Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno Zakre* :)

To beka troszkę, kiedyś było mówione : Serwer co najmniej rok ma stać, wtedy będę nagrywał. Ciekawie, nie powiem,.

Jak na serwerze można zarobić? Grałem tam jakieś 2miechy temu to dopiero po wbiciu 75 można było jakoś zarobić ( z grupą ). Zmieniło się coś?

Jeśli tak to zrobił duży błąd :P Mało ludzi, serwer przeciętny.

Zarobić mogłeś na Evencie Halloween, chodzić na Baronkę - do 8kk nawet za Zatrutą Skrzynię, jest mnóstwo sposobów, nawet dropienie ku - aura 2.5kk.

Co zrobisz nic nie zrobisz, powodzenia, ale chyba ludzie się rozczarują :P

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skad taka informacja ?

Serwer zmierza w dobrym kierunku,graczy z dnia na dzien coraz wiecej,polecam.

Z Fanpage owego serwera ;) zresztą to jest prezentacja Cradosa a my tu dyskutujemy o innym serwerze, troszkę bezsensu xD 

xD 

Opublikowano

Fajnie, że się tak udzielasz w temacie, ale mógłbyś zająć się bugami postaci np bugiem ze skilami... Kilku znajomych mi mówiło, że czekają już ponad tydzień, i ciągle skille na m.

Opublikowano

Fajnie, że się tak udzielasz w temacie, ale mógłbyś zająć się bugami postaci np bugiem ze skilami... Kilku znajomych mi mówiło, że czekają już ponad tydzień, i ciągle skille na m.

Ja nie miałem na 3 postaciach takiego problemu, jeżeli ktoś ma, niech napisze na support - nadamy ponownie dany skill na dane M i nie będzie problemu. Ciężko jest dogadać się z niektórymi, bo zarówno ja jak i on musi być w grze. Napisałeś "Bugami" - podaj jeszcze te bugi postaci.

Opublikowano

Troche ciezko jest w godzinach popołudniowych z metkami itp ;x pelno wiary ...

Ale i tak wejdzie Kowalski i napiszę że gra mało ludzi xD

Zapraszam serdecznie nas serwer :)

Opublikowano

Wszystko fajnie pięknie, ale strasznie mnie wkurza jedna rzecz już od dawana (jak kiedyś grałem) a mianowicie klient serwer. Często się wiesza, za każdym razem przy zmianie map itp (brak odpowiedzi na minimum 2sekundy), co jakiś czas muszę na nowa włączać bo lagi są (tekstury nie wyrabiają). I nie jest to wina komputera bo testowałem wiele klientów i tylko z niektórymi był taki problem. Ogólnie klient słabo zrobiony za dużo w nim naje... a za mało zoptymalizowany jest. Jak ktoś nie ma karty graficznej 2gb + procka 4 dzenie po 3,5 to czasami są problemy. Jakbyście tą kwestię ogarnęli to byłoby idealnie.

Opublikowano

Wszystko fajnie pięknie, ale strasznie mnie wkurza jedna rzecz już od dawana (jak kiedyś grałem) a mianowicie klient serwer. Często się wiesza, za każdym razem przy zmianie map itp (brak odpowiedzi na minimum 2sekundy), co jakiś czas muszę na nowa włączać bo lagi są (tekstury nie wyrabiają). I nie jest to wina komputera bo testowałem wiele klientów i tylko z niektórymi był taki problem. Ogólnie klient słabo zrobiony za dużo w nim naje... a za mało zoptymalizowany jest. Jak ktoś nie ma karty graficznej 2gb + procka 4 dzenie po 3,5 to czasami są problemy. Jakbyście tą kwestię ogarnęli to byłoby idealnie.

Powiem ci że ja osobiście mam bardzo słaby pc i client cradosa chodzi mi o wiele lepiej niż nie jednego serwera.

