Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmiany w dniu 01.11:

- Dodano 2x Hae-Tae do Terenów Gildyjnych na 43 poziom
- Dodano możliwość dropu Różdżek z Hae-Tae na odpowiednim poziomie postaci
- Zamieniono bonusy kostiumów halloweenowych ze względu na pomyłkę. Jakby osoba, która zakupiła dany kostium chciała zamienić model należy napisać zgłoszenie.
- Poprawiono jeszcze dokładniej bonus Maks. PŻ +x%.
- Poprawiono IS
- Dodano możliwość wymiany KD+5 na punkty u Konfucjusza
- Dodano możliwość wymiany punkty na marmury od razu na większą ilość zamiast tylko jednej sztuki
- Poprawiono lekko czas respu Dyniowych Kamieni
- Poprawiono możliwość używania umiejętności konnych z Equus Purpura
- Dodano poprawkę do obserwowania wojen
- Przyszykowano odpowiednią ilość PŻ Metinowi na Obronę Kamieni Metin
- Stackowanie autopotów poprzez przenoszenie autopotów na siebie
- Poprawka do wyrzucania Zwojów Boga Smoków

Dodatkowo chciałbym poinformować, że przywołania bossów są celowo wyłączone na czas trwania eventu halloweenowego.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmiany w dniu 01.11:

- Dodano 2x Hae-Tae do Terenów Gildyjnych na 43 poziom

- Dodano możliwość dropu Różdżek z Hae-Tae na odpowiednim poziomie postaci

- Zamieniono bonusy kostiumów halloweenowych ze względu na pomyłkę. Jakby osoba, która zakupiła dany kostium chciała zamienić model należy napisać zgłoszenie.

- Poprawiono jeszcze dokładniej bonus Maks. PŻ +x%.

- Poprawiono IS

- Dodano możliwość wymiany KD+5 na punkty u Konfucjusza

- Dodano możliwość wymiany punkty na marmury od razu na większą ilość zamiast tylko jednej sztuki

- Poprawiono lekko czas respu Dyniowych Kamieni

- Poprawiono możliwość używania umiejętności konnych z Equus Purpura

- Dodano poprawkę do obserwowania wojen

- Przyszykowano odpowiednią ilość PŻ Metinowi na Obronę Kamieni Metin

- Stackowanie autopotów poprzez przenoszenie autopotów na siebie

- Poprawka do wyrzucania Zwojów Boga Smoków

Dodatkowo chciałbym poinformować, że przywołania bossów są celowo wyłączone na czas trwania eventu halloweenowego.

rozumiem wylaczyc przywolywanie bosów, ale dlaczego wylaczyliście również przywoływanie metinów?

Opublikowano

jeżeli administracja jest taka OK wobec graczy to proszę mi powiedzieć dlaczego jest zmieniany drop na wysokolevelowych mapach po tym, jak dostanie się tam większa ilość graczy?

Teraz na mapie 115 jest z*******y drop (pokaż sh4ke ile pereł dropi z bossa), za pare tygodni bedzie jedno wielkie gowno tam dropilo pfff

Opublikowano

jeżeli administracja jest taka OK wobec graczy to proszę mi powiedzieć dlaczego jest zmieniany drop na wysokolevelowych mapach po tym, jak dostanie się tam większa ilość graczy?

Teraz na mapie 115 jest z*******y drop (pokaż sh4ke ile pereł dropi z bossa), za pare tygodni bedzie jedno wielkie gowno tam dropilo pfff

Mylisz się drop na mapie 115 ma być dobry, lecz postaramy się wyrównać drop na mapie 90/105, aby nie było aż tak dużego przeskoku. Nie każdy wbija 115, a wiadomo że póki co tam musi być najlepszy zarobek.

Opublikowano

Nie wiem o co ten ból dupy... Chcesz mieć lepszy drop to poświęć czas na exp... Nie chce ci się expić to nie marudź że ci co przesiedzieli 5 dni przed kompem mają lepiej. Metin to czasochłonna gra. Jak się ma mniej czasu mniej się osiąga :) Gdybym miał więcej czasu pewnie bym miał już 105+ a tak się złożyło że zostały 2 lata liceum jeszcze i czasu brak :/ Nie narzekam bo na 93 też da się zarobić i to bardzo dobrze. Wysatczy chcieć

Opublikowano

Nie wiem o co ten ból dupy... Chcesz mieć lepszy drop to poświęć czas na exp... Nie chce ci się expić to nie marudź że ci co przesiedzieli 5 dni przed kompem mają lepiej. Metin to czasochłonna gra. Jak się ma mniej czasu mniej się osiąga :) Gdybym miał więcej czasu pewnie bym miał już 105+ a tak się złożyło że zostały 2 lata liceum jeszcze i czasu brak :/ Nie narzekam bo na 93 też da się zarobić i to bardzo dobrze. Wysatczy chcieć

chodzi o to, że jak ja wbiję odpowiedni lv na tą mape to drop zostanie zmniejszony (na poprzednich mapach tez tak bylo), tak samo było na heliumie, pierdolona polityka lourta. 

