Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ShivaMt2.com [Dedyk] [Easy]

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eizo gimbo buhahaahahha! Same pozytywy? Chyba nie umiesz czytać komentarzy... zresztą nie dziwi mnie to ;) Jakie 1.3k... ledwo 500 może będzie :P Jaruś, Jaruś ;)

ZIomek mogles pobrac i wejsc na ox ktory byl wczoraj bylo tyle ludzi ze nawet przemiescic sie nie dalo wiec skoncz pier***ic te glupoty ;]

• Odpowiedzi 772
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech admini dadzą screena z komendy na każdym ch - rozwiąże to wszystkie wątpliwości. Jeżeli nie dacie, to raczej powód będzie oczywisty ^^

Opublikowano

Pobrałem.. wbijam do M1.. myslalem ze bedzie przynajmniej z 50/70 osób.. a tu 15 osób na krzyż .. 

Licznik podkręcony.. mozecie sie wypierac ale taka prawda.

Wyglad M1 paskudny.. 

Ahh brak słow.

Nie polecam tracic czasu.

W miastach jest mało ludzi, bo wszyscy expią lub dropią geniuszu :D

Opublikowano

Zachowanie tych tutorów to jakiś smiech na sali, i oni jeszcze mają czelność pisać "Połowa serwa to gimby"....
Przecież to są jacyś idioci, którzy ledwo umieją się wysłowić. Nie mówię tu o wszystkich bo są osoby, które dobrze sprawują się na tym stanowisku.
/ Jak z rekompensatą za te cofki, zostało już coś uzgodnione ?

Opublikowano

ZIomek mogles pobrac i wejsc na ox ktory byl wczoraj bylo tyle ludzi ze nawet przemiescic sie nie dalo wiec skoncz pier***ic te glupoty ;]

Hmmm szkoda, że wiele osób miało 2/3 postacie ;) Polecam bugować exp na duengonach na 160 :P

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Why mi kurcze strona nie działa ? Co nie zapłaciło się ?

Właśnie teraz będzie przerwa 15minut, żeby naprawić tą stronę 

Opublikowano

Hmmm szkoda, że wiele osób miało 2/3 postacie ;) Polecam bugować exp na duengonach na 160 :P

max 2 postacie możesz mieć jakieś blokady na ip

Opublikowano

Właśnie teraz będzie przerwa 15minut, żeby naprawić tą stronę 

15 hmm ? napisałes to o 0.01 a jest 1.56 wciąż strona nie działa.

Opublikowano

15 hmm ? napisałes to o 0.01 a jest 1.56 wciąż strona nie działa.

Przed północą pisali, że 1:00 będzie przerwa w celu zrobienia strony 15minutowa przerwa zakończyła się jakoś 1:20 i strona działała jakieś 2minuty i od tego czasu w nocy jest off. :(

Opublikowano

Jak wszystko działa, co wy piepszycie za głupoty

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Ta... Zgłosiłem gracza na wh + dałem film na którym wszystko widać to napisali, że jakiegoś wzoru nie zastosowałem i zamknęli temat :) Brawo popieranie botów :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ta... Zgłosiłem gracza na wh + dałem film na którym wszystko widać to napisali, że jakiegoś wzoru nie zastosowałem i zamknęli temat :) Brawo popieranie botów :)

Gracz bana dostał, jednak nie zwalnia cię to do nie stosowania się z regulaminami panującymi na naszym forum.

Porządek musi być.

sygna.jpg

Opublikowano

Polecam serwer!

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

W ile wbije max lvl bez is'u grając 4 godz ?
Która klasa góruje w pvp ?
Potrzebny buff na mapy ?

Ciężko o ulepki ?

Dużo ludzi ?

Opublikowano

W ile wbije max lvl bez is'u grając 4 godz ?        2 tygodnie
Która klasa góruje w pvp ?                            Archer,BM
Potrzebny buff na mapy ?                           Nie

Ciężko o ulepki ?                                            Nie

Dużo ludzi ?                                            1400 w dzień

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

Jak ktoś jest ciekawy jak wyglądał ostatni event OX to zachęcam do obejrzenia!

To że są u Was bugi zasadniczo nie stanowi żadnej nowości, ale odbugowanie tej tekstury [O|X] to jest 5 sekund roboty..

0VPaRnd.png

Opublikowano

Serwer widać fajny :D,na fejsie nawet widziałem jego zapowiedz ;>.Na pewno wbije i polecam :D !

Opublikowano

Serwer nawet nawet , dobrze mi się grało tylko co Ci gracze co zdarzyli po wbijać lvl na  bugach to wbili a reszta bez iso ma naprawdę ciężki orzech do zgryzienia jak na serwer easy .Tak wiec podsumowując , masz sporo zł na koncie graj :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...