Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMt2.com [Dedyk] [Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 772
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Januszek nie ma jaj by odpowiedzieć graczom ;) Klasę pokazuje tutaj na MPC, w końcu widać komu odpisuje... ;) Z dnia na dzień co raz bardziej podkręca licznik ^^

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Januszek nie ma jaj by odpowiedzieć graczom ;) Klasę pokazuje tutaj na MPC, w końcu widać komu odpisuje... ;) Z dnia na dzień co raz bardziej podkręca licznik ^^

Chłopie, piszesz od samej zapowiedzi te same bzdurne posty, a jedyne kto cie słucha to twoje ziomki ;p

Skoro było -/+ 500 graczy, to co tam dla hariona podkrecić licznik o te 200 czy 300 ^^

Nie wiem o czym mówisz, w tej chwili mamy około 900 graczy.

Zapraszam wszystkich na wieczorny event OX!

Pozdrawiam :)

sygna.jpg

Opublikowano

są takie lagi, że co 15 hit wchodzi w metina i nie można go ubić -_-. Wróce jak serio ogarniecie te lagi, hej

Opublikowano

tO TAK:

Zala bonowałem 23 godzinki, nie wszedł.

Nasior wojenny x4 15 i hp bonowałem 5h, nie wszedł.

Branse perf bonuje 2h, nie weszła.

Otworzyłem z 200 szkat ripa, same barony i żądła.

Robicie coś, czy znów SERWER DLA SIEBIE POSTAWIŁEŚ JAK OSTATNIO, PEWNY SIEBIE 6-7 I SERWER PADŁ? ZARAZ BD SHIVA V3 Z POPRAWKAMI UP.

Rusz dupe, a nie tylko lagi poprawiasz, bo i tak ich nie zrobisz jka serwer masz na pralce wciskasz start, ruszasz pokrętłem i podkręcasz licznik.

Jo, wróce jak coś zrobicie, tak jak reszta gracz y:P

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Chłopie, piszesz od samej zapowiedzi te same bzdurne posty, a jedyne kto cie słucha to twoje ziomki ;p

Nie wiem o czym mówisz, w tej chwili mamy około 900 graczy.

Zapraszam wszystkich na wieczorny event OX!

Pozdrawiam :)

Hmmm znów nie umiesz przyjąć krytyki harionku? ;) Piszę prawde, a Ty boisz się każdemu odpisywać jak pi....

900 graczy przy podkręconym liczniku :>

Nie umiesz się pogodzić z prawdą? Poza tym i tak wracasz do szkoły w wrześniu i olejesz sewer :P

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Serwer bardzo mi się podoba lecz na chwilę obecną nie polecam. Są straszne lagi i cofki na nowych mapach. Właśnie wbiłem na mapę 80 i nie mogłem przejechać koło dwóch expiących gości, bo mnie ciągle cofało.

Pisałem wczoraj do dwóch członków z teamu i powiedzieli, że w nocy to ogarną ale jak widać tego nie zrobili.

Nie mówcie, że to wina mojego sprzętu, bo nigdzie nie mam lagów ani cofek. Fakt, że na Globalu w m1 ch1 i na ox miałem jakieś lagi ale nie takie! Dodatkowo skąd te cofki? Na niektórych serwerach też tak było ale przez zbyt szybkie wierzchowce, a tutaj są zwykłe konie i mam 230 szybkości ruchu tylko. Nawet jeśli ktoś ma słaby sprzęt to może mieć lagi ale nie cofki...

+w m1 nie mam wgl lagów i nie miałem na starcie gdy expiłem mimo, że było mnóstwo ludzi. Wniosek? Team niepotrzebnie kombinował, zmienił doline orków, pustynie, v1, v2 itd. na inne mapy i stworzył zlagowane mapy ;/

Fakt, ze wcześniej było gorzej na mapie 30 lvl (ale po jednej przerwie technicznej znacznie się tam poprawiło) lecz na mapie 60 i 80 jest masakra. Nie gadajcie, że serwer jest świeży i tam jest dużo ludzi, bo ja tam maiłem lagi i cofki wczoraj około 23:00-0:00 gdy spoty były puste.

Nie wiem jak to naprawicie ale ja nie wbijam, bo nie ma wgl komfortu gry i tak jak mówiłem nie wywiązujcie się słabym sprzętem gracza albo ilościom osób, bo jakoś Virtual ciągnie 2k osób bez lagów, a nikt nigdy ze słabym sprzętem nie ma cofek.

