Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brak zainteresowania ze strony administracji , nie polecam.

Nie polecam 2/10 administracja gówniana.

Rozumiem, że koledzy pomylili serwery i to jest przypadek, że napisali post za postem u nas, chociaż wcześniej nie interesowali się serwerem?

A kiedy zrobicie tą przerwe?

Najprawdopodobniej dzisiaj lub jutro. Jeszcze nie wiemy.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozumiem, że koledzy pomylili serwery i to jest przypadek, że napisali post za postem u nas, chociaż wcześniej nie interesowali się serwerem?

baksiu to najwieksze gowno, znane najbardziej z chodzenia na jagody z babcią 

Opublikowano

Nie to nie przypadek ale jak się 3 tygodnie czeka na odzew z supportu to aż się wchodzi na mpc i piszę negatywnie opinie.

Opublikowano

Nie to nie przypadek ale jak się 3 tygodnie czeka na odzew z supportu to aż się wchodzi na mpc i piszę negatywnie opinie.

Ciekawe, ponieważ obecnie mamy 13 zgłoszeń, a najstarsze jest 5 dni temu dodane.

Nikt jakoś nie miał problemu z supportem, nagle 2 panów wypłynęło.

Opublikowano

Ja polecam serwer, widać, że graczy przybywa, event na halloween też nieźle wymyślony, serwer się bardzo dobrze trzyma, są częste poprawki i update'y :).

579571423327107377857.png

Opublikowano

Ciekawe, ponieważ obecnie mamy 13 zgłoszeń, a najstarsze jest 5 dni temu dodane.

Nikt jakoś nie miał problemu z supportem, nagle 2 panów wypłynęło.

No bo było na delikatny temat ktoś przeczytał i usunął, nawet nie odpisał. Smiech na sali że Administracja faworyzuje swoich znajomych.

Opublikowano

No bo było na delikatny temat ktoś przeczytał i usunął, nawet nie odpisał. Smiech na sali że Administracja faworyzuje swoich znajomych.

Administracja nikogo nie faworyzuje, za wszelką cenę próbujesz zaszkodzić serwerowi, może napisałeś coś zbędnego, to ci usunęli. :)

Opublikowano

To napisz tutaj ten delikatny temat - skopiuj lub napisz ponownie. Czekam na tą faworyzację, której nie ma, nie było i nie będzie, ale są osoby takie jak ty, które wiedzą lepiej.

Opublikowano

No dzisiaj drastyczny wzrost shopów w mieście, czyżby to zasługa eventu ? ;d Serwer polecam, bardzo przyjemny i jest co robić. 

Pewnie tak, mam nadzieję że wiele osób zostanie na dłużej. Dzięki i zapraszamy na serwer.

Opublikowano

Można się dorobić na tym evencie?

Ile osób gra w godzinach szczytu?

Opłaca się grać?

Można się dorobić i to bardzo. Kwestia chęci, ludzie nawet marudzili że dużo się zarabia i gospodarka siądzie, ale wszystko się unormuje po evencie.

Gra w tygodniu 650/700 ludzi, dzisiaj na evencie było 850+ ludzi.

Myślę, że warto stoimy od 31 Lipca, raz w miesiącu są mega aktualizacje, ciągle staramy się serwer dopracować do perfekcji.

Opublikowano

Można się dorobić i to bardzo. Kwestia chęci, ludzie nawet marudzili że dużo się zarabia i gospodarka siądzie, ale wszystko się unormuje po evencie.

Gra w tygodniu 650/700 ludzi, dzisiaj na evencie było 850+ ludzi.

Myślę, że warto stoimy od 31 Lipca, raz w miesiącu są mega aktualizacje, ciągle staramy się serwer dopracować do perfekcji.

Zachęciłeś mnie, mam nadzieje że serwer nie padnie czy coś, i nie będzie totalnej wyjebki administracji na serwer.

Opublikowano

Serwer po poprawkach wspaniały, idealny medium. Konkurencja jest daleko w tyle. Event świetny, idzie się dorobić. Zapraszam wszystkich!

Opublikowano

Powiem szczerze, że to jest pierwszy serwer, który ma tyle nowości i się bardzo dobrze trzyma, dodatkowo dbacie o bezpieczeństwo, nic tylko GRAĆ!  <3

#Edit: Kiedy będzie działał olejek zmiany królestwa?

Opublikowano

Korci mnie, by sobie tutaj pograć..

Jak często są eventy typu ~ OX, ZUO?

Najlepszy zarobek na niskim lvl?

Jak z expem np 1 - 75?

Trudno o ulepki/eq itd?

Wojny gildii jako tako są?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Korci mnie, by sobie tutaj pograć..

Jak często są eventy typu ~ OX, ZUO? Eventy są dosyć często (na stronie jest kalendarz.)

Najlepszy zarobek na niskim lvl? Bicie metinów (Głównie zarabia się na zmiankach i egzo, które dropią z metinów.)

Jak z expem np 1 - 75? Exp nie jest jakoś trudny.

Trudno o ulepki/eq itd? Dosyć łatwo (W v3 leci ogrom ulepek.)

Wojny gildii jako tako są? Są.

Ponawiam pytanie, kiedy będzie działała zmiana królestwa?

@Edit: Jeszcze wczoraj nie działało :D

Opublikowano

Ponawiam pytanie, kiedy będzie działała zmiana królestwa?

@Edit: Jeszcze wczoraj nie działało :D

Zapewne był jakiś event i zostało zablokowane :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...