Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę,że z tą podmianą na psy nic nie zrobiono od początku severa ,mimo tego ze było tyle próśb :D

Mam nadzieję,ze jednak zostanie to wprowadzone gdyz przydaloby sie.. :P

Łucznik to łucznik, do kiedy on podchodzi to gracza, przecież strzela ze strzał :)

Jest taka łatka na forum do podmiany moobków na psy.

Taki patent dobry będzie na serwer easy.

579571423327107377857.png

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest taka łatka na forum do podmiany moobków na psy.

możesz podać linka? :P bo szukałem ... ale :D

Szybciej to jedynie możesz kupic :D.

te te, nie bądź taki mądry :P

@topic ile trzeba bić w lodową wiedźmę aby ją ubić?

Opublikowano

Mam pytanie:
- Warto zacząć teraz od nowa po przerwie może 1-3 miesiące
- Da się jeszcze osiągnąć największy poziom?
- Dużo gra ludzi jeszcze?

Opublikowano

Mam pytanie:

Warto, warto, dużo nowości jest ;).

No zawsze się da osiągnąć, to tylko kwestia czasu.

No gra dużo, 900/1,1k

579571423327107377857.png

Opublikowano

Mam pytanie:

- Wystarczą chęci a nowości na serwerze wynagrodzą Ci poświęcony czas

- Jasne, że się da

- Nie skłamie jak napiszę, że w godzinach "szczytu" licznik wskazałbym 1k

Opublikowano

Mam pytanie:

Serwer jest stabilny i cały czas rozwijany, więc warto. 

A czemu nie ? 

W miarę okej, jest z kim handlować ; ) 

Watro grac puki ma doba reklamę  wiadomo co sie dzieje z serwami bez reklamy 

Reklama jak reklama, mogła by być ciup większa, żeby również shinso się rozwinęło bo w tej chwili shopy tylko w jinno. 

xD 

Opublikowano

Serwer jest stabilny i cały czas rozwijany, więc warto. 

A czemu nie ? 

W miarę okej, jest z kim handlować ; ) 

Reklama jak reklama, mogła by być ciup większa, żeby również shinso się rozwinęło bo w tej chwili shopy tylko w jinno. 

Powiem ci że jeśli chodzi o reklamę to teraz ciężko z tym a to dlatego że jest tyle serwerów a co do Youtuberów jest ich wielu ale mało który się przykłada no i tak to potem wychodzi że mało co daje.

Opublikowano

Powiem ci że jeśli chodzi o reklamę to teraz ciężko z tym a to dlatego że jest tyle serwerów a co do Youtuberów jest ich wielu ale mało który się przykłada no i tak to potem wychodzi że mało co daje.

Dokladnie np. taki ZabQ,za czasow Arkana szlo go ogladac jednak woda sodowa uderzyla mu do glowy,zmienil sie o 180% i koniec koncow nagrywa byle co z byle czego.

Srij9JT.png

Opublikowano

Dokladnie np. taki ZabQ,za czasow Arkana szlo go ogladac jednak woda sodowa uderzyla mu do glowy,zmienil sie o 180% i koniec koncow nagrywa byle co z byle czego.

Im większa ilość widzów tym większe zmiany są potrzebne ale serie nadal prowadzę tak samo a czasy Arkana to co innego. Naa serie z cradosa nikt nie narzeka :) 

Opublikowano

Im większa ilość widzów tym większe zmiany są potrzebne ale serie nadal prowadzę tak samo a czasy Arkana to co innego. Naa serie z cradosa nikt nie narzeka :)

Glownie mialem na mysli poboczne serie,ktore konczyly sie na kilku odcinkach jednak nie ma sensu rozwijac tego tematu.

@Max lvl bedzie w przyszlosci zwiekszany?

Srij9JT.png

Opublikowano

Glownie mialem na mysli poboczne serie,ktore konczyly sie na kilku odcinkach jednak nie ma sensu rozwijac tego tematu.

Zapewne tak bo mowmy za 2msc co beda robic ale pewnie poczekaja na wbicie maxa przez kilka osob i wtedy beda dzialac

@topic pobralem ta latke na widocznosc psow ale nie dziala ;x

Opublikowano

imbecyl nie zdal klasy, przyszlosci nie ma zadnej to musi sobie chlopak radzic zarabiajac 10zl za odcinek z metina xD

@topic

jak sytuacja wygląda? zmieniło się coś od września, mniej czy więcej zainteresowania serwerem przez administracje?

