Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zuo w miarę spoko było, nie ma co się dziwić, że dużo wszystkiego nie dawali, ponieważ niedawno był Event Halloween i jakby jeszcze tu dowalili to by Rynek całkiem upadł. Osobiście ubiłem kilka wróżek + sporo riperów oraz Nieb śmierci. 

Będzie event na boże narodzenie ? 

Do bożego narodzenia został ponad miesiąc, więc na to jeszcze jest czas ; D 

xD 

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie event na boże narodzenie ? 

Będzie Event i to duży i rozbudowany, tak samo jak było na Halloween - będzie można zarobić ładnie.

Opublikowano

Opłaca się grać ? Bo z tego co widziałem po m1 to graczy nie jest za wiele a i dlaczego nie zmienicie administracji skoro cały Kirek nawet nie nagrywa z cradosa tylko z innych serwerów ?

Opublikowano

Opłaca się grać ? Bo z tego co widziałem po m1 to graczy nie jest za wiele a i dlaczego nie zmienicie administracji skoro cały Kirek nawet nie nagrywa z cradosa tylko z innych serwerów ?

W Shinso może dużo ludzi nie ma, ale za to w Jinno jest sporo. Najważniejsze jest to, że jest z kim grać i handlować.

xD 

Opublikowano

Jakie runy do peta wlozyc do expa?

Zielona runa na ludzi +12 droga jest?

Czy runy sa od razu max?

Do expa potwory + wartość. 

Runa 12 an ludzi jest warta około 5kk max. 

xD 

Opublikowano

Jakie runy do peta wlozyc do expa?

Zielona runa na ludzi +12 droga jest?

Czy runy sa od razu max?

Jak jesteś bodym to polecam wartość i obrone, a tak to potwory i wartość.

579571423327107377857.png

Opublikowano

w ile dni wbije maksymalny lvl jak bym grał dziennie po 3h ?

Do 88 leci dosyć okej, ale potem zaczynają się schody, nie jestem wstanie Ci powiedzieć w ile wbijesz, bo wszystko zależy od Ciebie. No i oczywiście wątpię abyś expił tylko na serwerze, ponieważ na serwerze występuje sporo misji, które opłaca się robić. 

Kamienie dynii sa nadal na mapach robia lagii. Sam mam ich kilka i czemu dropu nie ma z nich..

Zapewne przy kolejnej przerwie zostaną usunięte ;d 

xD 

Opublikowano

Mało ludzi? Pokaż mi serwer (tego typu), który jest ciągle rozwijany, regularnie prowadzone eventy po ponad 3 miesiącach serwera.

Będzie jakaś większa reklama ? 

A mała jest? Wydajemy nie mało na nią.

Kamienie dynii sa nadal na mapach robia lagii. Sam mam ich kilka i czemu dropu nie ma z nich..

Przy pierwszym resecie, który się odbędzie na serwerze kamienie znikną.

Opublikowano

Będzie jakaś większa reklama ? 

Ilość graczy jest okej, nie wyobrażam sobie serwera z większą ilością, gdyż teraz jest ciężko o metki i bossy na 90 + a gdyby było więcej bydła to już nie wiem, totalna masakra a tak jest przyjemnie. 

xD 

Opublikowano

Sh4ke reklama jest ok. Fajnie by było zobaczyć treama na serwerze ;) rozmawialiście z nim?

A no faktycznie, teraz zakończył serię z dreikona, więc warto z nim pogadać, zawsze jakaś reklama ;) 

Serwer polecam. 

xD 

Opublikowano

A no faktycznie, teraz zakończył serię z dreikona, więc warto z nim pogadać, zawsze jakaś reklama ;)

Serwer polecam. 

Tream ma już zaplanowaną serię podobno ^^

Co do serwera to naprawdę gorąco polecam, mimo iż skończyłem grę gdzieś we wrześniu to dalej go ciepło wspominam i niebawem pewnie powrócę na niego, 1,1kkk na postaci dalej sobie leży :D

tenor.gif

Opublikowano

nie rozumiem po co ta cała reklamy pseudo YT :)

jak ktoś widzi dobry serwer to nie ma co patrzeć na reklamę tylko wbić i samemu zobaczyć.

Opublikowano

Co opłaca się kupić w is ? Bo z tego co widze to nic takiego w nim nie ma.

Ps. Moglibyście zacząć rozdawać jakieś kody na sm co jakiś czas na pewno to przyciągnie ludzi.

Opublikowano

Co opłaca się kupić w is ? Bo z tego co widze to nic takiego w nim nie ma.

Ps. Moglibyście zacząć rozdawać jakieś kody na sm co jakiś czas na pewno to przyciągnie ludzi.

Ostatnio rozdałem 3x 100 sm dla widzów.

Sh4ke robi konkursy na swoim kanale co jakiś czas

Dokładnie.

nie rozumiem po co ta cała reklamy pseudo YT :)

jak ktoś widzi dobry serwer to nie ma co patrzeć na reklamę tylko wbić i samemu zobaczyć.

Takie czasy, jak widać coraz więcej osób wita u nas.

Opublikowano

Ja ciągle mam nadzieje, że Wallander wbije i rozreklamuje serwer ;).

Jak serwer jest dobry, to się sam broni, nie mam reklamy ogromnej, lecz chyba posiadamy dobrą opinię - ciekawego mediuma, który ciągle się rozwija a to dobry znak.

Nie mamy w planach prosić się niektórych o reklamę, bo jak wiecie niektórzy płacą ogromne ceny,a serwer nie jest tego wart.

PS. Ktoś wie jaki serwer wybrał sobie?

Opublikowano

Jak serwer jest dobry, to się sam broni, nie mam reklamy ogromnej, lecz chyba posiadamy dobrą opinię - ciekawego mediuma, który ciągle się rozwija a to dobry znak.

Nie mamy w planach prosić się niektórych o reklamę, bo jak wiecie niektórzy płacą ogromne ceny,a serwer nie jest tego wart.

PS. Ktoś wie jaki serwer wybrał sobie?

Podobno Zakre* :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jak na serwerze można zarobić? Grałem tam jakieś 2miechy temu to dopiero po wbiciu 75 można było jakoś zarobić ( z grupą ). Zmieniło się coś?

Podobno Zakre* :)

Jeśli tak to zrobił duży błąd :P Mało ludzi, serwer przeciętny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...