Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMt2.com [Dedyk] [Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HAJSEN. chłoptasiu. Czy w szkole uczą cię jednego koledzy? " wypierdalaj " - trochę za bardzo wulgarne na twój wiek. Miej trochę kultury, no ale tak. W tych czasach ludzie wolą wynosić z domu przedmioty i pieniądze ( kraść ), niż kulturę ;)

Szkoda, że w profilu nie pokazales swojego nicku, spinaczu.

#aw, k***a zmiencie te bony, bo nigdy nie zrobi sie eq pvp

• Odpowiedzi 772
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chuy z bonami, drop yang powiekszyc o 1383811388318318318138318138%. -.-

@av

Zrobicie cos w kierunku zeby to byl serwer easy?

Janusz, piszesz ze to nie serwer na jeden dzien, ze trzeba sie nameczyc. No tak, ale to easy, metale na topowych serwerach sie zdobywa w 2 minuty, tutaj pare godzin i w dodatku 20... 

Opublikowano

Zróbcie coś z tymi kd . Ile trzeba się o wkur*iać, aby wbić ten  kd . Do tego pali jak poje...  20 kd potwora nie weszło to truty. 40kk + w dupe + perły ....

Jak tak ma być to się zegnam. Dropi kasy tyle co nic, a tu na jeden kd tyle idzie- Parodia normalnienie 

Pozdro!

Może Panie Harionie napiszesz, że to nie jest serw na 1 dzien...  To kur** idź  zrób postać nowa, wbij parę lvl i ulepszaj kd i wkładaj to zobaczysz jak kasa ucieka, a kd dalej nie wchodzą 

Opublikowano

Mógłby ktoś podeslać aktualnego screena z m1? 

w m1 jest mało ludzi, na każdym ch jest ich troche, a na mapach kazdy spot zajety, licznik ie jest podkrecony. 

Opublikowano

Ten Serwer to jakieś nieporozumienie , na pewno to nie jest serwer typu Easy , na żadnym Easy i nawet Medium nie widziałem żeby było potrzebne "ulepszacze" ( perły ) do zrobienia eq na 54 lvl na +9 , do tego te perły dropią jak chcą z tych mietków, biłem sporo mietków do misji i poza i przy 55 lvl mam 2 białe,3 Nieb , 2 Czerw nawet mi sie niechce próbować ulepszać eq skutecznie mnie odstraszylo od grania nq , to tylko moja opinia ale nie nazywajcie tego serwera easy tylko pod wzgledem expa , nawet yang dropi jak krew z nosa , jeżeli nie bedzie sie robic misji to na poty nie bedzie stac , to tyle

nq

Opublikowano

Ten Serwer to jakieś nieporozumienie , na pewno to nie jest serwer typu Easy , na żadnym Easy i nawet Medium nie widziałem żeby było potrzebne "ulepszacze" ( perły ) do zrobienia eq na 54 lvl na +9 , do tego te perły dropią jak chcą z tych mietków, biłem sporo mietków do misji i poza i przy 55 lvl mam 2 białe,3 Nieb , 2 Czerw nawet mi sie niechce próbować ulepszać eq skutecznie mnie odstraszylo od grania nq , to tylko moja opinia ale nie nazywajcie tego serwera easy tylko pod wzgledem expa , nawet yang dropi jak krew z nosa , jeżeli nie bedzie sie robic misji to na poty nie bedzie stac , to tyle

nq

Yang dropi wolno-ceny są małe. Proste... Przynajmniej nie ma tak jak na innych serwerach, że trzeba wprowadzać dodatkową walutę (bryłki).

Mam 60 lvl: 4 nieb perły, 8 red pereł i 11 białych pereł. Wniosek? Chhuja a nie metki biłeś...

Opublikowano

Szczerze to serwer mi się nie spodobał. Dobiłem 70lvl i wyszedłem.

• Kasa leci dość skromnie, Nie narzekam. Jednakże mogło by jej lecieć więcej.
  • Obrzydliwy i ohydny wygląda M1, Przynajmniej takie są moje odczucia wobec tej " Innowacji " ;/
  • Lekkie, Ledwo zauważalne lagi. Lecz na mapie od 60lvl są tak ogromne lagi, że exp przy nich jest bardzo ciężki bądź niemożliwy. ( Internet 100mb/s <> 100fps+ )
  • Zbyt zmodyfikowane podstawowe mapy ( Resp mobów oraz metinów ) Ogółem zbyt dużo namieszane jak dla mnie.
  • Pustki w M1, Oczywiście mam świadomość iż bardzo duża część graczy po prostu expi. Ale to nie zmienia faktu iż te puste m1 odstrasza.

To tyle na temat serwera z mojej prespektywy. Każdy powinien mieć własną opinię na temat serwera. A ja przedstawiłem po prostu moją :)

Osobiście nie polecił bym nikomu tego serwera. Jednakże też znacząco go nie odradzam. Po prostu nie przypadł mi do gustu.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Serwer w sam sobie bardzo fajny, ale te bony to przegięcie, cały dzień bonuje EQ m.in parte i nic, ponad 200kk wydałem. Proponuję to zmienić, bo serio wkurzyć się można... 

xD 

Opublikowano

Janusz nie wiedzialem, ze az tak bardzo bedziesz mial wyjebane na nasze uwagi. No coz serwer stawiasz chyba dla siebie, nie dla nas. 

Nie polecam, lagi, administracja nie liczy sie ze zdaniem graczy

Opublikowano

Szkoda, że w profilu nie pokazales swojego nicku, spinaczu.

