Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMt2.com [Dedyk] [Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 772
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Narzekacie na lagi, mam procek pentium 1,8ghz, 4ramu i GeForce 820M, net 12mb i od startu serwera na żadnej mapie nie miałem żadnych lagów, nawet na mapie 80 jak to sie wiekszasc skarży bijac metka + cały spot przy tym. Wiec nie gadajcie ze sa lagi...

polecam ,gra sie przyjemnie jedynie co wkurza to kd, bony też ladnie wchodza.

, że ty nie masz lagów nie znaczy, że inni też nie mają. Ewidentny błąd optymalizacji serwera. Nie znasz się nie wypowiadaj się. :)

btw. Zmieńcie nazwę tematu na:

ShivaMt2.com - Tak zlagowanego serwera jeszcze nie widziałeś! [Dedyk] [Easy]
Opublikowano

Okej po konserwacji serwer śmiga jak trzeba, zobaczymy jak będzie jutro przy 1000+ graczy.

Aktualnie 750 online, a nic nie ścina, wcześniej przy tej ilośći już można było odczuć lekkie ściny.

Pozdrawiam i życzę miłej gry.

sygna.jpg

Opublikowano

Ok a wiec mam pare pytan :

1. Czy na ulepszanie bizu na 54 lvl od+6 w góre potrzeba pereł?

2. Skad bronie 75?

3. Skad stalki?

4. Czy na serwerze sa marmury poli?

5. Skad wziasc peta?

6. Czy kazda klasa jest wyrownana?

Opublikowano

Ok a wiec mam pare pytan :

1. Czy na ulepszanie bizu na 54 lvl od+6 w góre potrzeba pereł?

2. Skad bronie 75?

3. Skad stalki?

4. Czy na serwerze sa marmury poli?

5. Skad wziasc peta?

6. Czy kazda klasa jest wyrownana?

1. Potrzeba perły

2. Szkaty ripa

3. Metki 85/90, dungi

4. sa

5. is/ox/event

6. Klasy nigdy nie beda rowne jednak ich dmg jest poprawione

sygna.jpg

Opublikowano

Dlaczego strona mi nie działa, chciałem pobrać clienta?:BĹÄd: prĂłba przejÄcia sesji.

Działa normalnie, jeśli masz problem usuń ciasteczka bądź wejdź przez inną przeglądarkę.

sygna.jpg

Opublikowano

Licznik na stronie nie jest podkręcony trochę? Bo jak na 2:30 przy prawie 7,5k kontach 540 osób jest raczej nierealne. 

4166086824bcdebc547729.png

Jesli pomogłem, daj 'Lubię to!'.

Opublikowano

No fajnie, ze zmniejszyliscie nagrode na 1 lvl (polowanie) z 10 szkat na 3 xD polowa serwera ogarnela sobie tych szkat setki jak bylo jeszcze 10 sztuk a teraz nowi gracze beda mieli duzo gorzej -.-.Takie akcje jak ta sa najgorsze bo jest cos niedopracowane polowa serwera sobie na tym bledzie zarobi, po jakims czasie  zostanie to naprawione i ja sie pytam gdzie tu jest sprawiedliwosc ? pozdro ...

00381637475378013724.png
Opublikowano

No fajnie, ze zmniejszyliscie nagrode na 1 lvl (polowanie) z 10 szkat na 3 xD polowa serwera ogarnela sobie tych szkat setki jak bylo jeszcze 10 sztuk a teraz nowi gracze beda mieli duzo gorzej -.-.Takie akcje jak ta sa najgorsze bo jest cos niedopracowane polowa serwera sobie na tym bledzie zarobi, po jakims czasie  zostanie to naprawione i ja sie pytam gdzie tu jest sprawiedliwosc ? pozdro ...

Szkaty powinniście dropić podczas expa, a nie robiąc mase multikont dlatego też ta ilość została zmniejszona.

Licznik na stronie nie jest podkręcony trochę? Bo jak na 2:30 przy prawie 7,5k kontach 540 osób jest raczej nierealne. 

Co ma ilość kont do graczy online? Serwer stoi 2 dni więc dziwne by bylo odrazu 100k kont,

gdybyś był na dzisiejszym OX widziałbyś ile jest ludzi.

Mapa pękała w szwach, musieliśmy zamykać dostęp po 1 minucie od otwarcia bo by nie było jak przeprowadzić eventu ;d

Spoty są już zoptymalizowane i gra się o wiele przyjemniej,

zresztą sami zobaczycie jutro w godzinach szczytu.

Pozdrawiam

sygna.jpg

Opublikowano

1. Teraz piszecie ze naprawione wszystko i ze po konserwacji działa all, ale wcześniej to się pruliście do graczy ze to z ich winy to wszystko i żeby sobie wymienili te komputery z drewna lub zmienili beznadziejny internet (to są wasze słowa) ale dobra , da rade zapomnieć. 

2. I co teraz naprawiliście bugujacy się exp z metków ale topka tak na nich wyjebała ze to mała bania a ja teraz potrzebuje całego dnia żeby wbić od 110 do 120 i teraz aby dojść do tego co oni będę potrzebował ponad tygodnia gdzie oni to zrobili w 2 dni hmmmm???? to gdzie tu sprawiedliwość? 

Opublikowano

1. Teraz piszecie ze naprawione wszystko i ze po konserwacji działa all, ale wcześniej to się pruliście do graczy ze to z ich winy to wszystko i żeby sobie wymienili te komputery z drewna lub zmienili beznadziejny internet (to są wasze słowa) ale dobra , da rade zapomnieć.

