Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMt2.com [Dedyk] [Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

De biile wszędzie ! Zróbcie sobie misje z metkami to zbrojka bd na większy +

Powiem tak fajnie się gra , ale na początku straszne lagi były , spoty zajęte . Dużo ludzi gra ponad 1 k . Tak że zapraszam na serwer !!!!

Złap za słownik, proszę.... i nie stawiaj spacji przed znakami interpunkcyjnymi.

łal....amerykę tym odkryłeś ;o nie gra 1k, bo licznik podkręcony  <3

­1bc44ccb8f.jpg

• Odpowiedzi 772
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Placzecie jak nie wiadomo co. Tu nie jest napisane, ze serwer super ultra easy. Tylko normalny easy. Na wielu takich serwerach dropi sie itemy do biologa, tak samo ulepszacze. Idioci to jest normalne. Jeszcze wrócicie...

Opublikowano

Serwer mega exp dopasowany i sporo graczy wszystkie spoty zajęte gra ponad 800 graczy nic tylko polecam !!!!!!

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

30zł za fryzure albo kostium. Beka max! serwer ewidentnie pod IS.. przeciez zawsze ktos musi byc lepszy na serwerze, więc pokupuja te smieci.. Ciekawe ile pet? na dobrym serwerze to 30/50 zł. TAK DOBRYM SERWERZE ^^ ktory jest na kilka lat.. a tu taka cena na serwerze easy na kilka tygodni? jesszcze te lagi.. nie pozdrawiam.

Co ty gadasz, kojarzysz serwer invoria ? tam kostium kosztuje 30 zł a jest tylko na miesiąc, a tutaj itemy z is są na stałe ;) 

xD 

Opublikowano

Serwer nawet dobry ALE:

-lagi sa-czasem nie wiadomo czy metek i moby jeszcze się nie zrespily czy to lag

-cofki-czasem nawet tak cofnie ze postać się zaklinuje i trzeba się teleportować

-team dziecinny-sa lagi, cofki i BOTY. Team zamiast tym się zająć spamuje na czacie. Gdy ktoś wbił duży lvl GM pierwszy pisał "GZ", co chwile piszą " jest pompa", "jak się expi". Patrząc na to co gracze pisza na czacie i na szybkość odpowiedzi GM można wywnioskować ze tylko siedzą wpatrzeni w czat.

Opublikowano

Serwer nawet dobry ALE:

-lagi sa-czasem nie wiadomo czy metek i moby jeszcze się nie zrespily czy to lag

-cofki-czasem nawet tak cofnie ze postać się zaklinuje i trzeba się teleportować

-team dziecinny-sa lagi, cofki i BOTY. Team zamiast tym się zająć spamuje na czacie. Gdy ktoś wbił duży lvl GM pierwszy pisał "GZ", co chwile piszą " jest pompa", "jak się expi". Patrząc na to co gracze pisza na czacie i na szybkość odpowiedzi GM można wywnioskować ze tylko siedzą wpatrzeni w czat.

Na poczatku oczywiscie, ze odpisują, minie kilka dni i słuchu o nich nie będzie- powtórka z pierwszej odslony

Opublikowano

Serwer jak narazie wydaje mi sie bez zarzutów. Miejmy nadzieje ze ta opinia szybko sie nie zmieni. Gram i Polecam

Opublikowano

Kasa zacznie leciec lepiej? Na 30lvl'u nawet na dodania i zmianki mnie nie stac...

Ja na 60+ lvl mialem 6kk, a to starczy juz na 6 tys zmianek.

Wystarczy robić polowania

Opłaca się grać?

Sporo ludzi, zapraszam

Gdzie wy macie to 1k osob bo w miescie zywej duszy nie ma.

18h po starcie, czym niby gracze mają handlować?

O godzinie 14:30 odbędzie się 15-20 minutowa konserwacja.

Przepraszamy za problemy!

sygna.jpg

Opublikowano

Ja na 60+ lvl mialem 6kk, a to starczy juz na 6 tys zmianek.

Wystarczy robić polowania

Sporo ludzi, zapraszam

18h po starcie, czym niby gracze mają handlować?

O godzinie 14:30 odbędzie się 15-20 minutowa konserwacja.

Przepraszamy za problemy!

to Ty chyba masz inne ceny w sklepach, jak 200 zmianek kosztuje 200k to wychodzi 3.000 zmianek za 6kk...

- zmieńcie cene metali

- dodajcie zielone poty +30 do handlarki, nie mam zamiaru bić jak jakiś wół po 130 speeda

Opublikowano

Nie wiem gdzie Wy wydzicie tutaj easy... chyba w expie, bo zrobienie  eq to hard. xD

50 redek i helm +8, gratuluje Wam, to wszystko dzieki temu ze macie nasrane w bani i nie dacie normalnej ceny metali.

Opublikowano

Nie wiem gdzie Wy wydzicie tutaj easy... chyba w expie, bo zrobienie  eq to hard. xD

50 redek i helm +8, gratuluje Wam, to wszystko dzieki temu ze macie nasrane w bani i nie dacie normalnej ceny metali.

Daliśmy drop yang +50% na 24h w nocy.

Serwer jest easy/MEDIUM coś musicie włożyć wysiłku w zrobienie eq, nie jest to serw przecież na 1 dzień.

sygna.jpg

Opublikowano

Daliśmy drop yang +50% na 24h w nocy.

Serwer jest easy/MEDIUM coś musicie włożyć wysiłku w zrobienie eq, nie jest to serw przecież na 1 dzień.

z*******y pomysł, bo każdy gra w nocy.

dobra elo, jednak cofam sie do mojego 1 postu w tej prezentacji, nie było co nawet zaczynać tutaj.

Janusz pochwal się ile Zabq dostał SM na start!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...