Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cały czas jest event i już  działa :D

Był wyłączony ze względu na Event Obrona Kamieni Metin oraz na raty dla danego królestwa. Już wszystko śmiga.

Opublikowano

Jak mi się w sobotę plany pokrzyżują i nie będzie tak jak chciałem to zagram z wielką przyjemnością i zagram tutaj. Oglądam youtuberów co nagrywają serie z Cradosa i to bardzo motywuje do zagrania tutaj :3

ddz8gi.png

Opublikowano

Co zrobić, bo strona mi nie działa?

Strona przecież działa ;d bynajmniej jak teraz sprawdzałem. 

Serwer polecam, bardzo przyjemny mediumek coraz więcej ludzi ;) 

xD 

Opublikowano

Strona przecież działa ;d bynajmniej jak teraz sprawdzałem. 

Serwer polecam, bardzo przyjemny mediumek coraz więcej ludzi ;)

@GordOnix Pisze mi "strona chwilowo nie dostępna."

Opublikowano

Ale mi nie chodzi o rajdy, tylko takie coś jak ww,baronka itp.

Jest tego wystarczająco : Góra Wspaniałych, Komnata Minotaura, Baronówna, DT (jest zmodyfikowane znacznie), Bramy Piekieł, Komnata Smoka z Atla, Strażnica Nemere + Rajdy.

Opublikowano

Jest tego wystarczająco : Góra Wspaniałych, Komnata Minotaura, Baronówna, DT (jest zmodyfikowane znacznie), Bramy Piekieł, Komnata Smoka z Atla, Strażnica Nemere + Rajdy.

a dlaczego obiecanego patcha około 3-4 dni temu nie ma do dziś? miał zrobić to że mozna przywoływać metiny i poprawić pare mniejszych rzeczy

Opublikowano

a dlaczego obiecanego patcha około 3-4 dni temu nie ma do dziś? miał zrobić to że mozna przywoływać metiny i poprawić pare mniejszych rzeczy

Zdecydowaliśmy nie rozdzielać tego. Event kończy się w niedzielę, nikt nie zbiednieje, jeżeli jeszcze 1 dzień nie będzie mógł przywołać metina.

Opublikowano

Łooo lepsza blokada niż na PL'u ! Props dla technika :>

Ile online ?

+ 800

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Przez event zrobiłem co to chciałem, zarobiłem ponad 2kkk na rózgach i dyniach, także start na serwerze w moim wykonaniu jak najbardziej na plusie. Serwer polecam i zapraszam ;) 

Tak w ogóle do czego służą te groty które lecą z bossów ? bo mam od cholery tego i nie wiem co mam z tym zrobić. 

xD 

Opublikowano

Przez event zrobiłem co to chciałem, zarobiłem ponad 2kkk na rózgach i dyniach, także start na serwerze w moim wykonaniu jak najbardziej na plusie. Serwer polecam i zapraszam ;)

Tak w ogóle do czego służą te groty które lecą z bossów ? bo mam od cholery tego i nie wiem co mam z tym zrobić. 

jeden z przykładów jak administracja rozpierdoliła gospodarke  B)  B)  B)  B)  B)  B)

Opublikowano

jeden z przykładów jak administracja rozpierdoliła gospodarke  B)  B)  B)  B)  B)  B)

Jest to chwilowe po evencie raczej ceny wrócą do normy, ale racja najbardziej ucierpiały na tym Red perły, były warte 13-15kk a teraz ledwo za 6kk schodzą. 

xD 

Opublikowano

Jest to chwilowe po evencie raczej ceny wrócą do normy, ale racja najbardziej ucierpiały na tym Red perły, były warte 13-15kk a teraz ledwo za 6kk schodzą. 

ludzie maja po 200+ pereł, więc nie wróci do normy :v

Opublikowano

ludzie maja po 200+ pereł, więc nie wróci do normy :v

Ludzie żeby przerobić z Anielskiego na Przeklęty to wydają po 100 pereł + także uwierz, że te wszystkie wydropiene perły szybko zostaną wykorzystane i ceny wrócą do normy. 

xD 

Opublikowano

Ludzie żeby przerobić z Anielskiego na Przeklęty to wydają po 100 pereł + także uwierz, że te wszystkie wydropiene perły szybko zostaną wykorzystane i ceny wrócą do normy.

Dokładnie. Ceny wrócą do normy a możliwe że za jakiś czas nawet ceny pereł podskoczą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...