aa i tym eventem z*********e zjebaliście gospodarkę, dobrze, że mam odłożone 2kkk  B)  B)

Opublikowano

ciekawy event halołinowy, grałem dawniej i teraz wróciłem i mam 34 lvl, ale nie ma jednak czasu na grę

Opublikowano

chodzi o to, że jak ja wbiję odpowiedni lv na tą mape to drop zostanie zmniejszony (na poprzednich mapach tez tak bylo), tak samo było na heliumie, pierdolona polityka lourta. 

aa i tym eventem z*********e zjebaliście gospodarkę, dobrze, że mam odłożone 2kkk  B)  B)

Mylisz się, chcemy idealnie to dopasować, aby nie było takiej przepaści jak pisałem. Jak widać poziomy 90+ też potrafią zarobić i to bardzo dobrze.

Gospodarka się ureguluje po 2-3 tygodniach. Takie eventy nie są dziennie, tylko raz w roku, więc kolejny płacz, że mogę wydropić sobie perły i metale i zarobić sobie i event jest zrobiony lepiej niż odpalenie dropu dyni niczym blasków.

Nowi gracze mogą wbić na serwer i ładnie sobie zarobić - staramy się starych graczy przyciągnąć znów na serwer.

Opublikowano

Da sie tu konia ozywic?? bo u stajennego nie ma takiej mozliwosci ;p

Przy pierwszej przerwie technicznej zostanie dodana taka opcja u stajennego, aby kłopot się nie powtarzał.

Opublikowano

Da sie tu konia ozywic?? bo u stajennego nie ma takiej mozliwosci ;p

Podobno jak przeczytasz medal to ci sie wskrzesi

I znow zadam to samo pytanie administracji.

Kiedy zostanie naprawiony drop dyni, bo na 50lvl dynie w ogole nie leca w v3 (za duza roznica lvli) A TAK NIE POWINNO BYC.

Prosze o szybka odpowiedz bo czekam juz od piatku.

Opublikowano

Podobno jak przeczytasz medal to ci sie wskrzesi

I znow zadam to samo pytanie administracji.

Kiedy zostanie naprawiony drop dyni, bo na 50lvl dynie w ogole nie leca w v3 (za duza roznica lvli) A TAK NIE POWINNO BYC.

Prosze o szybka odpowiedz bo czekam juz od piatku.

Drop dyni jest tak ustawiony że dropią tylko jesli różnica lvli między tobą a mobem jest 10 lvleli.

Musisz nabić lvl albo idź do sw hwang

Opublikowano

Drop dyni jest tak ustawiony że dropią tylko jesli różnica lvli między tobą a mobem jest 10 lvleli.

Musisz nabić lvl albo idź do sw hwang

Ale ja własnie nie mam zamiaru wbijac lvla, a maja to zmienic bo napisalem do supportu tylko kurw kiedy oni to zmienią...

Opublikowano

Dobry plan. Niech zmienią cały serwer bo ty tak chcesz

Nie czaje oco ci chodzi, na 55lvlu nie moge dropic w v3 bo moby maja o ponad 10lvli wiecej niz ja no to chyba tak nie powinno byc? 

Opublikowano

A powinno być tak że 120 dropi w v3 bo tam są lepsze spoty i lepszy resp? No właśnie. Pomyśl logicznie

Ty potrafisz czytac? na 30 lvl jest drop z metka 60lvl prawda? ale gdyby 60lvl ubil metka 30lvl nie mial by dropu tak bylo zawsze

A z dropem dyni jest inaczej bo ja majac 55lvl nie mam dropu z mobow ktore maja +70lvl a tak nie powinno byc.

TERAZ ZROZUMIALES?

Opublikowano

Nie czaje oco ci chodzi, na 55lvlu nie moge dropic w v3 bo moby maja o ponad 10lvli wiecej niz ja no to chyba tak nie powinno byc? 

Nie powinno tak być i zostanie to poprawione przy najbliższej przerwie.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Nie powinno tak być i zostanie to poprawione przy najbliższej przerwie.

Tylko ja juz od piatku czekam wiec sie pospieszcie ..

Opublikowano

Admini ponawiam pytanie zablokowaliscie przywolania bosow ok to wiadomo ale dlaczego zablokowaliscie przywolania metinow?

Ponieważ wszystko opiera się na jednym queście, poprawimy to przy następnej przerwie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...