. Jest dniem wolnym od pracy.

Rozkład Eventów :

11.11.2014r. - godzina 0.00 - włączenie Rat Serwerowych na 24 godziny w wysokości 35%.

11.11.2014r. - godzina 0.00 - włączenie dropu Szkatułek Blasku Księżyca na 24 godziny.

11.11.2014r. - godzina 18.00 - Mega Event Zuo - kilka fal bossów oraz metinów.

Dla niektórych jest to skromny event, lecz nie możemy zapomnieć, że Event Halloween zakończył się dwa dni temu.

Życzymy wszystkim miłej gry i owocnego dropu!

Zespół CradosMT2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...