Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMt2.com [Dedyk] [Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzialem juz taki server i jakos mi sie nie spodobal te bronie na start jakos mnie nie zachecaja do gry  ale powodzenia :P

cos jeszcze dopisze bo jakeis homoseksualisci dadza komus jakies    %

ile ludzi on-line ?

z czego truta ?

• Odpowiedzi 772
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbiłem na chwilę na serwer i co zobaczyłem? Lagi na sam start.

Jak masz 1k online to wiesz...

widzialem juz taki server i jakos mi sie nie spodobal te bronie na start jakos mnie nie zachecaja do gry  ale powodzenia  :P

cos jeszcze dopisze bo jakeis homoseksualisci dadza komus jakies    %

ile ludzi on-line ?

z czego truta ?

Bo to debilu jest druga edycja tego serwera co widziałeś.
1.2k
bossy
Opublikowano

Jak masz 1k online to wiesz...

Bo to debilu jest druga edycja tego serwera co widziałeś.
1.2k
bossy

1k graczy to dość sporo lecz maszyna powinna być na to przygotowana :)

Opublikowano

1k graczy to dość sporo lecz maszyna powinna być na to przygotowana :)

Lagi ustana. Jak co chwile sie ktos loguje, to zawsze tak jest

Opublikowano

Lagi są straszne, cały czas cofa i nie da się grać. Poczekam aż się to ogarnie i wbije. 

Spokojnie, teraz expie i nie jest tak źle.

Jutro będzie raczej bezproblemowo, bo wszyscy już będą mieli porobione konta oraz rozejdą się po różno przedziałowych mapach.

FireWall też wytnie wszystko co będzie trzeba i będzie ok

sygna.jpg

Opublikowano

Fryzura albo Kostium w IS za 30 zł SMSem? No nieźle...

Zauważ, że na innych serwerach są one na 7 bądź 30 dni, tutaj masz na stałe i kupujesz tylko raz.

Ogarne archerem expa bez buffa?

Zależy od eq

sygna.jpg

Opublikowano

Stalki, bronie na 65 i 75 dropią tam gdzie zawsze, to jest metki red las i ripper? 

tak, bronie 75 jeszcze z dung chyba

Fryzura albo Kostium w IS za 30 zł SMSem? No nieźle...

no i co? nie kupuj, kupić możesz od graczy potem

Ogarne archerem expa bez buffa?

tak, kolega z gildii ogarniał

Opublikowano

Zauważ, że na innych serwerach są one na 7 bądź 30 dni, tutaj masz na stałe i kupujesz tylko raz.

Zależy od eq

Mimo to powinniscie zmniejszych do 6-8 zl max.

Opublikowano

Nie kazdy inwestuje w IS.

@av

Bony czesciowe wchodza?

no bo nie każdy jest biedny, skończ.

Poczekam do jutra, bo te cofki są denerwujące.

Opublikowano

serwer easy wyszedł medium biologa trzeba dropic ulepszacze od samego początku perły trzeba dropić  śmieszny podział lvl na mapach umiejętności dowodzenie skile konia etc trzeba robić spodziewałem się dna ale to totalne dno opis easy real easy/medium w sklepach jak na easy serwer totalne nic itemy łezki +6  roski nawet nie max do szukania hahah omg nie nie ja podziękuje za grę i nie radze nikomu tutaj grać wracam do siebie ^^

Opublikowano

serwer easy wyszedł medium biologa trzeba dropic ulepszacze od samego początku perły trzeba dropić  śmieszny podział lvl na mapach umiejętności dowodzenie skile konia etc trzeba robić spodziewałem się dna ale to totalne dno opis easy real easy/medium w sklepach jak na easy serwer totalne nic itemy łezki +6  roski nawet nie max do szukania hahah omg nie nie ja podziękuje za grę i nie radze nikomu tutaj grać wracam do siebie ^^

Jest różnica pomiędzy Easy a 4fun :)

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

ch*jowy serwer w pezce pisze easy a to mocne medium nick nie jest na max wszystko samemu trzeba robic a hajsy leca jak by chcialy a niemogly z tych mobow .

Opublikowano

Najlepsze jest to że największe hejty są pisane w jakimś dziwnym wymarłym języku. Na pewno nie po polsku ;p A to o czymś świadczy, Przynajmniej tak sądzę :/

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

De biile wszędzie ! Zróbcie sobie misje z metkami to zbrojka bd na większy +

Powiem tak fajnie się gra , ale na początku straszne lagi były , spoty zajęte . Dużo ludzi gra ponad 1 k . Tak że zapraszam na serwer !!!!

Opublikowano

30zł za fryzure albo kostium. Beka max! serwer ewidentnie pod IS.. przeciez zawsze ktos musi byc lepszy na serwerze, więc pokupuja te smieci.. Ciekawe ile pet? na dobrym serwerze to 30/50 zł. TAK DOBRYM SERWERZE ^^ ktory jest na kilka lat.. a tu taka cena na serwerze easy na kilka tygodni? jesszcze te lagi.. nie pozdrawiam.

Opublikowano

Najlepsze jest to że największe hejty są pisane w jakimś dziwnym wymarłym języku. Na pewno nie po polsku ;p A to o czymś świadczy, Przynajmniej tak sądzę :/

Często tak ludzie piszą zmęczeni po pracy dla Twojej informacji : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...