Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMt2.com [Dedyk] [Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nawet nawet , dobrze mi się grało tylko co Ci gracze co zdarzyli po wbijać lvl na  bugach to wbili a reszta bez iso ma naprawdę ciężki orzech do zgryzienia jak na serwer easy .Tak wiec podsumowując , masz sporo zł na koncie graj :)

Wbili lvl na bugach? Coś ci się gościu chyba pomyliło.

Nie ma żadnych bugów, jak by były to bym to dobrze widział w logach z lvlupem.

Raz był przypadek po konserwacji zwiększającej expa z niektórych mobów, że jednej osobie przyblokowało expa na metinie, 1 min potym został jej lvl cofnięty, a bug naprawiony.

Czemu strona nie jest zapłacona od wczoraj? Tak się graczy nie traktuje.

Strona nie zapłacona? O czym ty mówisz, strona działa normalnie

Serwer widać fajny :D,na fejsie nawet widziałem jego zapowiedz ;>.Na pewno wbije i polecam :D !

Dzięki i zapraszam :)

sygna.jpg

• Odpowiedzi 772
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo przepraszam, mój błąd. Zamiast .com wpisywałem .pl 

Jeszcze raz bardzo przepraszam a serwer super :)

Opublikowano

Wbili lvl na bugach? Coś ci się gościu chyba pomyliło.

Nie ma żadnych bugów, jak by były to bym to dobrze widział w logach z lvlupem.

Raz był przypadek po konserwacji zwiększającej expa z niektórych mobów, że jednej osobie przyblokowało expa na metinie, 1 min potym został jej lvl cofnięty, a bug naprawiony.

Dzięki i zapraszam :)

Przestań już pierd....  za przeproszeniem te kity to możesz wciskać nowym graczą, sam osobiście wbiłem na tym parę lvl bo więcej mi się nie chciało stać i obijać metków w kółko wiec nie pisz głupot ze po konserwacji.... sam tut na szepcie to potwierdził, nie wspomnę o bugowaniu szkat blasku . Gdzie Ci co sobie po bugowali maja ich tyle ze mogą selaćc tysiącami szt a reszta mozolnie musi dropać. TO tyle w temacie życzę powodzenia :)

Opublikowano

Przestań już pierd....  za przeproszeniem te kity to możesz wciskać nowym graczą, sam osobiście wbiłem na tym parę lvl bo więcej mi się nie chciało stać i obijać metków w kółko wiec nie pisz głupot ze po konserwacji.... sam tut na szepcie to potwierdził, nie wspomnę o bugowaniu szkat blasku . Gdzie Ci co sobie po bugowali maja ich tyle ze mogą selaćc tysiącami szt a reszta mozolnie musi dropać. TO tyle w temacie życzę powodzenia :)

Hehe fajnie fajnie, lepiej podaj nick to spojrzę w lvl logi, bo jakoś nikt nic u nas nie buguje ;d

Nie lubię gdy osoby gadają coś bez jakiegokolwiek potwierdzenia, ale jak widzę wiele z nich ma aspiracje by zostać drugim Janem Brzechwą.

sygna.jpg

Opublikowano

Co z teamspeakiem ?

Aktualnie nie działa, dzwoniłem do firmy, która nam go wynajmuje i muszę czekać na odpowiedź.

Jak coś będę wiedział odpowiem, widocznie mają jakieś problemy wewnętrzne i coś nie działa tak jak powinno.

sygna.jpg

Opublikowano

Niech admini dadzą screena z komendy na każdym ch - rozwiąże to wszystkie wątpliwości. Jeżeli nie dacie, to raczej powód będzie oczywisty ^^

2 dni mineły, a screena dalej nie ma... Co znaczy, że chyba robicie nas za przeproszeniem w ch*ja z tym licznikiem ;)
Opublikowano

i po co się czepiacie tego licznika? Niech lepiej janusz powie ile dał sm youtuberom, np. zabq dostał 1600 czy tam 1800 na SAM start lol

Opublikowano

To tak, otworzyłem przed momentem 267 szkatułek blasku

Drop prezentuje się tak:

28 białych pereł

10 czerwonych pereł

21 niebieskich pereł

3 pd'ki

6x rękawica dropou

114 małż (nie otwierane)

7x szkata ripa

47 eliksirów do biologa

Czyli wydaje mi się, że drop nie jest jakiś tragiczny, jest ok.

