Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też zastanawiam się nad powrotem, mam tu co nieco a póki co fajnego serwera nie widać. Poprawili już misje czy dalej jedną robi się kilka godzin?

Część misji została usunięta, a w większości drop poprawiony kilkukrotnie. Zresztą osoby, które mają jeszcze misje do zrobienia, a wcześniej miały z nimi problem potwierdziły, że robi się je dużo łatwiej.

Nadal wszystko zależy od szczęścia, lecz nie rozciąga się to już w granicach kilku godzin.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Planujecie zrobić jakiś event na halloween?

pisał, że tak

Zbytnio się w cenach nie orientuje ale opłacało mi się kupić Szmaragdowy miecz 39 sr 10 krytyk 3x KD +5 do expa za 40kk ? xD

Z tego co pamiętam to niedawno to zmienili, kiedyś były rękawice na 30-1h ale zdejmowane a teraz są na 3h ale niezdejmowane. Mogli zostawić tak jak było, ale cóż. 

Serwer polecam.

nie za bardzo

Chyba nie bardzo xD ja kupiłem Ostrze 34 z kd + 5 za 12kk ;c

to koleś chyba mocno potrzebował hajsu]

Jeżeli ktoś chce zacząć grę tutaj czy już zaczął i szuka zarobku (porad) to chętnie pomogę, walcie pw

Opublikowano

Misje ze zbieraniem kwiatków to jakaś masakra, itemów dla początkujących nie ma, fmsów nikt nie sprzedaje, wszędzie tylko te ostrza po 40kk, a skąd ja mam tyle wziąć na 30lvl?Misje zrobilem wszystkie.. Medale konne praktycznie nie wchodzą, na 5 wszedł mi 1.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Misje ze zbieraniem kwiatków to jakaś masakra, itemów dla początkujących nie ma, fmsów nikt nie sprzedaje, wszędzie tylko te ostrza po 40kk, a skąd ja mam tyle wziąć na 30lvl?Misje zrobilem wszystkie.. Medale konne praktycznie nie wchodzą, na 5 wszedł mi 1.

Zielarstwo pochłania troszkę czasu. Nikt nie sprzedaje broni, bo każdy koleś, który gra na serwerze 10 minut może ją mieć - mini bossy m2 / besty / best kaptian - leci tego mnóstwo.

Opublikowano

Zaczynam grę, jaki jest aktualnie najlepszy zarobek dla małych lvl ? Ceny są w miarę normalne czy wszystko strasznie drogie ?

Opublikowano

up^

Zrobiwszy wszystkie misje do 30 poziomu będziesz miał na broń 30 lvl + 9 z sr 40+ oraz zbr na 26-34+8/9 bez kd. Na 30 robisz boja, idziesz na metiny w m2 posiedzisz tak 2-3 dni i masz kase na zbroje z kd, szmaragdzik i 1 skill P.

Polecam serdecznie serwer, zapraszam na forum ;)

Opublikowano

Zmiany w dniu 28.10.2014r. :

- Zwiększono HP niektórych bossów na mapie od 115
- Zastąpiono Metiny Wspaniałych #2 na Nefrytowej Zatoce Metinami Wspaniałych #3
- Zwiększono czas respawnu bossów na mapie od 115
- Dodano łączenie Zwoju Boga Smoków (poprzez wyrzucenie ich i podniesienie)
- Zmniejszono czas respawnu potworów na mapie od 90 poziomu z 60 sekund do 45.
- Zmnieniono poziom bossów na mapie od 115
- Poprawiono majestatyczny wachlarz i dzwon
- Usunięty KD+6, który był błędną nagrodą za OX.
- Poprawiono system ulepszeń zbroi na poziom 118

Dodatkowo chciałbym poinformować, że zaczęliśmy przygotowania do wydarzenia, jakim jest Halloween w postaci różnych ciekawych dodatków, aktualizacji i nagród.

Pozdrawiamy, Administracja.

