Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem trochę zawiedziony tym, że administracja nie robi nic z moją zbugowaną postacią ( nie działające ku ), zgłoszenie wysłane prawie 2 tygodnie temu... Bez skilli nie mogę posunąć się dalej w grze, więc gra tutaj traci sens....

Ostatnio 4 osobom rozwiązałem ten problem. Napisz ponownie zgłoszenie.

Opublikowano

Banujecie za WH :D ?

Wbiłem 92 na WH i bana nie ujżałem. Może dlatego, że unikałem graczy ? Jeżeli używasz go z głową to dasz rade grać na WH:)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Ostatnio 4 osobom rozwiązałem ten problem. Napisz ponownie zgłoszenie.

Jeszcze polecam dodać że zgłoszenie trzeba na mailu potwierdzić bo wiele tego nie robi a potem płacz że nie odpowiadacie...

Opublikowano

Rób misje cały czas, zbijaj metki w lesie oraz na krainie gigantów a nawet w v2 respi się metek na 75 no i podążaj cały czas z poziomem, ponieważ konkretne zarobki zaczynają się 90 + czyli Generały, smoki, bossy na mapach 90 + etc.

Wlasnie bede wbijal 75lv i poradzili mi aby dt robic

Czy jest prywatne dt?

Jak z expem do 75? Majac 2x pd

Czy expic na v2 czy v3

Opublikowano

Wlasnie bede wbijal 75lv i poradzili mi aby dt robic

Czy jest prywatne dt?

Jak z expem do 75? Majac 2x pd

Czy expic na v2 czy v3

Tak jest prywatne DT, by wejść trzeba zapłacić 500k a po kowalu 1kk. 

Exp z 1x pd jest bardzo przyjemny a z 2x to będzie dosyć szybki, oczywiście polecam expić w v3. 

xD 

Opublikowano

Tak jest prywatne DT, by wejść trzeba zapłacić 500k a po kowalu 1kk. 

Exp z 1x pd jest bardzo przyjemny a z 2x to będzie dosyć szybki, oczywiście polecam expić w v3. 

W v2 jest szybszy exp ;).

579571423327107377857.png

Opublikowano

Jaki zarobek na 75 będzie lepszy ? DT (rip,śmierć), atlantyda (prochy) czy baronówna ? 

Prochy w grocie dropią raz na 2h, lepiej już wbić 90 i na smoka chodzić. A do DT no jeżeli lubisz to możesz zarabiać, ponieważ lecą perły, metale no i jest szansa na broń 75 a wiadomo truta jest warta 200kk + 

xD 

Opublikowano

ile mniej więcej ludzi gra aktualnie w godzinach wieczornych ?  ;)

Opublikowano

Zawsze jak odpalam clienta to w********a mi milion jaakichś script errorów i muszę klikac OK jak pojebany. Od czego to mi się tak dzieje ktoś wie? :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Z powidu chyba tego ze strona jest wyswietlana w patcherze

Ile trzeba bic aby ubic baronowke?

Zależy jakie masz eq. Ale baronówka to słaby bos :) słabszy od króla pająków więc spokojnie się ją bije. I polecam nie bić tych pajeczych jaj w komnacie bo to tylko niepotrzebny wysiłek

Opublikowano

Jeżeli naprawdę gra 800+ osób to chyba zastanowię się nad powrotem.. :)

Jakieś update są,czy nic ? :)

Co miesiąc jest MegaUpdate, częste eventy, reklama też powróciła, nic tylko grać ;).

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nie da rady abyście zrobili, że łuczniki w grocie podchodzą jak reszta? I tekstury z podmianą na pieski ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Nie da rady abyście zrobili, że łuczniki w grocie podchodzą jak reszta? I tekstury z podmianą na pieski ?

Łucznik to łucznik, do kiedy on podchodzi to gracza, przecież strzela ze strzał :)

Jest taka łatka na forum do podmiany moobków na psy.

Taki patent dobry będzie na serwer easy.

Opublikowano

Widzę,że z tą podmianą na psy nic nie zrobiono od początku severa ,mimo tego ze było tyle próśb :D
Mam nadzieję,ze jednak zostanie to wprowadzone gdyz przydaloby sie.. :P

715a95fd31834.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...