Zapraszam serdecznie! 

Opublikowano

2 dni mineły, a screena dalej nie ma... Co znaczy, że chyba robicie nas za przeproszeniem w ch*ja z tym licznikiem ;)

Macie jak tak bardzo chcecie, ss'y wykonywałem kilka minut temu, więcej nie mam już zamiaru wam potwierdzać jego prawdziwości bo i tak będziecie mówić, że "photoshop" etc.,

jak ktoś chce najbardziej upewnić się co do ilości ludzi na serwerze niech poprostu wejdzie i zobaczy.

soa25m.jpg

@ Co do pasków online, niestety skrypty przez naszego kodera nie były dobrze na nie napisane i są zawsze w tej samej pozycji ;p

Oczywiście jeszcze jest ch99 jednak tam zapewne było kilkanaście osób więc już screena nie robiłem.

Tak więc to moja ostatnia wypowiedź na temat ilości online, pozdrawiam serdecznie osoby, które mówiły, że serwer padnie po 2 dniach, bądź, że mamy 500 osób online,

fakt mamy ale może o 3 w nocy.

Dziś odbędzie się jeszcze konserwacja o godzinie 01:15.

Pozdrawiam.

sygna.jpg

Opublikowano

Macie jak tak bardzo chcecie, ss'y wykonywałem kilka minut temu, więcej nie mam już zamiaru wam potwierdzać jego prawdziwości bo i tak będziecie mówić, że "photoshop" etc.,

jak ktoś chce najbardziej upewnić się co do ilości ludzi na serwerze niech poprostu wejdzie i zobaczy.

soa25m.jpg

@ Co do pasków online, niestety skrypty przez naszego kodera nie były dobrze na nie napisane i są zawsze w tej samej pozycji ;p

Oczywiście jeszcze jest ch99 jednak tam zapewne było kilkanaście osób więc już screena nie robiłem.

Tak więc to moja ostatnia wypowiedź na temat ilości online, pozdrawiam serdecznie osoby, które mówiły, że serwer padnie po 2 dniach, bądź, że mamy 500 osób online,

fakt mamy ale może o 3 w nocy.

Dziś odbędzie się jeszcze konserwacja o godzinie 01:15.

Pozdrawiam.

i po co się czepiacie tego licznika? Niech lepiej janusz powie ile dał sm youtuberom, np. zabq dostał 1600 czy tam 1800 na SAM start lol

Opublikowano

a zazdrościsz im?

#aw, czy będą bronie po 75 do expa wprowadzone?

nie pytałem ciebie o zdanie, jesteś idiotą, a z takimi osobami się nie rozmawia.

jaki max lv

Opublikowano

zwiększcie troszkę drop szkat ripa z blasków, prosze ;]

Dobrze jest właśnie o to chodzi, żeby nie za parę dni po starcie mieć truty i bronie na 75 stalki i wql.Ja na 500 blasków miałem dwie truty.Tylko trzeba się trochę postarać nadropić na expić i wql, żeby coś osiągnąć.A nie mieć odrazu Pzd Yaxley

Opublikowano

Dobrze jest właśnie o to chodzi, żeby nie za parę dni po starcie mieć truty i bronie na 75 stalki i wql.Ja na 500 blasków miałem dwie truty.Tylko trzeba się trochę postarać nadropić na expić i wql, żeby coś osiągnąć.A nie mieć odrazu Pzd Yaxley

tak, tylko ze ja robilem multi konta i dostawało się po 10 szkat blasku za 1 polowanie, a teraz to zmienili i jest gorzej lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...