Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMt2.com [Dedyk] [Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 772
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy tutorzy/gm powinni CAŁY DZIEŃ tak spamować? 

2b59e4.jpg

chwalą sie ze maja komendy?... na swoim hamachi mogą sei pochwalic komendami... ciagly spam na czacie jest i piszą miedzy soba na /b czy tam /n 

Przecież nie piszą 24/7 tylko od czasu do czasu, a chyba to dobrze, że administracja chce być w kontakcie z graczami.

Serwer swietnie sie zapowiada, własnie sciągam Clienta. :) Ekipa już zrobiona , wszyscy pobierają.

Zapraszamy :)

GDZIE TEN LAUCHER ?

Musisz pobrać clienta ze strony głównej

sygna.jpg

Opublikowano

Przecież nie piszą 24/7 tylko od czasu do czasu, a chyba to dobrze, że administracja chce być w kontakcie z graczami.

Szczerze mówiąc jest to straszne irytujące ;) 

Polecam i zapraszam na serwer. 

xD 

Opublikowano

Ale mogli by ograniczyc ten niepotrzebny spam, zmienianie sb lvl itp... to jest irytujące jak @GordOnix ;) napisał...można sb poisać z graczami jak najbardziej, ale oni się takjakby chwalą tymi komendami, oczywiscie nie kazdy.

Mimo to polecam, przyjemnie się gra ;) 

Opublikowano

Zapraszamy :)

Musisz pobrać clienta ze strony głównej

możesz mi tez odpowiedzieć ?!?!?!?!

nie mogę odpalić CLIENTA bo wyskakuje ze niemam pliku INDEX !!!

sciagalem juz kilka razy i dalej ten sam problem kur

patcher chuja daje ..

mam win 8 , z ikonki shivi na win 8 tez lipa ;d

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Ale mogli by ograniczyc ten niepotrzebny spam, zmienianie sb lvl itp... to jest irytujące jak @GordOnix ;) napisał...można sb poisać z graczami jak najbardziej, ale oni się takjakby chwalą tymi komendami, oczywiscie nie kazdy.

Mimo to polecam, przyjemnie się gra ;)

Zobaczę potem jak ktoś nadużywa shouta to powiem mu o tym.

możesz mi tez odpowiedzieć ?!?!?!?!

nie mogę odpalić CLIENTA bo wyskakuje ze niemam pliku INDEX !!!

sciagalem juz kilka razy i dalej ten sam problem kur

patcher chuja daje ..

mam win 8 , z ikonki shivi na win 8 tez lipa ;d

Wejdź na nasze forum i poproś o specjalnego clienta.

sygna.jpg

Opublikowano

Naprawdę gra +/- 1200 ludzi? Warto wbić?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Czemu nie działa strona serwera ?

Tylko piszę coś takiego : 

Error 523 Ray ID: 1511a9dab99f02d9 Origin is unreachable

You BrowserWorking

Amsterdam CloudFlareWorking

shivamt2.pl HostError
Opublikowano

Odpuszczam sobie Wasz serwer, wbiłem 120lv i nie bede dalej meczył się z FMS 48śr, dugnów zrobiłem moze juz z 70 z tego ani jednej truty. Dochodzą lagi, troche sa mniejsze po wczorajszej przerwie ale nadal mnie cofa (net 11mb), moby sie nie wcztyuja od razu.

Serwer ma dobre grafiki, z pomyslem jest zrobiony oraz dungeony dosc fajne. lecz wszystko psuje klimat 57 szkatułek RIPa i 0 truty, tylko chakry... w isie truciaka nie ma bo bym juz dawno go kupil bo tylko o to koncze gre, pozdro moze wroce jak usuniecie drop syfu z szkat ripa.

2lj00au.jpg

Opublikowano

Mogę się dowiedzieć co stało się z moim eq? Nie gralem wczoraj i przedwczoraj, przed chwila wbilem na konto, nie mam stalki, pereł, 0 yang i kilka innych rzeczy przynależących do eq. Ktoś może to wyjaśnić? Nie podawałem nikomu hasła...

Opublikowano

Po prezentacji serwer wydaje się być fajny, ale czy opłaca się grać ?

imetinlog_waxneqq.png

Opublikowano

Po prezentacji serwer wydaje się być fajny, ale czy opłaca się grać ?

Wbiłem na serwer i wydaje się spoko, więc raczej opłaca się grać :P

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

Nie ma już lagów :) Wszystko działa jak najlepiej, 1300 Graczy ! Same pozytywy !!! Tylko grać :P

Eizo gimbo buhahaahahha! Same pozytywy? Chyba nie umiesz czytać komentarzy... zresztą nie dziwi mnie to ;) Jakie 1.3k... ledwo 500 może będzie :p Jaruś, Jaruś ;)

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Pobrałem.. wbijam do M1.. myslalem ze bedzie przynajmniej z 50/70 osób.. a tu 15 osób na krzyż .. 

Licznik podkręcony.. mozecie sie wypierac ale taka prawda.

Wyglad M1 paskudny.. 

Ahh brak słow.

Nie polecam tracic czasu.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Tutaj się zgodzę z kolegami powyżej ... licznik jest podkręcony na 100% nie możliwe żeby było +1000 osób, skoro w m1 ch1 jest +/- 30 osób ... 

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...