Opublikowano

nie polecam, mam wypasionego ultrabooka za 4.5 kafla nazdy priv czy obojętnie jaka gierka na max. wymag.  działa, a tu zwykły priv straszne lagi, każdy ma tu laagi, a GM jeszcze wali scieme ze maszyna 64gb ramu ma, gdyby tak było wszystko pieknie by chodziło

nie polecam pozdrawiam Roshi

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

cd. pkt nr 3 ----> Jeżeli masz powyżej 100 fpsów w metinie to jesteś bogiem, jak max to 60 w tej biednej grze, ja lagów nie mam  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

cd. pkt nr 5 ----> Pustki? gdzie? Ano tak zapomniałem, że na 100 fpsach nie można wejść na ch1, mój błąd

Nie poleciłbyś nikomu serwera, bo ci nie odpowiadają tekstury i to, że masz 100 + fpsów? beka

Napisałem to bardziej jako odnośnie niż sprawdzoną liczbę fps. Inaczej ujmując napisałem tak by nie było czepiania się iż to wina mojego łącza bądź komputera. A fps nie mam nawet pojęcia ile może być maksymalnie na metku ;p Lecz zapewne ten max posiadam.

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Co do lagów pracuję właśnie nad zmianą ogólną respów na wszystkich mapach.

Respy będą mniejsze, a exp zwiększony co da taki sam % expa za spota.

Odbył się dzisiaj OX, jeśli ktoś wątpi w ilość graczy niech lepiej zobaczy screena:

B6QKO4.jpg

0727_160233.jpg

sygna.jpg

Opublikowano

Co się dzieje z serwem ze od dłuższego czasu nie idzie wbić?

Mieliśmy ddos'a w logowanie i było zmulone przez pewien moment.

Aktualnie jest wszystko OK.

Odbędzie się dziś konserwacja, która zmniejszy spoty na wszystkich mapach.

Exp za spota zostanie taki sam ponieważ odpowiednio podniesiemy go w zależności od tego ile grup z mapy usuniemy.

Powinno to skutecznie obniżyć wasze lagi.

Pozdrawiam i zapraszam do 2 odcinka z shivamt2!

sygna.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem to nic nie da:/ lagi się dostaje pd razu po wbiciu na mapę mimo ze mobow jeszcze prawie nie widać bo są daleko.

Wina leży ogólnie w nowych mapach lub macie do dupy sprzęt na serwer

Opublikowano

Kiedy będzie

Mieliśmy ddos'a w logowanie i było zmulone przez pewien moment.

Aktualnie jest wszystko OK.

Odbędzie się dziś konserwacja, która zmniejszy spoty na wszystkich mapach.

Exp za spota zostanie taki sam ponieważ odpowiednio podniesiemy go w zależności od tego ile grup z mapy usuniemy.

Powinno to skutecznie obniżyć wasze lagi.

Pozdrawiam i zapraszam do 2 odcinka z shivamt2!

Kiedy będzie ta "konserwacja" ?

Bo serwer nie jest zły, tylko  gdyby nie było tych zwiecy, lagów i cofnięć :/

donGURALsko_by_Daxeron.png

Opublikowano

Narzekacie na lagi, mam procek pentium 1,8ghz, 4ramu i GeForce 820M, net 12mb i od startu serwera na żadnej mapie nie miałem żadnych lagów, nawet na mapie 80 jak to sie wiekszasc skarży bijac metka + cały spot przy tym. Wiec nie gadajcie ze sa lagi...

polecam ,gra sie przyjemnie jedynie co wkurza to kd, bony też ladnie wchodza.

Opublikowano

Narzekacie na lagi, mam procek pentium 1,8ghz, 4ramu i GeForce 820M, net 12mb i od startu serwera na żadnej mapie nie miałem żadnych lagów, nawet na mapie 80 jak to sie wiekszasc skarży bijac metka + cały spot przy tym. Wiec nie gadajcie ze sa lagi...

polecam ,gra sie przyjemnie jedynie co wkurza to kd, bony też ladnie wchodza.

Tak jak pisaliśmy to nie kwestia kompa tylko serwera. Niektórzy mają sprzęt jak z NASA i mają lagi. Można powiedzieć, ze ejsteś szczęściarzem albo ściemniasz żeby graczy zachęcić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...