Opublikowano

Zmiany w dniu 28.10.2014r. :

- Zwiększono HP niektórych bossów na mapie od 115

- Zastąpiono Metiny Wspaniałych #2 na Nefrytowej Zatoce Metinami Wspaniałych #3

- Zwiększono czas respawnu bossów na mapie od 115

- Dodano łączenie Zwoju Boga Smoków (poprzez wyrzucenie ich i podniesienie)

- Zmniejszono czas respawnu potworów na mapie od 90 poziomu z 60 sekund do 45.

- Zmnieniono poziom bossów na mapie od 115

- Poprawiono majestatyczny wachlarz i dzwon

- Usunięty KD+6, który był błędną nagrodą za OX.

- Poprawiono system ulepszeń zbroi na poziom 118

Dodatkowo chciałbym poinformować, że zaczęliśmy przygotowania do wydarzenia, jakim jest Halloween w postaci różnych ciekawych dodatków, aktualizacji i nagród.

ich się nie da wyrzucać...

Opublikowano

up^

Zrobiwszy wszystkie misje do 30 poziomu będziesz miał na broń 30 lvl + 9 z sr 40+ oraz zbr na 26-34+8/9 bez kd. Na 30 robisz boja, idziesz na metiny w m2 posiedzisz tak 2-3 dni i masz kase na zbroje z kd, szmaragdzik i 1 skill P.

Polecam serdecznie serwer, zapraszam na forum ;)

Zrobiłem wszystkie misje, mam dokładnie 30lvl, kasy mam jakieś 9kk, broń na 30lvl +9 kosztuje 40kk +, nie mówię już o zakupie zbroi bo tego to nikt nie sprzedaje i trzeba robić samemu. Dropnąłem fmsa, wykorzystałem na niego wszystkie bodzie które mi poleciały (coś koło 30) i fms jest +4..

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Zrobiłem wszystkie misje, mam dokładnie 30lvl, kasy mam jakieś 9kk, broń na 30lvl +9 kosztuje 40kk +, nie mówię już o zakupie zbroi bo tego to nikt nie sprzedaje i trzeba robić samemu. Dropnąłem fmsa, wykorzystałem na niego wszystkie bodzie które mi poleciały (coś koło 30) i fms jest +4..

Nie wiem jaką klasą grasz ale buff i tak się przyda. Proponuję wybrać się na wieżę orków(chyba tak to się zwało) i tam ubijać metki, beczki i wodzów... Da radę zrobić skille bez straty siana, a za resztę dropu można kupić tą bron 30lvl +9 :)

Btw. chodziłem tam z bronią na 25 +7, tylko bony na orki i hp trzeba + buff i marmur :)

...

Zapomniałem o tym, że tam do oporu bodzi leci i sam sobie wykujesz broń :) 

Opublikowano

KONKURS Z FACEBOOKA:

Witajcie! Z okazji Halloween mamy dla Was konkurs niespodziankę na Facebooku!

Do wygrania przede wszystkim:
1. Miejsce - 1500 SM + wybrany kostium & fryzura Halloween.
2. Miejsce - 1000 SM + szkatułka kostiumów halloween
3. Miejsce - 750 SM

Zasady udziału w konkursie:
- polubienie naszego fanpage'a.
- polubienie & udostępnienie tego postu
- napisanie komentarza pod tym postem: "Halloween z CradosMt2.pl"

Wyniki zostaną ogłoszone 3 Listopada pod wieczór.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Cześć mam pytanie można jakoś przypomnieć sobie loginu? :v juz jakis admin by mógł to zrobić? wysłać na emeil czy coś. :<

Napisz w zgłoszeniu swój email, do którego jest przypisane to konto lub mi na PW.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Zrobcie cos z tymi lagami/wywalaniem i zacznijcie szybciej odpisywac w tematach na forum, bo ile mozna czekac na pomoc...

Opublikowano

Nie działają przywołania bossów. Na żadnej mapie nie mogę przywołać wodza orków.

Są specjalni wyłączone bo byś sobie nafarmił różdżek ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...