2. I co teraz naprawiliście bugujacy się exp z metków ale topka tak na nich wyjebała ze to mała bania a ja teraz potrzebuje całego dnia żeby wbić od 110 do 120 i teraz aby dojść do tego co oni będę potrzebował ponad tygodnia gdzie oni to zrobili w 2 dni hmmmm???? to gdzie tu sprawiedliwość?

Ważne ze to naprawili. A czego ty się domagasz? Team ma ci wyexpic postać. Najważniejsze ze juz nikt nie będzie korzystać z Bugu a jak ty mnie możesz przyjąć faktu, ze nie będziesz top1 to radzie ci skończ z tą grą
Opublikowano

1 postać sobie zbugowała level, gdzie zaraz po tym jej cofłem do poziomu który miała, wcześniej bugować metinów się nie dało ponieważ dopiero się to pojawiło po konserwacji o godzinie 23 bo zmieniałem expa z mobów po zmianie spotów, co do lagów niektórym serio mogło lagować od spotów, teraz są 2x mniejsze

Aktualnie na serwerze 1150, a obciążenie game w najbardziej zatłoczonym miejscu jest 4x mniejsze niż wcześniej.

O lagach już można zapomnieć, loguje również bez problemów.

Zatem zapraszam do gry! :)

sygna.jpg

Opublikowano

Zdecydowanie lepiej się gra, po wczorajszej przerwie.

Mniej lagów i cofek.

Oby tylko w godzinach szczytu dało się grać i na ZUO dzisiejszym.

donGURALsko_by_Daxeron.png

Opublikowano

Zdecydowanie lepiej się gra, po wczorajszej przerwie.

Mniej lagów i cofek.

Oby tylko w godzinach szczytu dało się grać i na ZUO dzisiejszym.

Zuo jest podzielone na 6 przedziałów, lvl'owe oraz królestwa.

Każdy przedział co 15 min więc lagi to ograniczy.

Jednak normalne jest, że jeśli na jedną mape wpieprzy się 300+ osób zaczyna ciąć,

to normalne przy tego rodzaju eventach no ale taki już urok ;d

sygna.jpg

Opublikowano

Dużym plusem tego serwera jest ilość graczy, no ale te bonusy strasznie mi się nie podobają. Może jeszcze wrócę jak serwer się troszkę rozwinie. Oczywiście polecam. 

xD 

Opublikowano

Dużym plusem tego serwera jest ilość graczy, no ale te bonusy strasznie mi się nie podobają. Może jeszcze wrócę jak serwer się troszkę rozwinie. Oczywiście polecam. 

Bonusy troszkę lepiej wchodzą po ostatniej aktualizacji, do tego coraz więcej osób wystawia na shopach perf eq.

Zapewne za tydzień już nie będzie problemu z kupieniem czegoś takiego za małą cene.

sygna.jpg

Opublikowano

Zuo jest podzielone na 6 przedziałów, lvl'owe oraz królestwa.

Każdy przedział co 15 min więc lagi to ograniczy.

Jednak normalne jest, że jeśli na jedną mape wpieprzy się 300+ osób zaczyna ciąć,

to normalne przy tego rodzaju eventach no ale taki już urok ;d

Nie, to u Was jest taki urok, bo na innych serwerach nigdy nie miałem problemu z lagami na mapach nawet przy wielu setkach graczy. Twoim tokiem myślenia to na Ascariala by nie można było się zalogować skoro na ch1 w m1 jest 1k osób, a jednak gra jest płynna i nie mam lagów jak wejde, a na Waszym serwerze w m1 nawet tydzień po starcie można laga złapać i nie tłumaczcie się, że to wina ilości osób, po prostu nie macie serwera ustabilizowanego i nie wciskajcie graczom kitu. Poza tym... serwer średni jak już wspominałem, po 100lvlu jest nuda masakryczna jak dla mnie, w dodatku jak sie wbije 105+ to już mozesz zapomnieć o dropnięciu ulepek na 80 i trzeba od nowa dropa robic...

Opublikowano

Nie, to u Was jest taki urok, bo na innych serwerach nigdy nie miałem problemu z lagami na mapach nawet przy wielu setkach graczy. Twoim tokiem myślenia to na Ascariala by nie można było się zalogować skoro na ch1 w m1 jest 1k osób, a jednak gra jest płynna i nie mam lagów jak wejde, a na Waszym serwerze w m1 nawet tydzień po starcie można laga złapać i nie tłumaczcie się, że to wina ilości osób, po prostu nie macie serwera ustabilizowanego i nie wciskajcie graczom kitu. Poza tym... serwer średni jak już wspominałem, po 100lvlu jest nuda masakryczna jak dla mnie, w dodatku jak sie wbije 105+ to już mozesz zapomnieć o dropnięciu ulepek na 80 i trzeba od nowa dropa robic...

To wejdź teraz na serwer po dzisiejszej aktualizacji, jest 1300 osób i nie ma ani 1 laga.

Co do lagów na zuo mam na myśli osoby o słabych kompach, którym mogą spadać FPS'y od ilości mobów, metków, efektów czy osób bijących.

sygna.jpg

Opublikowano

sciagam już 6 raz i dlej mam ten sam blad ;ooo

ze brak pliku index podczas odpalania

co robic ?!

luncher nie pomga...

z ikonki win8 tez lipa bo mam win8;/

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

czy tutorzy/gm powinni CAŁY DZIEŃ tak spamować? 

2b59e4.jpg

chwalą sie ze maja komendy?... na swoim hamachi mogą sei pochwalic komendami... ciagly spam na czacie jest i piszą miedzy soba na /b czy tam /n 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...