Opublikowano

Ja to ostatnio mam problem z dziwnymi oknami wyskakujacymi z nienacka. Wyskakuje okno ulepszania żółci potem dodaje mi jakiś kosmiczny lvl postaci i wywala z gry. Jak się gra to pół biedy ale jak się sklep wystawi i cie wywali po 3 minutach to przykro :c

Opublikowano

Ja to ostatnio mam problem z dziwnymi oknami wyskakujacymi z nienacka. Wyskakuje okno ulepszania żółci potem dodaje mi jakiś kosmiczny lvl postaci i wywala z gry. Jak się gra to pół biedy ale jak się sklep wystawi i cie wywali po 3 minutach to przykro :c

Czasem sie zdarza że wyskakują takie okienka to norma a co do wywalania to czasem są jakies lagi na serwerze ale ostatnio to już prawie się nie zdarza

Opublikowano

W grocie ten exp dalej leci tak słabo jak na początku?

Exp jest przyjemny nie za szybki ani nie za wolny ;) 

Co do Klienta to również tak mam, że po 5 min stania shopem w Jinno mam czarny Ekran i prawie 100% użycia procesora gdzie na innych serwerach staje się to dopiero po kilku godzinach. 

xD 

Opublikowano

Tream już tu grał i z tego co wiem, to już nie zagra.

Nie wiem czy grał, ale na pewno nie nagrywał. Ponieważ żadnego GamePlay ani serii z tego na serwerze na jego kanale nie ma. 

xD 

Opublikowano

Tream już tu grał i z tego co wiem, to już nie zagra.

Raczej nie grał, bo wątpię że ma czas, jeżeli nagrywa z innych serwerów grać dla siebie tak. Ja nic o tym nie wiem, a raczej bym wiedział.

Opublikowano

ehh na 48lvlu nudyyy tylko expienie a do tego nie ma gmów by zgłosić że 75lvl deda mnie na spocie w v2/v3 ,....

Gm od tego nie jest:D Zmień spot/ channel i bd okey, a jak komuś podpadłaś lub uwziął się na Ciebie to sorry, ale czasem tak bywa. 

Opublikowano

ehh na 48lvlu nudyyy tylko expienie a do tego nie ma gmów by zgłosić że 75lvl deda mnie na spocie w v2/v3 ,....

Umieram, czy to już Piekło Metinowe?

Dokładnie Góra Wspaniałych, Baronówna od 55, potem od 65 Minotaur, dodatkowo DT, ale musi wiać nudą, dodatkowo zabija Cię wyższy poziom, po prostu żałosny serwer.

Nie ma GM'ów by to zgłosić... Straszne :(

Faktycznie wieje nudą strasznie, nie ma co robić.

Opublikowano

czy dodacie opcje zmiany mobów na psy?

czy naprawicie zmiane kanałów? bo często nie przenosi

gdzie zarobić na 45? :p po poludniu jeszcze zwłaszcza jak siedzi w ch.. ludzi :P

Opublikowano

gdzie zarobić na 45? :P po poludniu jeszcze zwłaszcza jak siedzi w ch.. ludzi :P

Wydaje mi się, że ciężko jest tą zmianę kanałów naprawić ;).

579571423327107377857.png

Opublikowano

Jestem trochę zawiedziony tym, że administracja nie robi nic z moją zbugowaną postacią ( nie działające ku ), zgłoszenie wysłane prawie 2 tygodnie temu... Bez skilli nie mogę posunąć się dalej w grze, więc gra tutaj traci sens....

Opublikowano

gdzie zarobić na 45? :P po poludniu jeszcze zwłaszcza jak siedzi w ch.. ludzi :P

Rób misje cały czas, zbijaj metki w lesie oraz na krainie gigantów a nawet w v2 respi się metek na 75 no i podążaj cały czas z poziomem, ponieważ konkretne zarobki zaczynają się 90 + czyli Generały, smoki, bossy na mapach 90 + etc. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...