#aw, k***a zmiencie te bony, bo nigdy nie zrobi sie eq pvp

Hmm, jakiego nicku w jakim profilu? ;)

JonyT8 - ślepy? ;)

Kiedy nie ma mnie dla Ciebie znaczy nie ma mnie kurwa... ;((

Moda się powoli kończy oby razem z nią odeszli,

Ci wszyscy chorzy rapowcy by nie nazwać ich raperzy ... !

Opublikowano

Serwera nie polecam z kilku powodow m.in - straszne lagi (tylko blagam nie piszcie ze mam komputer z drewna itd -.-) gralem na bardzo duzo roznych privach i takich lagow  jak na waszym privie nie mialem nigdzie.Druga sprawa szkaty blaskow, jest taki maly "patent" ze w okolo 30 min mozna miec ~ 250 szkat takze pozdro  B)

00381637475378013724.png
Opublikowano

Serwera nie polecam z kilku powodow m.in - straszne lagi (tylko blagam nie piszcie ze mam komputer z drewna itd -.-) gralem na bardzo duzo roznych privach i takich lagow  jak na waszym privie nie mialem nigdzie.Druga sprawa szkaty blaskow, jest taki maly "patent" ze w okolo 30 min mozna miec ~ 250 szkat takze pozdro  B)

Zakładasz postać, robisz na niej pierwsze polowanie przekładasz blaski na druga postać i tak w kółko. zgadłem ? xD / Ale zmniejszyli drop szkat ripera z szkat blasku, także lipa ;d 

xD 

Opublikowano

Zakładasz postać, robisz na niej pierwsze polowanie przekładasz blaski na druga postać i tak w kółko. zgadłem ? xD / Ale zmniejszyli drop szkat ripera z szkat blasku, także lipa ;d 

Nie zgadles, no i co z tego ze zmniejszyli jak jeszcze ze szkat dropi PD i malze a z malz perly... te szkaty sa zrobione calkowicie bez sensu skoro w 30 min mozna ich tyle miec ~ 250 ^_^

00381637475378013724.png
Opublikowano

Czyli jest tak jak mówiłem w moim pierwszym poście tutaj.

Oni poprostu pomylili nazwy

powinno bc

" Shivamt2.com TAKIEGO CHUJOWEGO SERWERA JESZCZE NIE WIDZIAŁEŚ "

Proste - dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi z góry było wiadomo że harion parówa gówno zrobila na serwerze :)

[5]

NIE POLECAM

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Czym sie roznia te bony? http://scr.hu/1d2o/encxr

Gdzie dropne tarcze na 61?

Skad truta? Nie ma dt

Skad szkata ripa?

Jaki bon wybrac na bs, luki czyli jako bon, na co dziala?

Gdzie sie wchodzi na dungi?

Skad stalka?

tarcze w v2 i metki na mapie 80+

truta z szkat ripa

szkata ripa dung 80/100/blaski

na dungi wchodzisz we wrotach w m1

stalka szkaty ripa badz metki

sygna.jpg

Opublikowano

Kostiumy, Fryzury i pety na określony czas czy na zawsze są ?

jeśli było przepraszam mogłem pominąć 

na zawsze

Opublikowano

Szczerze to serwer mi się nie spodobał. Dobiłem 70lvl i wyszedłem.

• Kasa leci dość skromnie, Nie narzekam. Jednakże mogło by jej lecieć więcej.
  • Obrzydliwy i ohydny wygląda M1, Przynajmniej takie są moje odczucia wobec tej " Innowacji " ;/
  • Lekkie, Ledwo zauważalne lagi. Lecz na mapie od 60lvl są tak ogromne lagi, że exp przy nich jest bardzo ciężki bądź niemożliwy. ( Internet 100mb/s <> 100fps+ )
  • Zbyt zmodyfikowane podstawowe mapy ( Resp mobów oraz metinów ) Ogółem zbyt dużo namieszane jak dla mnie.
  • Pustki w M1, Oczywiście mam świadomość iż bardzo duża część graczy po prostu expi. Ale to nie zmienia faktu iż te puste m1 odstrasza.

To tyle na temat serwera z mojej prespektywy. Każdy powinien mieć własną opinię na temat serwera. A ja przedstawiłem po prostu moją :)

Osobiście nie polecił bym nikomu tego serwera. Jednakże też znacząco go nie odradzam. Po prostu nie przypadł mi do gustu.

cd. pkt nr 1 ----> mało kasy? Jakoś mi wystarczyło, aby kupić roski MAX, dłonie krytyka i błogosławieństwa.

cd. pkt nr 2 ----> nie komentuję

cd. pkt nr 3 ----> Jeżeli masz powyżej 100 fpsów w metinie to jesteś bogiem, jak max to 60 w tej biednej grze, ja lagów nie mam  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

cd. pkt nr 4 ----> narzekałbyś pewnie, że nie ma nowości

cd. pkt nr 5 ----> Pustki? gdzie? Ano tak zapomniałem, że na 100 fpsach nie można wejść na ch1, mój błąd

Nie poleciłbyś nikomu serwera, bo ci nie odpowiadają tekstury i to, że masz 100 + fpsów? beka

Czyli jest tak jak mówiłem w moim pierwszym poście tutaj.

Oni poprostu pomylili nazwy

powinno bc

" Shivamt2.com TAKIEGO CHUJOWEGO SERWERA JESZCZE NIE WIDZIAŁEŚ "

Proste - dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi z góry było wiadomo że harion parówa gówno zrobila na serwerze :)

[5]

NIE POLECAM

ty też chyba pomyliłeś strony, na które wstawiasz swoje denne filmiki, powinno być: filmikioddebilidladebili.eu

Pilnuj swojego mortyriusza, bo kurde coraz więcej tych kuponów na SM mam  B)

ano, szkaty blasku bez sensu, bo robisz ciągle postacie 1 lv i dropisz, az poleci truta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...