Opublikowano

imbecyl nie zdal klasy, przyszlosci nie ma zadnej to musi sobie chlopak radzic zarabiajac 10zl za odcinek z metina xD

@topic

jak sytuacja wygląda? zmieniło się coś od września, mniej czy więcej zainteresowania serwerem przez administracje?

a co ty możesz wiedzieć o mojej przyszłości haha jak mnie rozbraja to że ludzie myślą że wiedza więcej o mnie niż ja sam o sobie..

Co do serii pobocznych: Prezentacje czy krótkich serii to ok sam nie raz o tym mówiłem że to serie zarobkowe i nie specjalnie z własnej inicjatyw.

PS. nie mam co ukrywać wiec z początku byłem "napalony" na zyski i tak to wychodziło ale im teraz wiecej w tym siedzę tym bardziej staram się robić jakieś dłuższe serie jak i bardziej się do nich przykładam.

@Moim zdaniem nie ma sensu juz dodawanie większego lvl'a bo to juz tylko popsuje klimat tego serwer przy obecnym expie jaki jest prędzej wolałbym jakies nowe dungeony na które można pobiegać bo jednak tego mi troszkę brakuje

Opublikowano

@topic

W tym czasie weszły dwa ogromne megaupdate #2 oraz megaupdate #3 - bardzo dużo rzeczy zostało zmienione/dodane sam przez nie zacząłem tu grać, więcej info na forum serwera masz ;) 

polecam. 

xD 

Opublikowano

Jest misja na niski lv ze trzeba bic przekelete wilki nilem te na imha i nic... poradzicie? :P

Niektóre questy robi się wyjątkowo długo, bij tak długo te wilki w m3 aż wyleci Ci potrzebny przedmiot. - Jeżeli o to chodzi, na przyszłość polecam skupić się bardziej na sformułowaniu pytań, bo ciężko zrozumieć o co chodzi. 

xD 

Opublikowano

Jeśli dostałem konto 95 lvl mental z full eq takim ładnym + jakaś kaska na start + buff 75 lvl z buffami na P to co mi polecacie.

Grać na tym koncie i uczyć się grać na serwerze, czy zagrać od nowa ale oczywiście z pomocą buffa + itemkami, hajsem z woja.

Nie wiem jakie są ulepszacze, gdzie się je dropi, jakie są bossy, mapy, jakie bony w ogóle, nic nie wiem, pierwszy raz wbiłem na serwer kiedy otrzymałem woja.

woj po wszystkich misjach jest jak coś.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Jeśli dostałem konto 95 lvl mental z full eq takim ładnym + jakaś kaska na start + buff 75 lvl z buffami na P to co mi polecacie.

Grać na tym koncie i uczyć się grać na serwerze, czy zagrać od nowa ale oczywiście z pomocą buffa + itemkami, hajsem z woja.

Nie wiem jakie są ulepszacze, gdzie się je dropi, jakie są bossy, mapy, jakie bony w ogóle, nic nie wiem, pierwszy raz wbiłem na serwer kiedy otrzymałem woja.

woj po wszystkich misjach jest jak coś.

No taka gra to szczerze troszkę bezsensu, bo nic o serwerze nie wiesz. Ale jeżeli posiadasz już tego wojownika z dobrym EQ to polecam dążyć z levelem oraz dalszym EQ. Rób wszystkie misje oraz zarabiaj na mapie od 90 (bossy i metki) eventualnie chodź na smoki i generały. 

xD 

Opublikowano

Myślę że graj sobie na tym woju. Poszperaj trochę na forum w poradnikach tam znajdziesz m. in. Repsy bosów metinów na mapie 90. I inne przydatne informacje. Skoro grałeś w metina kiedyś to pewnie wiesz że to nie jest za bardzo skomplikowana gra :)

Opublikowano

smoki to trochę lipa, bo byłem wczoraj na jednym to dosłownie brakuje mi kilku 2-3k dmg żeby ubijać go na lajcie, a jednak mam wszystko odpalone.

Z metków na mapie 90 nie leci nic.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Dt zbugowane?

Kumpel byl i na 6 pietrze nie mial metkow

Mi nie dropnela zadna pieczec przez 20min. Zbijalem caly spot..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...