Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMt2.com [Dedyk] [Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 772
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co jest walutą servera, 

Najbardziej pożądane ulepki to .. ?

Mysle ze Zielone Kryształy+ potrzeba ich duzo na ulepszenie broni/zbroi od 110lv na +9 i czesto pali a mozna je zdobyc tylko z bossa na mapce 100lv, ktory jest oblegany przez duzo graczy.

Opublikowano

serwer spoko choć dochodzi się do takiego momentu że exp leci tak jak by chciał a nie mógł ,  ja swoją przygodę na serwie skończyłem :)

Opublikowano

Prezentacja zapowiadała się ciekawie dotąd, aż dojechałem do broni i zbroi... Mogliście dać co 5 lvli, to jeszcze było by lepiej... Nie dość, że ulepszacze, które najbardziej sa potrzebne, dropią z jednego bossa, to bronie co 10 lvli... fck logic 

Jedynie co mi się mocno podoba, to kalendarz.

Niestety nie zagram, powodzenia. 

Opublikowano

Ten serwer to całkowite dno wizualnie wygląda ale w środku bagno totalne jak na serwer easy dlaczego exp medium ulepszanie medium dropienie ulepszaczy max 10 lvl różnicy medium wierzchowce w is 220 sm tylko na 35 h śmiech na sali w tym feniks zbugowany kontakt z administracja zerowy z tego co u nich na forum widzę bany rozdają za darmo serwer 100 % pod isa miesiąc dwa i tego serwera nie będzie jak zresztą każdego innego serwera Hariona  dodatkowo dodam iż wprowadzają was jako graczy w błąd iż to nie jest żaden serwer easy jak każdy myśli z zapowiedzi/prezentacji a mocne medium wiec odradzam gry tutaj każdemu kto liczy ze pogra na easy ponadto byłem na ich evencie zuo na filmiku u Hariona wyglądało ono pięknie lecz w rzeczywistość naliczyłem około 50 metinów 15 bossów na tyle osób grajacych + osoby zaczynają uciekać z tego serwera

Opublikowano

Mam pytanie,na czym polegał bug z tymi szkatułkami blasku?? i czy jest on już zablokowany??

to nie byl bug

ludzie cos pisali, ze za 1 polowanie dostawales 10 szkat blasku, ludzie robili multikonta i duzo postaci po czym przenosili szkaty na glowna

Opublikowano

Siema, kiedy OX ? Bo chciałem sobie zagrać.

Wszystkie eventy są organizowane wg. naszego kalendarza.

bardzo ładne bronie:)

Dzięki :)

to nie byl bug

ludzie cos pisali, ze za 1 polowanie dostawales 10 szkat blasku, ludzie robili multikonta i duzo postaci po czym przenosili szkaty na glowna

Tak jak mówi up, poprostu została ograniczona ilość szkat za 1 polowanie do 3.

Bugów żadnych nie było, tylko osoby, które chcą zepsuć naszą opinię na siłe trąbią o swoich zmyślonych bugach na lewo i prawo.

Pozdrawiam wszystkich i zapraszam do gry! :)

sygna.jpg

Opublikowano

Dlaczego ten serwer jest taki Z*******y ?

Ale człowieku nie udawaj idioty, większość wie, kim jesteś i tylko się ośmieszasz.

Przez tak idiotyczne, a wręcz pojebane zachowanie z polecenia, przechodzę do neutralnej oceny serwera.

PS

To jest easy, a hełm bonuję od 7 rano do teraz, i nic !

621031404210882313241.png

Opublikowano

Ale człowieku nie udawaj idioty, większość wie, kim jesteś i tylko się ośmieszasz.

Przez tak idiotyczne, a wręcz pojebane zachowanie z polecenia, przechodzę do neutralnej oceny serwera.

PS

To jest easy, a hełm bonuję od 7 rano do teraz, i nic !

Easy/medium

Widzisz, ty bonujesz od 7 rano, innym się udaje po 2h wybonować eq.

Zależy od szczęścia

sygna.jpg

Opublikowano

Easy/medium

Widzisz, ty bonujesz od 7 rano, innym się udaje po 2h wybonować eq.

Zależy od szczęścia

EASY/MEDIUM TO MEDIUM DOPISAŁEŚ DOPIERO JAK LUDZIE ZOBACZYLI CO JEST GRANE OGARNIJ SIĘ TO NIE ŻADNE EASY/MEDIUM A SAMO MEDIUM NIE MASZ CHYBA ZIELONEGO POJĘCIA JAK WYGLĄDA SERWER EASY S1 BYŁO GÓWNEM S2 JEST JESZCZE WIĘKSZYM GÓWNEM POZDRAWIAM I ODRADZAM GRĘ ZWYKLI OSZUŚCI BY W PREZENTACJI UJĄC EASY ŻEBY WIĘKSZA ILOŚĆ LUDZI PRZYSZŁA I CO WAM TO DAŁO ZE KAŻDY ZACZYNA ODCHODZIĆ oO

Opublikowano

EASY/MEDIUM TO MEDIUM DOPISAŁEŚ DOPIERO JAK LUDZIE ZOBACZYLI CO JEST GRANE OGARNIJ SIĘ TO NIE ŻADNE EASY/MEDIUM A SAMO MEDIUM NIE MASZ CHYBA ZIELONEGO POJĘCIA JAK WYGLĄDA SERWER EASY S1 BYŁO GÓWNEM S2 JEST JESZCZE WIĘKSZYM GÓWNEM POZDRAWIAM I ODRADZAM GRĘ ZWYKLI OSZUŚCI BY W PREZENTACJI UJĄC EASY ŻEBY WIĘKSZA ILOŚĆ LUDZI PRZYSZŁA I CO WAM TO DAŁO ZE KAŻDY ZACZYNA ODCHODZIĆ oO

Zgodnie z regulaminem mpc nie mozna miec w tytule easy/medium.

Zarówno na FB jak i w prezentacji od początku można było wyczytać easy/medium.

Jak nie pasuje idź na inny serwer albo załóż swój to będziesz miał odrazu wszystko bez męczenia.

Serwer jest na dłużej i by coś osiągnąć trzeba się lekko postarać.

Pozdrawiam

sygna.jpg

Opublikowano

Jest mozliwosc zmiany tekstur miast, trawy itp na normalne, tzn. te z pl? Te sa OHYDNE i spowalniaja slabsze komputery.

Proponuje takze zmienic wyglad zbroi do expa na jakas ladniejsza bo ta obecna to syf.

Opublikowano

Serwer super tylko exp jak na medium to troche ciezki. 1h wbijać lvl na 138-139-140 ?  

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Serwer super tylko exp jak na medium to troche ciezki. 1h wbijać lvl na 138-139-140 ?  

Serwer ogólnie medium.

Elementem easy jest zdobywanie ulepszaczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...