Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CradosMt2.pl [Dedyk] [Medium]

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć! W trosce o Waszą przyjemną rozgrywkę przeprowadzimy o godzinie 3:10 (piątek) przerwę techniczną, która potrwa ok. 15 - 20 minut. Ma ona na celu usprawnić jeszcze bardziej channele, poprawić ItemShop oraz poprawić Monumenty. Podczas tej przerwy konta zostaną wyłączone i może przez chwile wyskakiwać komunikat o niepoprawnych danych podczas logowania do gry.
Za problemy przepraszamy.

Pozdrawiamy, administracja.

Opublikowano

Po pewnej nocy mogę stwierdzić?

Że serwer jest zaje3isty !!!! Na prawdę miło się gra od samego początku misje nie są nudne a nagrody z nich świetnie dopasowane.

Bardzo ciekawy system z beczkami coś nowego oraz zielarstwo mam nadzieję, że na wyższym poziomie będzie trochę trudniej z tymi mobkami.

Świetnie dopasowany drop z metinów o księgi nie jest trudno ani o rady i zwoje Egzo.

Dobrze rozbudowany IS.

Oraz ciekawe rajdy i nowy biolog z początku.

Polecam na 100% !!!

Mam pytanie ten pet co dostaje się go z misji na 30+ czym różni się od peta z IS? Tylko wyglądem?

837371446280124127260.png
Opublikowano

Nie patrzyłeś na raty serwera? To lepiej nie myśl.

Administracja sama się zdecydować nie może, w prezce hard w nazwie medium.

Taki typowy hard, ale raczej unowocześniony. Wedle gustu, jak dla mnie za ciężkie raty. :)

Mimo wszystko dla typowych hardowców jest to perełka.

Jak dla Ciebie to hard to nie wiem czy grałeś kiedykolwiek na hardzie. 10h serwer stoi, a zaraz będzie 70 lvl.

Dużo ludzi online?

Opublikowano

Dokładnie serwer zaje3isty, chce się grac.

Wszystko jest dopracowane, nawet misje chce się robić. 

Jeżeli ktos się zastanawia czy grać, niech wbija bo warto !

Zapraszam !!! 

wolf.gif

Opublikowano

Po pewnej nocy mogę stwierdzić?

Że serwer jest zaje3isty !!!! Na prawdę miło się gra od samego początku misje nie są nudne a nagrody z nich świetnie dopasowane.

Bardzo ciekawy system z beczkami coś nowego oraz zielarstwo mam nadzieję, że na wyższym poziomie będzie trochę trudniej z tymi mobkami.

Świetnie dopasowany drop z metinów o księgi nie jest trudno ani o rady i zwoje Egzo.

Dobrze rozbudowany IS.

Oraz ciekawe rajdy i nowy biolog z początku.

Polecam na 100% !!!

Mam pytanie ten pet co dostaje się go z misji na 30+ czym różni się od peta z IS? Tylko wyglądem?

Tak różni się tylko wyglądem, od dzisiaj rusza kampania reklamowa. Musimy jeszcze zadbać o stabilność serwera i nic tylko grać ;)

Opublikowano

Mam nadzieje co do tej reklamy, bo chciałoby się tych + 800 graczy. 

Na stronie pisze ze najbliższy event 30 sierpnia, a 4 sierpnia jest jakis event. 

i punkty rangi mogłyby  mniej lecieć bo zaraz każdy bedzie miał 'rcyerską' a ta ranga zawsze oznaczała ze ktos długo gra itp. 

wolf.gif

Opublikowano

Mam problem, mianowicie nie działa mi strona ani nie mogę spatchować clienta.

Strona mi działa !

A pacher wyskakuje ci coś czy tylko błędy masz ?

Bo jeżeli błędy to pachuj do skutku i wyłącz wirka.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Dziwna sprawa bo gdy wejdę na stronę na telefonie z pakietu to normalnie mi działa, a jak spróbuję na telefonie z wi-fi to też nie trybi.

2vtoz2w.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...