Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobry serwer ale błagam was, zróbcie jakąś porządną reklamę, bo przy stanie 500graczy nawet jeżeli serwer jest naprawdę spoko odechciewa się grać. :(

OsoInternational.jpg

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo dobry serwer ale błagam was, zróbcie jakąś porządną reklamę, bo przy stanie 500graczy nawet jeżeli serwer jest naprawdę spoko odechciewa się grać. :(

Nudzi mnie już odpowiadanie cały czas na to samo. Jeżeli uważacie że reklama to tylko kwestia kasy to dalej tak myślcie, na pewno przy tworzeniu serwera się przekonacie jak jest.

Opublikowano

Dołączam się do pytania :P

Przeważnie na każdym serwerze w tym okresie jest Event, więc moim zdaniem takie pytania są zbędne szczególnie w przypadku Crados'a gdzie administracja jest naprawdę dobra, wydaje mi się, że możecie się spodziewać jakiegoś miłego urozmaicenia czasu w tym okresie.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Zmiany Wprowadzone w dniu 21.10.2014r.

- Poprawiono Rajdy Wspaniałych

- Poprawiono zdobywanie doświadczenia (osoby zdobywające doświadczenie na rajdach otrzymały, bądź otrzymają w ciągu 24 godzin karę w postaci zmniejszenia poziomu postaci)

- Poprawiono komunikaty o zabijaniu bossów

- Poprawiono drop, bossy i metiny na mapie 115+

- Poprawiono metiny na mapie 90+

- Poprawiono kilka misji

- Poprawiono system ulepszeń nowych setów

- Poprawiono handlowanie niektórymi przedmiotami

- Poprawiono system osiągnięć

- Poprawiono umiejętności Smoczy Skowyt i Leczenie

- Poprawiono obrażenia niektórych topazowych broni

- Zmieniono częściowo bonusy trzech ostatnich setów zbroi

oraz znacznie wiele innych mniejszych zmian...

Aby wszystko działało należy zaktualizować clienta Patcherem lub pobrać łatkę :

xxx

Proszę o skan. /2h

@Sh4keŸ

Opublikowano

kolejny raz pytam

bedzie event na halołin?

Będzie, to chyba wiadome jest :)

Dołączam się do pytania :P

Będzie, to chyba wiadome :)

Tak utrzymuje się. Może wznowicie serie u Youtuberów od nowa ? żeby wybić licznik ? :)

Od nowa nagrywa ZabQ, również Diablo będzie nagrywał, tylko skończy jedną serię, wczoraj doszedł Keiusek, jest dużo osób nagrywających,  jak pisałem to nie takie łatwe, nawet jeżeli ma się kontakty.

Polecam serwer.Wbiłem pierwszy maxa i skończyłem grę.Teraz trochę żałuje po tym co tutaj widze :D

No to czas wrócić xD

Opublikowano

Będzie, to chyba wiadome jest :)

Będzie, to chyba wiadome :)

Od nowa nagrywa ZabQ, również Diablo będzie nagrywał, tylko skończy jedną serię, wczoraj doszedł Keiusek, jest dużo osób nagrywających,  jak pisałem to nie takie łatwe, nawet jeżeli ma się kontakty.

No to czas wrócić xD

Przekonaj do gry wallandera ;)

Opublikowano

Przekonaj do gry wallandera ;)

Słuchaj, w jednym z filmów spytał się gdzie grać - jaki serwer widzowie polecają. Mnóstwo osób pisało Crados, na co on napisał, że nie, bo założycielem jest YouTube'r. Nie tłumaczył tego niczym, bo nikt tego nie zrozumiał, a dużo osób chce, aby pograł u nas, lecz prosić się nie będziemy, bo ileż można.

Opublikowano

Opłaca się grac? :))

Tak serwer jest bardzo rozwinięty, jest na nim sporo questów oraz innych rzeczy których nie ma na innych serwerach. Jeżeli lubisz serwery na których jest co robić, serwer jest właśnie dla Ciebie. Ja osobiście sam zacząłem tu grę i gra się bardzo fajnie. 

xD 

Opublikowano

Serwer polecam, jest co robić, jednak ciągnie mnie na latwiejszY. Jeśli ktoś lubi mediumy to warto zagrać, chętnie dam eq tu za eq Vir**** , ale to już pw :)

Opublikowano

Zbytnio się w cenach nie orientuje ale opłacało mi się kupić Szmaragdowy miecz 39 sr 10 krytyk 3x KD +5 do expa za 40kk ? xD 

Dlaczego na serwerze nie ma rakwiczek sciaganych? np chce zalozyc rekawice na 1 metka, to musze juz na cale 3h.

Z tego co pamiętam to niedawno to zmienili, kiedyś były rękawice na 30-1h ale zdejmowane a teraz są na 3h ale niezdejmowane. Mogli zostawić tak jak było, ale cóż. 

Serwer polecam. 

xD 

Opublikowano

Wallandera muszą przekonać jego widzowie a nie administracja danego serwera ;)

Gówno prawda , gadałem z nim na skajpie powiedział że mi nagra itp hajs był przygotowany za 2 dni mi napisał że jednak idzie na drejkona bo mu więcej płacą. Z niego jest kolejny jutuber x PA$JA

Zbytnio się w cenach nie orientuje ale opłacało mi się kupić Szmaragdowy miecz 39 sr 10 krytyk 3x KD +5 do expa za 40kk ? xD

Z tego co pamiętam to niedawno to zmienili, kiedyś były rękawice na 30-1h ale zdejmowane a teraz są na 3h ale niezdejmowane. Mogli zostawić tak jak było, ale cóż. 

Serwer polecam. 

Chyba nie bardzo xD ja kupiłem Ostrze 34 z kd + 5 za 12kk ;c

@topic

Serwer nawet polecam , postanowiłem wrócić. Zobaczymy na jak długo ~ wszystko zależy od tego co chłopaki wymyslą na event hallowen bo jak kolejny drop szkat tak jak na dreikonie na każdą okazje dropią te same szkaty z tym samym dropem to ja podziękuje bo będzie widać że nawet nie chce wam się czasu na event poswięcic. :>

Opublikowano

Też zastanawiam się nad powrotem, mam tu co nieco a póki co fajnego serwera nie widać. Poprawili już misje czy dalej jedną robi się kilka godzin?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...